to juz przestaje byc zabawane :/ 15 stycznia zlecilem wyplate, 16 wyslalem dokumenty, a pieniedzy dalej nie mam na koncie (wyplata przelewem). Pisalem do supportu w czwartek (26.01) to napisali, ze sprawdza i ponowia wyplate w ciagu 24/28 h bede miec pieniadze na koncie, a tu dalej nic :/ dzis juz na maila nie odpowiadaja
nie tak calkiem rozowo z wyplatami, dzis napisalem kolejnego maila i otrzymalem odpowiedz:
Hello,
We are having major problems with or payment system and are doing everything we can to have this problem fixed as soon as possible. We do understand that this is not the usual waiting period and we do apologise dearly.
thank you for your patience
wiec czekam cierpliwie, aczkolwiek kwota jak dla mnie dosc znaczna...
Quote: zgadza sie oferta srednia ale bonus i wypłata ok
nie wiem jak ok, jak czekam 3-ci tydzien na wyplate (zlecona 15 stycznia),
takze polecam anglojezyczne fora, na ktorych duzo osob narzeka na problemy z opozniajacymi sie wyplatami z tego buka
nie rozumiem takiego dzialania, buk robi promocje zeby zachecic nowych uzytkownikow, po czym robi problemy przy wyplacie, mysla, ze to zacheci do dalszej gry ?
no niestety ja tez ciagle czekam wiec qrwa powoli mam dosc, juz 2 tygodnie minelo a od 5 dni wogole namaila nie odpisuja a wisza mi troche...... oby sie nie skonczylo jak z bombabet. a Wy jak dostaliscie juz?
riquelme
member
Meldunek: 05/09/2003
wczoraj zlecilem wyplate i dzis dostalem mejla ze wszystko OK i przelali kase wiec powinna byc w ciagu paru dni. mam nadzieje ze to nie sciema i kasa bedzie
riquelme nie chce Cie straszyc ale ja tez dostalem maila, ze wszystko okej 1 albo 2 dni po wyplacie a kasy dalej nie ma, dzis wyslalem im kolejnego maila, zobaczymy co napisza, to juz miesiac niedlugo bedzie...
no u mnie jest podobnie po wielu mailach w koncu laskwie odpisali w poniedzialek ze wyplata zostala zlecona, ale wpraktyce dalej nie mam kasy na koncie, a gdy loguje sie do konta betclick, to w szczegolach operacji pisze, ze "1 wyplata jest niezrealizowana".... wiec ch.. wie o co tu chodzi. smierdzi mi juz ten buk bardzo
to qrwa powoli sie obawiam ze ten buk to jakis fix ((( pier..., juz nie wplacam zadnej kasy do bukow niewiadomego pochodzenia.... moze do nich zadzwonimy jakos co z ta nasza wyplata jest?