bedac na dzisiejszym meczu zaskoczyla mnie bardzoooo bezbarwna jazda Golloba.., Nicki który zna swietnie ten tor tez jakos nie bardzo. Ktoś tam pisał kto ogladał w tv ze tor był zły.....pojebalo ?? Chyba inny mecz oglądałes. Ogólnie sam byłem pogodzony z porażka a tu niespodzianka i to jaka ! Postawa Harrisa naprawdę buduje, Rudy klasa. Jak wrócil Lee bedzie ciekawie, bo ferjan to masakra i nic z tego nie bedzie niestety. Ta druzyna ma potencjał i jak sie okazało dzis nazwiska nie jezdza. Andresen

co koleś nic nie jechał....mogł w ogóle z parku nie wyjezdzac. W lesznie pewnie wysoko przegramy, ale dzis naprawdę cała druzyna pojechała równo.
Co do gorzowa....skad wy macie takich juniorów

buahahah lepiej jezdza ci co 5min temu zdali licencje.
ja pisalem o beznadziejnym torze - ale nie mialem na mysli jego przygotowania tylko jego dlugosc, geometrie - dlugie lotnisko, bardzo malo walki, jak wystartowali tak zazwyczaj juz jechali. smiej sie smiej z naszych juniorow, jeszcze 1 mecz i ci kopara opadnie jak Zmarzliki beda przywozic 5-1. tez raczej nie macie sie czym pochwalic bo chyba nie masz na mysli Kreta ktory ledwo dojechal do mety jadac tylko ze swoim kolega z pary. tasma, 2 minuty, upadek Cyrana - po prostu pech.
smieszny ten wasz nowy park maszyn, kafelki, halogeny - pasuje to wszystko jak piesc do nosa

no offence
postawa Andersena tragedia, ale w sumie sie tego spodziewalem, i jeszcze te debilne usmieszki, widac trzeba czegos wiecej zeby zepsuc mu humor, jak Komar mu pojedzie po kieszeni to juz w ogole bedzie wesolo. zaskoczyl mnie Iversen, spodziewalem sie bardziej czegos w stylu 5-6 punktow a tu prosze

nie ma co sie podniecac to dopiero pierwsza kolejka, ale za tydzien trzeba wyciagnac wnioski, bo jak widac Czestochowa wcale chlopcem do bicia byc nie zamierza. 1 mecz sezonu na naszym pieknym stadionie, przy swiatlach, nie moge sie doczekac

bedzie miazga. no i z mojej strony gratulacje za wygrana, liga w tym sezonie szykuje sie mega ciekawa. szkoda, ze w zakladach 0/3