Strona 1 z 6 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#47685 - 02/11/2003 19:05 PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
otworzylem ten nowy temat bo to co sie dzieje w ostatnich 2 miesiącach z tą firmą to istny horror
na pewno na forum jest paru pracownikow profa i moze oni zaczna interweniowac u swoich szefow
nie wiem czy przypadkiem nie zaczyna miec problemow takich jak totomix(finansowych oczywiscie)
podejrzewam ze firma po prostu przeinwestowala otwierajac tyle niepotrzebnych punktow-w samym centrum bytomia sa 3 punkty w odleglosci 500 metrow a ogolnie z dzielnicami to w bytomiu jest tych punktow z 10
kazdy kolejny punkt to minimum 10 do 15 tysiecy pln kosztow miesiecznych ,pomnozcie to razy prawie 400 i zobaczcie jakie ta firma ponosi koszty
i tu liczac na rzesze 2, 5 zlotowcow sie po prostu przeliczyli-podejrzewam ze polak gdy ma do wyboru chleb,jabola badz kupon za 2 czy 3 zlote wybiera raczej chleb lub jabola
w polsce przy tak wysokim bezrobociu duze grono fachowcow albo siedzi w domu albo kombinuje
i wlasnie z takich kombinacji wyselekcjonowala sie grupa liczaca moze 1000 osob w kraju ktora postanowila w ten sposob zarabiac na zycie (sam znam prawie 10 takich osob ktore badz zyja tylko z gry badz powiekszaja swoj kapital czekajac na tak zwane okazje)

no i wlasnie ilosc grajacych za te 2 czy 5 zlotych nie rownowazy juz naszym firmom strat poniesionych przez gre tych okolo 1000 fachowcow plus koszty za kazdy punkt a jest ich juz blisko 400

od miesiaca pracownicy punktow maja nowe dyrektywy w jakich sytuacjach maja dzwonic do centrali-a mianowicie powinni juz dzwonic w kazdym przypadku gdy wygrana na kuponie przekracz 1000pln a ilosc pozycji na kuponie jest mniejsza niz 10
i tacy pracownicy dzwonia juz nawet wtedy gdy ktos gra na remisy w nba (wczoraj bylem swiadkiem 2 takich telefonow do analityka z dokladnym podawaniem ktory to mecz jest grany w kombinacji z drugim meczem nba na remis za 2 zlote-rozumiecie kupon systemowy 2 z 9 za 36 zeta czyli 36 kombinacji po zlotowce a oni dzwonia do analityka i rozmawiaja z nim 10 minut by ten wyrazil zgode na puszczenie kuponu za zlotowke)
praktycznie nie da sie grac juz nawet za 200 zeta gdy ako przekracz 5 ,trzeba lartac po punktach i wysylac

zaczynaja blokowac mecze na ktore wystawiaja zly kurs nie korygowac kurs w ktorym sie nie znacznie pomylili tylko odrazu go blokuja

boja sie wszystkich wygrywajacych -podejrzewam ze niedlugo tak jak w totomixie osoby ktore wygrywaja beda mialy robione zdjecie i nie beda obslugiwane

a zreszta nie chce juz mi sie pisac szkoda slow

podejrzewam ze tylko ze 2 ,3 nowo powstale konkurencyjne firmy bukmacherskie zrobia z tymi monopolistami porzadek uke:

Do góry
Bonus: Unibet
#47686 - 02/11/2003 19:59 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
lucAs Offline
veteran

Meldunek: 02/02/2003
Ja dzis gralem mecz Kocaelispor-Yozgat o 12:14 jak wynik juz byl bodajze dwa 2:0 dla gospodarzy. Potem za jakis czas chcialem wyslac ponownie juz zablokowany wiec bledy im sie jeszcze zdarzaja. Taka jest prawda ze powyzej dzownia do centrali jak sie obiera 1000zl u mnie juz klientka dzwonila pod koniec Siepienia jak mialem na kuponie 1400zl i wyplacila mi tylko po znajomosci bo normalnie bym czekal trzy dni taka jest prawda Polskie buki schodza na coraz wieksze psy.

Do góry
#47687 - 02/11/2003 20:04 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Ahonen Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/01/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał majestic:
[qb]

boja sie wszystkich wygrywajacych -podejrzewam ze niedlugo tak jak w totomixie osoby ktore wygrywaja beda mialy robione zdjecie i nie beda obslugiwane

[/qb][/QUOTE]Hmm to chyba zart u nas nie ma zadnych galerii jeszcze

Do góry
#47688 - 02/11/2003 20:28 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ahonen:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał majestic:
[qb]

[/qb][/QUOTE]Hmm to chyba zart u nas nie ma zadnych galerii jeszcze[/qb][/QUOTE]jaki zart na tym forum juz byl opisywany taki przypadek z toto mixem -zabronili kolesiowi grac
z tym ze zfjecia mu chyba nie zrobili

Do góry
#47689 - 02/11/2003 21:01 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
phantom Offline
old hand

Meldunek: 08/04/2003
nie tylko prof zszedl na psy jesli chodzi o sume zainwestowanych stawek na kupony ako i zlozone,to samo sts nie mowiac juz o mixie.
limity sa wrecz smieszne a w zasadzie zalosne.
jedynym wyjsciem z tej sytuacji wydaje sie byc wejscie smoka w postaci nowej firmy organizujacej zaklady na terytorium rzeczypospolitej a w zasadzie kilku naraz ,aby dokonac pozadanej selekcji,uporzadkowac rynek i podniesc poziom swiadczonych uslug.

wiadomo nie od dzis ,ze im wiecej podmiotow na rynku tym wieksza walka o klienta a co za tym idzie wiekszy i lepszy poziom uslug swiadczonych przez te podmioty a nie jak jest teraz obecnie,ze jak sie chce puscic powyzej 500 zl to juz dzwonia i lustruja nasz kupon a wszyscy w kolejce staja i czekaja razem z lustrowanym bo przeciez wtedy nie moga puszczac swoich 2 zlotowych mega kuponow czy gdzies tam w centrali wyraza zgode na akceptacje tych kuponow za ponad 500 i wszyscy sie denerwuja.

ten co puszcza bo nie wiadomo czy mu meczu przez to nie zablokuja,ten co dzwoni ze musi dzwonic,ci co staja za nami ze im sie przedluza stanie w kolejce i ten co odbiera telefon czy wyrazic zgode czy nie.
1-nym slowem dla wszystkich niepotrzebna i zbedna nerwowka.

a gdzie sa ci co monituruja centralny komputer i biora pewnie niezla kase za to podgladanie.
gdzie te czasy kiedy to oni jak cos ciekawego zauwazyli to wydawali decyzje o blokadzie i nie potrzebny byl ten caly cyrk z dzwonieniem i wprowadzaniem niskich limitow na posczczegolne stawki.

jak maja problemy finansowe to niech zmniejsza liczbe punktow i zwieksza limity stawek ,a nie na odwrot.

Do góry
#47690 - 02/11/2003 21:05 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Thiago Offline
veteran

Meldunek: 19/05/2003
ja ostatnio mialem na STS do wyplaty zaledwie 300zl i musialem czekac 4 dni:// a przez ten czas mailem 3 fajne kupony, ktore by weszly. Szkoda, ze takie wypadki im sie zdarzaja

Do góry
#47691 - 03/11/2003 23:10 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

za 200 zeta chcialem dzis obstawic birmingham -charlton -telefon do centrali 3 razy babe przelaczali po okolo 10 minutach moge zagrac
kurna ludzie za 50$ angielskiego meczu nie mozna w polsce obstawic -znowu sie czulem jakbym popelnial jakies przestepstwo uke:

Do góry
#47692 - 03/11/2003 23:11 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

cos sie popierniczylo tym bosom w profie w glowach

Do góry
#47693 - 03/11/2003 23:39 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
lajkonik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/02/2003
Nie wiem jak jest na slasku, ale w Krakowie jeszcze mi sie nie zdarzylo zebym mial albo zauwazyl ze ktos ma jakis problem ze stawianiem. Fakt ze nie gram za duze kwoty, sa to kwoty rzedu 100-300 zl na kupon, i za te stawki nie gram wiecej jak 4-5 spotkan na kuponie. Ostatnio przede mna jakis gosc stawial na jeden kupon z 3 meczami 600zl i zadnego problemu nie bylo. Jedynie co mnie ostatnio denerwuje w profku, to blokowanie faworytow. I w piatek ostatnio i w niedziele okolo poludnia chcialem puscic kuponik Fa+2 i juz nie bylo tego w ofercie. A co do wyplat, to znajomy mial do wyplaty 11 000 tys na kilku kuponach, to rozlozyli mu to na dwa razy i po klopocie. Dlatego troche sie dziwie temu co mowicie, no ale dlaczego mielibyscie klamac.

Do góry
#47694 - 03/11/2003 23:45 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

to nie sa blokady faworytow tylko fa +2 przenosza do handicapow i wtedy taka pozycje mozesz sobie w piatek zagrac po jeszcze wyzszym kursie
sprawdz np dzis w profie inter +2 gole kurs 1,72 a jutro znajdziesz go w handicapi po kursie wyzszym np 1,8
w tym akurat prof mi sie podoba

Do góry
#47695 - 03/11/2003 23:51 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

Meldunek: 26/07/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lajkonik:
...A co do wyplat, to znajomy mial do wyplaty [qb]11 000 tys [/qb] na kilku kuponach, to rozlozyli mu to na dwa razy i po klopocie...[/QUOTE]No to już wiemy, dlaczego profek nie ma kasy

Do góry
#47696 - 04/11/2003 05:22 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

no i dochodzi do tego jeszcze ich nie dzialajaca strona

ostatnio bodajze 30.10 do 31.10 nie wyswietlala sie (co wczesniej zdarzalo sie czesto ale tylko przez pare godzin) no i prosze dzisiaj znowu nie chodzi
dziwne ze ich zwierzchnicy w czechach -fortuna nie maja tego problemu

a swoja droga jezeli to FORTUNA ustala kursy w profie to po co u nas w polsce pracuja analitycy-kolejne dodatkowe bezsensowne koszty-lepiej byście marże obniżyli a nie wperdzielali sie w coraz to nowe koszty

wejdą buki zagraniczne i wasze 400 punktów rozpłynie sie w pół roku -AMATORZY którzy chcą sie nazywać PROFESJONALISTAMI

wytłumaczcie mi jeszcze jedna rzecz skoro zatrudniacie w takim bytomiu w ppunkcie glownym na krakowskiej 3 kobity to czemu w niedziele gdy jest najwiekszy ruch ,połowa klientów odchodzi z kwitkiemczy przy tak natężonym ruchu jaki jest w niedziele zawsze od 2 lat na dwa stanowiska siedzi tylko jedna dziewczyna

czy dajecie sie robic w tr.ąbe przez własnych pracowników czy takie sa wasze dyrektywy -by utrudnić zycie grającym??

tylko nie zgrywajcie sie ze zaden z waszych pracownikow nie siedzi w necie i nie sledzi tych wypocin
BROŃCIE IMIĘ SWOJEJ FIRMY-amatorzy

Do góry
#47697 - 04/11/2003 05:25 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

jak bedziemy ten tytuł trzymac w czołowce przez pare dni to uwierzcie w koncu sie odezwa

Do góry
#47698 - 04/11/2003 05:36 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
majestic Offline
Carpal Tunnel

podejrzewam ze szef (ten prawdziwy) daje sie robic w wala przez tych swoich wysoko postawionych pracownikow

kursy faktycznie przez blisko 2 lata byly ustawiane zle -i ten kto byl madry to te pomylki wykorzystal(ja niestety nie skorzystalem za bardzo)

ale terz po dwoch latach gdy stwierdzaja ze ktoś śmie ich ogrywac -zaczynaja wszedzie węszyć -to juz po prostu robi sie smieszne

a te cale telefonowanie to jest narazanie ciebie szefie profa na dodatkowe koszty -ten kto chce zagrac na cos ustawionego nie gra jak szalony tylko objezdza wiecej waszych punktow i wysyla to co chce

a sam osobiscie grajac typy np z konkursu 8 trafien specjalnie wysylam je w jednym punkcie za gruba kase zeby tylko pracownice dzwonily-i te matoły dzwonia za kazdym razem 2 z 4 za 600 zeta 14 spotkan one dzwonia no bo przeciez ktos mogl ustawic 14 meczy w czlej europie i wygra 2000$

no kurna szkoda palcy

Do góry
#47699 - 04/11/2003 05:42 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
tyler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2002
też o ich amatorszczyźnie, ale o innym problemie - ich stronie mianowicie. przecież ona jest po prostu żenująca!!! wygląda jakby robił ją domorosły-początkujący-programista-nastolatek. te kolory, beznadziejny layout i skróty straszliwe. przecież przez te skróty początkujący gracz może mieć olbrzymie problemy z odnalezieniem zdarzeń.
aha, i sposób podawania nazw drużyn - inny niż u większości bukmacherów, rodzi czasem spore problemy, np. w niższych ligach skandynawskich.

żeby przez tyle lat taką siermiężną stronę trzymać! przy stronie profa strona stsu wygląda bosko.

Do góry
#47700 - 04/11/2003 12:27 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
wuzz Offline
veteran

Meldunek: 26/07/2001
A mnie najbardziej wkurza to, że chociaż ofertę w pliku zip z ich strony można sobie ściągnąć, to w 60%-70% przypadków już otworzyć się nie da, bo brakuje 1 bajta
Co za cholera?
Mam najnowszego WinZipa, ale tak samo było przy poprzedniej wersji...

Do góry
#47701 - 04/11/2003 15:17 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Daimler Offline
addict

Meldunek: 03/04/2003
Szkoda gadać, ale jaja są niezłe - stawiając 200 zł na czwartkowy mecz Wisły pani w Profie długo wertowała nowe dyrektywy, czy taka sumę może przyjąć. Ostatecznie westchnęla z ulga i powiedziała, że może. Mnie jest normalnie szkoda tych kobitek, bo z tego co wiem, to one dostaja po dupie (słyszałem o jakichs naganach :eek: ). Po*******one to wszystko, też jak chcę postawić 500 na mecz i muszę za******lac do dwuch punktów, to czuję sie jak skrzyżowanie debila z przestępcą
Duże iwo: dla kobiet z Profka za ich codzienny trud

Do góry
#47702 - 04/11/2003 15:21 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
barabasz Offline
old hand

Meldunek: 17/04/2001
U mnie przy 150 już dzwonili
pozdro

Do góry
#47703 - 04/11/2003 19:53 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
jahu Offline
old hand

Meldunek: 21/02/2001
U mnie już przy 45zł dziewczyna za okienkiem się wachała czy nie dzwonić ale przekonałem ją że to bez sensu i dala sobie spokój.
Prawda ze grałem na kurs 17.0 ale potencjalna wygrana przekraczała 500zł i już to babke niepokoiło.

Do góry
#47704 - 05/11/2003 00:43 Re: PROFESJONAŁ-czysta amatorszczyzna
Tremo Offline
member

Meldunek: 27/09/2002
Ta... ktoś wspomniał już ich amatorską stronkę... pomijając już dziwny układ lig, to dlaczego w pucharze UEFA polski buk określa Wisłę Kraków mianem Kraków (może nie do końca są pewni czy chodzi o Hutnika, Cracovię, Wisłę... a może o reprezentację ranych krakowskich) ???

Do góry
Strona 1 z 6 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  rafal08