#4726011 - 13/06/2011 16:56
Re: Kibice [6]
[Re: Piostar]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/08/2007
|
Conrad jest jak pewien admin na nieistniejącym już forum muzycznym. Zawsze jego post musiał być ostatni w każdym temacie. Nie licząc już takich historii , że dwójka userów wymyśliła kawałek na niby i wkręciła tego moda że taki kawałek istnieje , a ten idiota odpisał jak głupi , że nuta jest świetna i ma fajne bity w życiu go nie słysząc [!!!] Dopiero jak sprawa wyszła na jaw , to wielkie oburzenie. Nie wiem , kto do tego tematu zapraszał Conrada , zrobił się polityczny burdel. Jeszce jeden taki fanatyk w tym temacie , a chyba pójdę zagłosować na PiS na jesień 
|
Do góry
|
|
|
|
#4726092 - 13/06/2011 17:37
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Na meczu z Francją świetna atmosfera? Yyyy... gdzie? Bo tam było prawie jak w teatrze. Cisza, skupienie na trybunach z rzadka przerywana jakimiś okrzykami.
Do tego chyba świat zmierza... Smutne - fakt, ale jak popatrzeć na mecze domowe największych europejskich klubów, to chyba tak to wygląda coraz częściej. I nie piszę tego jako osoba popierająca działania Tuska, bo niesamowicie mnie wk*** jego podejście do sprawy i chęć podciągnięcia sobie słupków kosztem kibiców, ale chyba stoicie na przegranej na starcie pozycji. Sam osobiście na mecze nie chodzę, zaliczyłem kilkanaście w swoim życiu, ale takich iście 'piknikowych' (tj. mecze reprezentacji, pucharowe, czy kilka derbów na Legii). Wolę siatkówkę mimo, że tam jak w teatrze, wszyscy siedzą i klaszczą - mnie interesuje sam mecz. Chociaż co by nie było mam ogromny szacunek do prawdziwych kibiców, tworzących oprawę, zaliczających wyjazdy swojej drużyny.
|
Do góry
|
|
|
|
#4726909 - 13/06/2011 23:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
Conrad rozjebał  Post roku. Jakbyś spotkał te "beksalale" to byś zrzucił w drodze dres Centrebetu żeby szybciej spierdalać. Chłop nie od dziś żyje we własnym świecie, dajcie mu spokój.
|
Do góry
|
|
|
|
#4726922 - 13/06/2011 23:06
|
Meldunek: 14/05/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4726977 - 13/06/2011 23:32
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Conrad rozjebał  Post roku.  Jakbyś spotkał te "beksalale" to byś zrzucił w drodze dres Centrebetu żeby szybciej spierdalać. Hmm, wydaje mi się że jeszcze szybciej spierdalały beksy jak chodziły słuchy, że o 6 rano może być puk puk do drzwi... a po chwili ciszy... JEBUT! Chłop nie od dziś żyje we własnym świecie, dajcie mu spokój. Na pewno w nieco innym niż ciągłym przekonaniu, że jestem wiecznie prześladowany, że jest jakaś wielka krucjata przeciwko mnie, że w okół mnie krążą złe siły chcące zniszczyć mój klub, itd.
|
Do góry
|
|
|
|
#4727027 - 13/06/2011 23:53
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Na pewno w nieco innym niż ciągłym przekonaniu, że jestem wiecznie prześladowany, że jest jakaś wielka krucjata przeciwko mnie, że w okół mnie krążą złe siły chcące zniszczyć mój klub, itd.
Fakt, ciebie przesladuje krucjata zwolennikow PiSU na forum Dziecko, ty byś się na kibola w lidze przedszkolaków nie nadawał a szczekasz tak głośno jak byś miał z tego życiową podnietę.  Ewidentnie nigdy laski w życiu nie miałeś (co po zlocie można przypieczętować jako 100% "pewkę") i stąd wszelką frustrację skupiasz na klawiaturze. Taki "klawiszowy samuraj" z ciebie. 
|
Do góry
|
|
|
|
#4727098 - 14/06/2011 00:13
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2005
|
Swoja droga nie kojarze zadnych kobiet na owym zlocie Do tego zlot to najmniejszy problem bo tam jadą faceci by pić browara i odpocząć od kobiet, a nie ich szukać, lol. Totez dziwne, iz oceniasz kto ile mial kobiet lol Z pewnoscia kolejnym razem zorganizujemy ci mozliwosc pokazania sie w akcji. Dowartosciowuj sie dalej zalosny, POjebany fanatyku zza swojej klawiatury przerzuta  Zenada, koniec komentowania takich wyciecek, bo ponizej pewnego poziomu schodzic sie nie powinno.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|