witam:)
zabawne, że ostatnia kolejka a Championship już zupelnie wszystko rozstrzygnięte, w L1 i L2 w zasadzie prawie też.
ode mnie na dziś:
Getafe +
Rangers 4/10

Valladoid DNB + Bilbao + Aza +
Ference

1,75/10
i na deser Norwich - Coventry CS 2:1 @ 8.00
0,25/10
Getafe wydaje się być pewniakiem dnia, jeszcze zimą nikt by nie pomyślał, że zażarcie będą walczyć o spadek, a tu teraz 1 pkt nad strefą spadkową... ostatnio kilka porażek z rzędu, ale gra wcale nie wygląda źle, grają u siebie przeciwko zdegradowanej już Almerii, powinni gryźć trawę i wierzę, że tak będzie.

Do tego Rangers- z o nic już nie walczącym Heartsem, żeby zdobyć majstra nie mogą zgubić punktów.

Numancia pewna utrzymania, z kolei Valladoid walczy o baraże, po ostatnich wynikach widać, że chłopakom zależy, 4 zwycięstwa z rzędu, są w gazie - mogą pokusic się o 3 punkty, a DNB po 1.85 mnie jak najbardziej przekonuje.

Bilbao walczy o puchary - mecz trudny, bo Levante w świetnej formie, kurs powinien być nieco wyższy niż te 1.57, ale wierzę w Basków

Na koniec Ference - znowu walka o puchary, tam u Madziarów ścisk niesamowity w czubie, ale Ference mają dobry kalendarz, dzis mecz na wyjeździe u spadkowicza trzeba wygrać koniecznie,
poza tym jestem ciekaw co tam spółdzielnia wykręciła, ale Ference chyba zawsze mieli stosunkowo spore udziały, także źle być nie powinno

i na koniec dokładny wynik Norwich - wreszcie wracają do Premier League, gaz na koniec sezonu niesamowity, dziś powinni razem z własną publicznością świętować awans i wygrać. Ale mecz do łatwych nie należy, bo zawsze z Coventry gospodarzom gra się ciężko, myślałem nad BTS w tym meczu, albo overkiem, ale kursy na poziomie 1.55 nie zachęcają, także próbuję 2:1