Strona 5 z 28 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28 >
Opcje tematu
#452561 - 12/01/2006 23:00 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Meldunek: 23/12/2001
Ehhh...

Dallas - Washington
...
Typ: 1

San Antonio - Detroit
...
typ: under 177.5

Nastał trochę gorszy okres i trzeba go jakoś przeczekać.

Piotr34: Wielki czy niewielki? Trudno powiedzieć, wszystko zależy od pkt. odniesienia (np. przy braciach K. jestem wielki, ale przy nich każdy taki jest ). A tak poważnie to... 182-183 cm .

Futbolejro: Dobrze kombinujesz, a z tym że niebieskie kurtki już wyszły z mody to na pewno masz rację. Wiem, bo sam ostatnio kupowałem i wziąłem czarną .

Do góry
Bonus: Unibet
#452562 - 13/01/2006 11:12 Re: TREWOR
danadam Offline
stranger

Meldunek: 30/11/2005
Tym razem ja w zastępstwie (pewnie znowu sieć padła):

Kuettel - Malysz Typ: 1
M. Hautam. - Uhrmann Typ: 2
Made by Prof

Ta dzisiejsza młodzież, zero patriotyzmu, tylko

Do góry
#452563 - 13/01/2006 21:50 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Zauważam lekką zwyżke formy niczym u... pana Małysza .
Typ z Małyszem był raczej typem przeciwko Kuttinowi. Pan Adam powinnien zostać w kraju i poskakać pod okiem wujka, żeby się jako tako przygotować do olimpiady. A że jest jak jest, to czemu by na tym nie zarobić .

A dzisiejszego typu na noc chyba łatwo się domyślić...

Tampa Bay - Columbus
Patrz wyżej z nadzieją, że to ostatni raz

PS Jak czas pozwoli to w najbliższym czasie napiszę kilka słów o meczu Unia - Cracovia i o wrażeniach pewnej trójki studentów z Krk, którzy pierwszy raz zawitali do...

Do góry
#452564 - 14/01/2006 14:43 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Po raz kolejny okazało się, że patriotyzm nie idzie w parze z hazardzem (aczkolwiek cieszę się, że Małysz już trochę lepiej skacze). Przy okazji przypomniałem naziemnym bukom, żeby uważali, bo nie znają dnia ani godziny, kiedy mogą się stać moimi sponsorami .

No i jeszcze oficjalny sponsor ostatniej nocy - Columbus.

Columbus - mission complete - trochę to trwało, ale jak mówi przysłowie "Lepiej późno niż wcale".

To by było chyba na tyle. Może się coś jeszcze pojawić, ale to się zobaczy wieczorkiem.

Do góry
#452565 - 14/01/2006 16:45 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Detroit - NY Rangers
Strażnicy nie przegrali już od 7 spotkań, co jest dość długą serią. Biorąc pod uwagę fakt, że następne mecze grają w CBJ i w PIT, gdzie raczej jakieś pkt. zdobędą, to seria ta mogła dobić liczby 9, a i nawet 10, bo potem mecz w BOS.... Chciałem poprostu napisać, że wypadałoby im dzisiaj przegrać, żeby móc sobie zacząć nową serię . Rywal do tego jak najbardziej odpowiedni, ponieważ wszystko co ma Skrzydełka jest najlepsze... przynajmniej tak słyszałem .
Jeszcze wypada wspomnieć, że spotkanie to rozpoczyna się już o 20:00, co niewątpliwie można zapisać po stronie "+" tego typu.

Edmonton - Ottawa
Trzeba zacząć szukać zwycięstwa OTT, bo mały kryzysik spowodowany kontuzjami mają raczej chyba wydaje mi się, że na pewno za sobą, co potwierdzili w dochodojnym meczu z PHX. A ostatnia porażka z SJS? No cóż... Mieli przewagę w strzałach, ale to nie wystarczyło na dobrze dysponowanych w ostatnim czasie (od przyjścia do zespołu J. Thorntona) gości. Z nadzieją, że na EDM to wystarczy, że w bramce zobaczymy Dominatora i że Alfredsson jest juz w pełni sił typ...
Typ: 2

Chyba wystarczy. Zawsze trzeba dobierać ilość ewentualnych progów odpowiednio do swoich mozliwości finansowych, psychicznych, zdrowotnych... . Możliwe, że jak DET zwycięży to się jeszcze pomyśli nad czymś, a tymczasem bywajcie .

PS Ja tu gadu gadu, a w Angli Henry zalicza hat-tricka, a i Żuraw coś tam ukuł w Szkocji.

Do góry
#452566 - 15/01/2006 08:16 Re: TREWOR
futbolejro Offline
stranger

Meldunek: 29/12/2005
no to widzę, że po 7 latach ubogich znowu przychodzą lata obfite:)tak trzymać;P

Do góry
#452567 - 15/01/2006 17:28 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Może nie aż po 7 i nie do końca ubogich, ale jest dobrze.

Detroit - mission complete - takie progi lubię... szybkie, łatwe i przyjemne .

Ottawa - mission complete - patrz wyżej

Od dzisiaj typy będą podawane raczej bez uzasadnień. Jest to spowodowane nasiloną nagonką, którą w ostatnim czasie wykładowcy prowadzą w stosunku do studentów .

Nashville - Pittsburgh
...

PS Rozpoczyna się Australian Open, czyli czas na robienie bonusów u netowców .

Do góry
#452568 - 16/01/2006 07:45 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Nashville - mission complete

Columbus - NY Rangers
...

Do góry
#452569 - 16/01/2006 19:18 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Pittsburgh - Vancouver
PIT grają teraz z VAN, NYR i PHI... 3 kolejne porażki wiszą w powietrzu .

Lulea - Sodertalje
Soda musi oddać to co zabrała.

Do góry
#452570 - 17/01/2006 20:48 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Pittsburgh - mission complete

Philadelphia - Carolina
Prog na win PHI.

Do góry
#452571 - 18/01/2006 19:22 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Treviso - Inter
Trzeba coś zagrać ze swojej badź co bądź koronnej dyscypliny

Columbus - Detroit
Spróbuje dzisiaj tak zagrać, chociaż mimo wszystko ciężki meczyk. Kurtki ostatnio trochę zadziwiają. Grają dosyć skutecznie, w bramce dobrze spisuje się LeClaire czy jak mu tam i wogóle. Dzisiaj jeszcze dam przeciwko nim, ale w następnym meczu z STL może mieć miejsce wiekopomna chwila i zagram pierwszy raz w mojej hazardowej karierze na CLB. Ale zanim to tego dojdzie, jeżeli wogóle dojdzie...

Jak łatwo zauważyć oprócz tego mam próg na win PHI (możliwe, że próg na loss Sody zostanie przeniesiony właśnie na win PHI), win NYR... i to chyba tyle.

Do góry
#452572 - 19/01/2006 16:08 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Wczorajszy dzionek zaliczamy do udanych. A teraz przed nami hokejowy czwartek.

Karpat -Lahti
Liberec- Kladno
Frolunda - Leksand
Taki oto tripelek zamiast loss Sody. Nigdy tego nie robiłem, więc wieczorkiem z ciekawością zobaczę co z tego wyjdzie.
Typy: 1

Pittsburgh - NY Rangers
Stage 2

Ottawa - Anaheim
OTT chyba znowu wróciła do swojej wysokiej formy, a więc trzeba z tego korzystać.

Philadelphia - Boston
Stage 2

Chicago - Colorado
Tutaj ciekawa sytuacja. Mam nadzieję, że dzisiaj Lawiny wygrają, aby od następnego meczu grać na ich loss (seria meczy u siebie z DET, CGY, DAL, VAN, MIN). A gdyby Lawiny się dzisiaj jednak nie popisały, to można ten meczyk obrócić w próg na loss CHI... Jakie to wszystko jest proste .

Oprócz tego obracamy bonusikami w kilku firmach .

BTW Jeżeli ktoś chciałby założyć konto w Unibecie, to zapraszam na priva. A warto to zrobić, bo mają ciekawą promocję.

Do góry
#452573 - 20/01/2006 14:26 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Nawet z moim talentem literackim nie da się ukryć, że wczorajszy dzień nie był najlepszy. Ale chodzi tylko o tripelek, bo NHL rządzi się swoimi prawami ("Jutro też jest mecz" albo "Nie dzisiaj to w następnym meczu") .

NY Rangers - mission complete - miejmy nadzieję, że tak jak PIT przyczynił sie do misji z NYR, tak samo przyczyni się do misji z PHI, bo słyszałem, że niektórzy już na nich (PHI) polegli.

Minnesota - Chicago
Sorry Joe, ale mam nadzieję, że kupon Ci nie wejdzie . Na szczęście tak jak mówiłeś, im później siądzie X tym lepiej .

BTW 1 Oprócz NHL kocham również bonusiki .
BTW 2 Dzisiaj w Czerwonej Strzale chłopców BB (Bliźniaczy Bracia ) powstały zaczątki zespołu muzycznego. Przeprowadziliśmy casting na oficjalną linię melodyczną piosenki, która może się stać hymnem mojego tematu, a jednocześnie zbiorem porad i zasad gry... nie wspominając już o zdobyciu pierwszych miejsc na światowych listach przebojów .
Skład zespołu: wokalista - Z, chórek - Ł i wydaje mi się, że najważniejsza funkcja w zespole autor tekstu - Ja .

Do góry
#452574 - 21/01/2006 07:39 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Chicago - mission complete

Co na dzisiaj łatwo? Łatwo się domyślić:

Pittsburgh - Philadelphia
Stage 3

Ottawa - Toronto
Stage 2

Do góry
#452575 - 22/01/2006 08:37 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Philadelphia - mission complete - dzięki Pingwiny za pomoc w zakończeniu progu na NYR i PHI .

Ottawa - mission complete - Senatorowie troszkę sie męczyli przez pierwsze... 39 sekund, ale potem było już z górki .

Bonusiki - mission complete - "AO i inne turnieje wielkoszlemowe to najlpeszy czas na bonusiki, ja go wykorzystałem, a TY?". Hasło niczym z reklamy .

Dzisiaj spróbujemy takiego dubelkoida:

Siena - Milan
Milan ostatnio słabiutko, Siena nie przegrała w domu od 4 spotkań, a więc typ nasuwa się sam... .

Motherwell FC - Celtic Glasgow
Tutaj krótko, zwięźle i na temat: "Żuraw!!! Żuraw!!! GOL !!!" albo "Magic!!! Magic!!! GOAL!!!" .

Do góry
#452576 - 22/01/2006 21:48 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Quote:

"Żuraw!!! Żuraw!!! GOL !!!" albo "Magic!!! Magic!!! GOAL!!!" .

Jakby ktoś jeszcze chciał strzelić gola, to proszę wysłać SMSa o treści "GOL" na numer 007 (koszt SMSa to jedyne 9.99 zł + VAT), a ja wtedy wspomnę o tym w temacie i brameczkę macie jak w banku .

A teraz poważnie. Dubelkoid ładnie został trafiony i teraz może cos z NHL.

NY Rangers - New Jesrey
Boję się trochę tego typu, bo wszyscy go grają, a jak wszyscy coś grają, to często nie wchodzi. No ale... NJD w 2006 r. nie zaznali porażki tj. od 9 spotkań, a więc...

Do góry
#452577 - 23/01/2006 09:53 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

New Jersey - mission complete

Dallas - Phoenix
Gwiazdy mają już serię 3 loss i 4 meczy bez win, są w trakcie - uwaga nieprzyjemne słowo - sesji 4 meczy u siebie i 2 z nich już przegrali... Mimo tego, że jest to drużyna, która na wyjeździe radzi sobie lepiej niż u siebie, to jednak nawet jej nie przystoi nie wygrać czysto chociaż jednego meczu. Mam nadzieję, że będzie to już teraz z PHX, a jak nie to w środę z STL.

BTW W nocy na numer 007 przyszedł anonimowy SMS o treści "KOSZ" zamiast "GOL" i trochę się zdziwiłem. Domyślacie się kto to mógł być? Ja w nocy jeszcze nie wiedziałem, ale rano już się wszystko wyjaśniło. Kobe chciał zrobić rekord więc skorzystał z ogłoszenia, w końcu czym jest 9.99 zł + VAT w stosunku do 81 pkt... .

Do góry
#452578 - 24/01/2006 18:26 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Dallas - mission complete

Detroit - Nashville
Ehh... była fajna analiza, ale się zmyła. A więc krótko. Nashville zdobywało pkt. w 8 kolejnych meczach i trzeba to wykorzystać. Wczoraj DET ogromna przewaga w strzałach, która nic nie przynosła, więc może dzisiaj coś z tego będzie. Typ może być jednorazowy, bo na razie nie ma pomysłu na próg.

Minnesota - Phoenix
16 meczy bez OT Miny? Możliwe, że polowanie na OT czas zacząć.
Typ: X

Do góry
#452579 - 24/01/2006 21:15 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Jak to mówi mój kolega Sławek Sz.: "Człowiek nie taki, żeby czegoś jeszcze nie zagrał" .

Atlanta - Boston
Boston zdobywał pkt. w 5 ostatnich meczach. Boston i taka seria? Czy to brzmi jak synonimy? Cokolwiek by znaczyło słowo "synonim" to chyba nie.

Do góry
#452580 - 26/01/2006 18:13 Re: TREWOR
Trewor Offline
veteran

Detroit - Vancouver
Miałem tego dalej nie ciągnąć, ale "człowiek nie taki, żeby nie pociągnął" . Skrzydła na 2 mecze u siebie 2 porażki (jedna po OT, ale zawsze to porażka). Orki czy jak to się tam tłumaczy, po serii kilku zwycięstw z rzędu nie popisały się w ostatnich spotkaniach ulegając outsaiderom ligii STL i CBJ. Zauważyłem, i nie tylko ja, że Skrzydłom dobrze się gra z drużynami z górnej półki, a więc...

Boston - Washington
Sam nie wierzę, że tak zagram/zagrałem (chyba Stage 2)
Typy: 2

Minnesota - Nashville
Mimo sygnałów od starego progresowicza, że MIN będzie pierwszą drużyną w tym sezonie, która pociągnie serię meczy bez OT do minimum 20 meczy, delikatnie spróbuję...
Typ: X

Chicago - Calgary
CGY najbliższe 3 mecze grają w CHI x2 i w STL. Dlaczego mieliby jednego z nich nie wygrać? (przykład pytania retorycznego, czyli pytania bez odpowiedzi - niech tak zostanie:p)

PS No to szykuje się tzw. Sesja bez garnituru

Do góry
Strona 5 z 28 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28 >

Moderator:  rafal08