Opcje tematu
#478082 - 07/01/2006 17:32 MECZ.PL SZANUJE KRYMINALISTÓW ?
simon-n Offline
addict

Meldunek: 10/12/2005
Jestem zbulwersowany decyzją White, który zamknął temat o oszuscie, ktory wykiwal mnóstwo ludzi na tym forum. Czyżby adminowi nie zalezalo na zlapaniu oszusta, bo przeciez kazda informacja o tym zlodzieju sie liczy, a gdzie maja ludzie pisac jak nie na miejsce oszustwa. Troszke mnie dziwi postawa mecz.pl. Od momentu afery nie otrzymalem od nich zadnej pomocy, prosilem o ID zlodzieja a oni nic sobie z tego nie robią tak jakby im wagule na tym nie zalezalo. Wydaje mi sie, ze najpierw trzeba bylo zamknac temat ,, wymiany " a nie teraz tak wazny temat dla okradzionych. Nie rozumiem ....

Do góry
Bonus: Unibet
#478083 - 07/01/2006 17:34 Re: MECZ.PL SZANUJE KRYMINALISTÓW ?
meler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/11/2003
Moze to koledzy z jednej trybuny Rafal_TSW i WhiteSTAR

Do góry
#478084 - 07/01/2006 18:13 Re: MECZ.PL SZANUJE KRYMINALISTÓW ?
wHiTe_StAr Offline
Fundator

Meldunek: 15/11/2004
To była tylko i wyłącznie moja decyzja,więc pretensje powinny być kierowane tylko i wyłącznie do mnie.A teraz wyjaśniam
Temat był założony przez niejakiego W.A Rebela któy postanowił zadziałać na własną ręke,obiecał wszystkim załatwienie sprawy która niby była na policji.Była też opcja że odzyska pieniądze od matki chłopaka,co rodzi kolejne podejrzenia że mógł sie z tymi pieniędzmi zwinąć.Ale to tylko domniemywania.Fakt jest jeden,W.A Rebel nie pojawił sie na forum już od jakiegoś czasu,co pozwala myśleć że nie miał szczerych intencji.Ale tak jak mówie to wszystko może okazać się nieprawdą,z czego naprawde bym sie ucieszył.I jeżeli tylko Rebel wyśle mi priva,temat zostanie natychmiast odblokowany,a tak to póki co nie widze sensu dalszej dyskusji w nim.
I jeszcze jedna sprawa:Żaden z moderatorów,ani także Conrad nie ponosimy JAKIEJKOLWIEK odpowiedzialności za wymiany które odbywacie.Jeżeli ktoś sie nie zgadza na taki stan rzeczy,prosze bardzo,niech nie korzysta.Temat o wymianach opiera sie na wzjaemnym zaufaniu i uczciwości.Oszustwa oczywiście sie zdarzają,ich nie można wykluczyć dlatego zalecane są wymiany tylko z zaufanymi użytkownikami.
Tyle ode mnie

Do góry
#478085 - 07/01/2006 19:05 Re: MECZ.PL SZANUJE KRYMINALISTÓW ?
zyziek_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/01/2005
Ej za niedługo na to forum Kaczyński powola zarząd komisaryczny , zamiast Conrada tutaj adminem - komisarzem będzie Wasserman

Do góry
#478086 - 07/01/2006 19:30 Re: MECZ.PL SZANUJE KRYMINALISTÓW ?
simon-n Offline
addict

Quote:

To była tylko i wyłącznie moja decyzja,więc pretensje powinny być kierowane tylko i wyłącznie do mnie.A teraz wyjaśniam
Temat był założony przez niejakiego W.A Rebela któy postanowił zadziałać na własną ręke,obiecał wszystkim załatwienie sprawy która niby była na policji.Była też opcja że odzyska pieniądze od matki chłopaka,co rodzi kolejne podejrzenia że mógł sie z tymi pieniędzmi zwinąć.Ale to tylko domniemywania.Fakt jest jeden,W.A Rebel nie pojawił sie na forum już od jakiegoś czasu,co pozwala myśleć że nie miał szczerych intencji.Ale tak jak mówie to wszystko może okazać się nieprawdą,z czego naprawde bym sie ucieszył.I jeżeli tylko Rebel wyśle mi priva,temat zostanie natychmiast odblokowany,a tak to póki co nie widze sensu dalszej dyskusji w nim.
I jeszcze jedna sprawa:Żaden z moderatorów,ani także Conrad nie ponosimy JAKIEJKOLWIEK odpowiedzialności za wymiany które odbywacie.Jeżeli ktoś sie nie zgadza na taki stan rzeczy,prosze bardzo,niech nie korzysta.Temat o wymianach opiera sie na wzjaemnym zaufaniu i uczciwości.Oszustwa oczywiście sie zdarzają,ich nie można wykluczyć dlatego zalecane są wymiany tylko z zaufanymi użytkownikami.
Tyle ode mnie

Rozumiem, ale moglbys troszke zwrocic uwage na tych co stracili tu pieniazki. Troszke pomocy z waszej strony tez by sie przydalo chyba wiesz co mam na mysli ....

Do góry
#478087 - 07/01/2006 20:01 Re: MECZ.PL SZANUJE KRYMINALISTÓW ?
wHiTe_StAr Offline
Fundator

Meldunek: 15/11/2004
jakiej pomocy? co my mamy zrobić? zebrac pól forum i zrobić nalot na kolesia?
Jedyne co możemy zrobić to podać I.P ale nie wiem czy wam to coś da,ale w tej sprawie to uderzajcie do Prema bądź Conrada bo tylko oni dwaj mają taką możliwośc

Do góry
#478088 - 08/01/2006 15:39 Re: MECZ.PL SZANUJE KRYMINALISTÓW ?
Expekt-typ Offline
journeyman

Meldunek: 02/06/2005
Tylko , że Prem i Conrad to chyba siedzą już na Seszelach bo nigdy nic nie odpisują na priva .

Do góry
#478089 - 09/01/2006 14:17 Re: MECZ.PL SZANUJE KRYMINALISTÓW ?
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Quote:

prosilem o ID zlodzieja a oni nic sobie z tego nie robią

Czlowieku, ile ty masz lat? Cy i pol, czy cynascie i pol?
W kazdym razie takie IQ prezentujesz. Po co ci id , ip, czy nawet adresy domowe , jak ty to juz masz...

Quote:

Ja niestety nie mam takiej cierpliwosci jak wy chlopaki. Wszysko wskazuje na to, ze jutro rano odwiedze naszego spryciarza i zrobie mu takiego wystrzalowego Sylwestra, ze nigdy takiego nie przezyje i nigdy jeszcze nie przezyl. Zrobie mu taka siare, ze z domu juz nie wyjdzie. Jutro, albo w sobote zdam wam relacje, bo ja juz naprawde mam tego dosc !!!

Powyzszy cytat jest twojego autorstwa, a zeby bylo smieszniej, ten nizej rowniez...

Quote:

heheh to co mnie spotkalo warto wyslac do Smiechu Warte :-) tylko nie nakrecilem tego zdarzenia. Dojechaliśmy ( 4 osoby ) do tego pazdziocha przy ogromnych problemach. Jestesmy przy jego chalupie dzwonimy, dobijamy sie, swigamy sniegiem w okna, lazimy po sasiadach i nic ale oczywiscie swiatelko w domu sie swiecilo :-) I nagle zaskakuje nas policja, że dobijamy sie do jego chaty. Wyjasniemy sytuacje o co chodzi i nic. Spotykamy jakiegos goscia niby kolege tego naszego oszuscika i to co nam powiedzial nas zamorowalo. Gosciu jest winny okolo 3 tys swoim kolegom itp. dlatego watpie aby oddal ta kase bez sprawy sadowej. Pozatym gosciu nie pracuj i jest na utrzymaniu rodzicow. Hmmmm

Masz prawo nic nie mowic, wszystko co powiesz...

Do góry
#478090 - 20/01/2006 16:32 Re: MECZ.PL SZANUJE KRYMINALISTÓW ?
simon-n Offline
addict

Czy nasz zlodziejesz oddal juz komus kase bo ja dostalem info, że tak tylko pytam komu zwrocil ! Rebel?

Do góry

Moderator:  rafal08