witam po nieobcenosci spowodowanej studiami i praca dzis ULEB wiec trzeba cos wytypowac
EUPHONY BREE-ARIS 2 @1.95 podobno druzyny z arisu przyjedzie bez swojego najlepszego grajka jakim jest Corey Brewer .. ale nie wiem czy to tylko lotka czy prawdziwa informacja ale to nie zmienia faktu ze grecy sa dla mnie faworytem w tym spotkaniu a kurs 1.95 to dla mnie promocja ...jedno pytanie kto powstrzyma RYana Stacka czy ktos taki jest w zespole z belgi jedynie DUpont moze powalczyc ale mysle ze i tak zostanie sprowadzony na ziemie .... bree bedzie chcialo wygrac ale wiadomo jak to sie gra jak sie chce na maxa .... ci co grali w kosza profesjonalnie to wiedzą nie raz nie wychodzi mimo z ebardzo sie chce a aris bedzie rgal na luzie co bedzie plusem na dodatek druzyne wzmocnil Robert Pack
ALICANTE-BESIKTAS 1 @1.32 turasy w ulebie nie zachwycaja mimo niezlych transferów druzyny cieniuje 2-4 ...w lidze bilans 8-2 co daje im pierwsze miejsce ... mysle ze i tym razem Wright Demirel i reszta ekipy nie jest w stanie wygrac w niezle grajacymi hiszpanami i tak jak w pierwszym meczu alicante bedzie górą...przewaga pod koszem niesamowita na korzysc etosy Sundov 220 Junyent 207 De Miguel 205 ...a jeszce druzyna ma w swich szeregach Digbeu i Lewisa ktorzy maja juz swoja marke na europejskich parkietach
FRANKFURT-HAPOEL 2 @1.46 w pierwszym meczy zydki wygraly z niemiaszkami 80-65....mysle ze limit w tym roku zwyciestw druzyn niemieckich zostal wyczerpany po mistrzostwach europy gdzie niemcy zdobyli srebrny medal .Kołcz Erez EDELSTEIN ma do dtspozycji naprawde ciekawy sklad ...paru reprezentantów kraju jakimi są Tapiro,Kozikaro,Knator czy Markovich i gracze zza oceanu ktorzy nie sa graczami z przypadku ...Jenkins(detroit) siedzial tam na lawie ale trenowal z billupsem i hamiltonem w europie dosyc znany grajek ...Mason tez ma za soba wystepy w NBA byly gracz toronto i chicago ostatni sezon moze zaliczyc do udanych sredno siekał 15 pońtów w pireusie ...Slay trzy lata w NBA robi swoje i niezly skrzydlowy Taylor ktory w poprzednim sezonie w lidze wloskiej prezentowal sie bardzo dobrze zdobywajac tam srednio 16 pkt na mecz i zaliczyl rowniez prawie 200 zbiórczyn w sezonie

dla mnie hapoel moze dosc naprawde daleko czego im zycze...
oply z bilansem 0-6 maja ostatnie miejsce w tabulce jak na wicemistrza niemiec spisuja sie strasznie slabo ..zawodnicy ktorzy przyszli w przerwie w rozgrywkach nie sa az tak dobrzy jak ci co odeszli (Williams,Ellis czy Panteliadis) na dodatek kontuzja ich klepajka Rollera robi swoje ... dla mnie ten mecz 10/10
ANWIL-ASVEL LYON (141) under @1.9 tutaj licze na tak samo defensywny mecz jak we francji gdzie asvel wygral 61-49 ....w anwilu zle sie dzieje o czym wszyscy juz wiedza ... urlep wywalil z teamu Radke ktory byl niezlym zmiennikiem ...trzon druzyny to dwa Scotty i Igi i wielka dziura ..
ALBA BERLIN-LUKOIL SOFIA 2 @1.8 BIPOP EMILIA-HEMOFARM (0-5)x2 @1.61 sorrki ze nienapisalem do konca analiz ale musze wyjsc