*]@Pinturicchio ale wypłate zleciłeś a mi chodzi o to, jak wejdziesz w 'wypłata' to czy masz tam jaka forme wypłaty wybrać i zdeklarować sumę

Bo u mnie jest tylko
'Aby wypłacić środki z konta gracza należy wybrać jedną z dostępnych form wypłaty z menu poniżej.
Jeżeli nie przesłałeś jeszcze do tej chwili kopii ważnego (ustawowo) i aktualnego dowodu osobistego/paszportu (kopie) - możesz dokonać tego przesyłają je na serwer klikając tutaj. Jest to również konieczne jeżeli jesteś nowym klientem i chcącym skorzystać ze zwiększenia limitów transakcji na wszystkie metody płatności dostępne na Twoim koncie gracza.
Expekt.com rezerwuje sobie prawo do dokonania transferu części bądź całości wypłacanej kwoty do Twojej karty użytej wcześniej na koncie gracza w ramach wczesniej realizowanych wpłat/-y (zwrot do karty). Jeżeli i szczególnie jeżeli wypłata realizowana jest za pomocą innej metody płatności aniżeli użytej wczesniej do wpłaty depozytu, gracz może zostać poproszony o dadatkową dokumentację potwierdzającą tożsamość, przed realizacją jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza.'
Więc nie wiem czy mam znów podsyłać skany dowodów poraz drugi czy to tymczasowe. Bo czat jak zwykle NIC nie wie :/