no właśnie, pierwszy dzień mistrzostw, zbyt wiele niewiadomych. Obserwuję spadek kursu na Serbię co mnie bardzo cieszy bo zamierzam iść w stronę Ukrainy (5 miejsce rok temu) w której zagrają trzy główne zawodniczki z ubiegłorocznej imprezy - Iagupova, Maznichenko i Malashenko. Oprócz tej trójki w składzie Ukrainy są bodajże jeszcze dwie zawodniczki z ubiegłego roku. Lekko spróbuje handi +4,5 na Ukrainę i Hiszpanki -8,5, które grają z Łotyszkami. W drużynie Łotwy w tym roku zagrają dwie ważne postacie z ubiegłego roku - Sabine Niedola oraz Kristine Vitola. Niedole mogliśmy oglądać niedawno w Polsce na ME i dlatego liczę na jej zmęczenie.
1 dzien trzeba poswiecic na male rozpoznanie druzyn. Uwazam ze Hiszpanki beda piekielnie mocne i jest to moj faworyt nr 1 do tytulu. W ubieglorocznych mistrzostwach swiata U 19 ulegly jedynie USA do tego maja bardzo mocny i wyrownany sklad.
No Panowie dzisiaj mgr obronionu temat pracy "Problem hazardu wsrod studentow AWF Warszawa", takze dzisiaj buk jakis prezent w postaci wygranej musi dac...
- c1amak -
Pooh-Bah
Meldunek: 25/06/2005
pierwszy dzień, więc stawka nie wysoka tak jak piszesz Holandia zrobiła postęp, W.Brytania też (spróbowałem je również ze Słowacją), zobaczymy co będzie
ps. macie linka do livescore? mi na oficjalnej error pokazuje