No ja stawiałem w tym roku tylko jeden ich mecz z Włochami na +2,5 i +1,5 oba bety weszły , wiec mam nadzieje że tym razem nie zawiodą z Koreanczykami.
Ostatnio walczyli jak rowny z rownym, 2krotnie oddajac sety w samiutkiej koncowce. Wynik nie wiele oddaje. Do tego Brazylia juz ma pewny awans (nawet jakby 2 razy przegrali z nami) takze po co sie spinac? Aczkolwiek kursy sa niezle.
Ale przy meczach o pietruszke nie ma nic pewnego, a tu meczyk u nas, masa kibicow itd.
gdzie moge znaleźdź wyniki plażówki chodzi mi konkretnie o pary: Cicolari/Menegatti-Mullin/Dampney Schwaiger/Schwaiger-Liliana/Baquerizo Kessy/Ross-Urban/Sowala
gdzie moge znaleźdź wyniki plażówki chodzi mi konkretnie o pary: Cicolari/Menegatti-Mullin/Dampney Schwaiger/Schwaiger-Liliana/Baquerizo Kessy/Ross-Urban/Sowala
mnie także ten ost mecz interesuje , a mi Fivb nie działa
mnie także ten ost mecz interesuje , a mi Fivb nie działa
na str Fivb są wyniki meczów tylko z 10... może wrzucą za niedługo
gdzie moge znaleźdź wyniki plażówki chodzi mi konkretnie o pary: Cicolari/Menegatti-Mullin/Dampney 2:0 Schwaiger/Schwaiger-Liliana/Baquerizo 2:0 Kessy/Ross-Urban/Sowala