No ostatnio powiedzmy z miesiac temu kilka wypłat. przeważnie wypłata puszczona o przed 9 rano na następny dzień była spokojnie.... no nic jak dzisiaj do 12 nie dojdzie to zacznę się denerwować.
DJ SOSNA
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
Po prawie 3tyg. bycia offline (od 17/05!!!) strona znowu jest online. Osobiście, jestem w szoku, że taka firma jak Sportingbet pozwoliła sobie na "zgaszenie" swojej strony na prawei 3tyg.
#4711940 - 06/06/201117:31Re: Sportingbet [17]
[Re: Green Arrow]
DJ SOSNA
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
Nie działała u mnie. Robiłem nawet screenshoty. Ten z piątku:
Nie wiem od czego to zależy, skoro u was działało. Dostałem kilka mailów od ludzi, że u nich też długo stronka Sportingbet nie chodziła (dokładnie od 17/05)
Ja również wielokrotnie korzystałem ze Sportingbet w tym okresie i nie było problemu. Jakieś ciasteczka Ci zostały i nie pobierało nowej wersji strony. No chyba, że wywalało Ci komunikat ze zmienioną datą, ale to chyba niemożliwe skoro wszystkim śmigało.
Ten zwrot do 600zl to jest jednorazowy (na 1 kupon) czy jest to ogolna kwota którą są w stanie zwrócić?
Czyli przykladowo stawiam 100 kuponów po 6 zł i na kazdym z nim nie wchodzi po 1 typie z piłki/żużla to zwracają kasę za wszystkie 100 kuponów? czy promocja tyczy się tylko jednego kuponu do stawki 600zł?
Minimalna stawka na taki kupon musi wynosic 25zl, dlatego przykladowo zwroca kase za wszystkie 24 postawione kupony z jednym bledem (kazdy po 25zl), czy promocja tyczy sie tylko jednego kuponu do stawki 600zl?