Strona 19 z 21 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 >
Opcje tematu
#480729 - 13/01/2006 09:01 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
Giertyszek Offline
Inwestor

Meldunek: 07/12/2004
Norman znowu zadymy szukasz?

Do góry
Bonus: Unibet
#480730 - 13/01/2006 09:26 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
meler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/11/2003
Quote:

chlpoie co ty piszesz na jakie artykuły się powołujesz ? wytrzezwiej po wczorajszym i dopiero zabieraj głos. Ten post oddoga nadaje się do rzepklubu albo teleexpresu . ludzie zastanówcie sie co piszecie. to jest parodia.

powiem Ci tak ... spie***** z tego forum albo naucz sie pisac po polsku ... i w jednym poscie .... zygac sie chce jak sie czyta te Twoje pierdoly

Do góry
#480731 - 13/01/2006 11:17 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/01/2005
Quote:

Quote:

chlpoie co ty piszesz na jakie artykuły się powołujesz ? wytrzezwiej po wczorajszym i dopiero zabieraj głos. Ten post oddoga nadaje się do rzepklubu albo teleexpresu . ludzie zastanówcie sie co piszecie. to jest parodia.

powiem Ci tak ... spie***** z tego forum albo naucz sie pisac po polsku ... i w jednym poscie .... zygac sie chce jak sie czyta te Twoje pierdoly

Mocne slowa ale sluszne

pan P zaczął nagle popełniać literówki i błędy stylistyczne...wygląda to na zabawe jakichś dwoch gnojków, którzy pewnie teraz grzeją z tego, że my jak frajerzy dalismy sie podpuścić, takie jest moje zdanie...więc radze sprawdzić IP obu panów moze to koledzy z podwórka.
Bishop jako pierwszy zauwżył , że coś tu "śmierdzi"..;)
Takie jest moje zdanie a temat lepiej zamknąć ,

Do góry
#480732 - 13/01/2006 11:23 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
grzegorz Offline
addict

Meldunek: 29/10/2004
Nie to nie sa zadne wyglupy sprawa jest dosc jak widac powazna ale caly czas jest to niby wyjasniane... cos dlugo to trwa no ale jak expekt sie kapnal po 3 tygodniach ze cos jest nie tak, to wyjasnienie tego moze potrwac wole nie myslec ile
Co do wypowiedzi piotra ze gdzies tam beda mnie sadzic beze mnie tylko tak sobie dla picu to ja sie pytam kto mnie bedzie bronil? ja chce swojego prawnika z ktorym porozmawiam i ktory wszystko bedzie wiedzial, i sam chce wystapic i sie bronic czyli wg mnie taka rozprawa jest niemozliwa i troszke smieszna
No i ciekawy jestem jaki bylby wyrok czemu od razu caly czas piotrze piszesz o kiciu? nie dosc ze poblokowali konta kase zawina i pojde do kicia super perspektywy moze ja podam ciebie do polskich wladz o gre u bukow netowych i zobaczymy kto pojdzie predzej do kicia szanujmy swoje nerwy i siebie nawzajem

Do góry
#480733 - 13/01/2006 11:30 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
grzegorz Offline
addict

Meldunek: 29/10/2004
WOLNOŚCI, PRAWA I OBOWIĄZKI
CZŁOWIEKA I OBYWATELA
Ekstradycja obywatela polskiego jest zakazana.
Zakazana jest ekstradycja osoby podejrzanej o popełnienie bez użycia przemocy przestępstwa z przyczyn politycznych.
W sprawie dopuszczalności ekstradycji orzeka sąd.

Ja mam cos takiego bo skoro piszecie o ekstradycjach to mnie zainteresowalo czy Panstwo polskie zezwala na cos takiego, ale moze wypowie sie ktos stosowniejszy z jakims cytatem z ustaw

Do góry
#480734 - 13/01/2006 11:55 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
piotr34 Offline
member

Meldunek: 10/01/2006
Słuchaj Grzegorz okradłeś firmę z pieniędzy i takie są fakty . Nic tego nie zmieni , chocbyś nie wiem jak się tłumaczył i chocby niewiel ile ludzi cię tutaj broniło czy dawało wsparcie duchowe. Jestem pewny żaden z przedstawicieli buków nie czyta tego forum bo nie jest to mu do niczego potrzebne . Myślisz ,że kim ty jesteś ? sprytnym człowiekiem , który wykorzystał błąd buka i bawił się za jego pieniądze ? może pozornie to tak wygląda czy pozornie wyglądało przez kilka tygodni. Błąd został wykryty i Expekt takich pieniędzy ci nie podaruje , za duża suma wchodzi w grę.Napisałem ,że według mnie grozi ci odpowiedzialność karna w Anglii jeżeli tych pieniędzy nie oddasz. Łatwo się było bawić za nieswoje pieniądze prawda?
tylko każda zabawa zawsze kiedyś się kończy nawet ta najwspanialsza. Gdy wydawałeś pieniądze , które nie należą do ciebie to jakoś wsparcia na forum nie szukałeś . Raptownie szukasz porad i pomocy jak zobaczyłeś ,że sprawa zaczyna śmierdzieć . Co z tym fantem zrobi Expekt to zależy od firmy . Moim zdaniem zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności choćby dla przykładu ,żeby następnym razem gdy bukmacher popełni błąd a przecież nie jest to wykluczone nikt nie śmiał rozporządzać CUDZĄ WŁASNOŚCIĄ .
Grzegorz zabawa trwała u ciebie w najlepsze kilka tygodni , teraz moim zdaniem zaczną się kłopoty i zwracanie długu i posty na forum , które tak gorąco cię tu popierają naprawdę nie mają w tej sytuacji najmniejszego znaczenia ,
Nie wiem co zrób : sprzedaj samochód , weż kredyt na spłatę długo . Od ciebie to zależy.
Według mnie jak wszystko zawiedzie Expekt może sprzedać dług szanowanej firmie , która zajmuje się sciąganiem długów. to jest moje zdanie.

Do góry
#480735 - 13/01/2006 11:57 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
woad Offline
newbie

Meldunek: 29/11/2004
Quote:

Słuchaj Grzegorz okradłeś firmę z pieniędzy i takie są fakty . Nic tego nie zmieni , chocbyś nie wiem jak się tłumaczył i chocby niewiel ile ludzi cię tutaj broniło czy dawało wsparcie duchowe. Jestem pewny żaden z przedstawicieli buków nie czyta tego forum bo nie jest to mu do niczego potrzebne . Myślisz ,że kim ty jesteś ? sprytnym człowiekiem , który wykorzystał błąd buka i bawił się za jego pieniądze ? może pozornie to tak wygląda czy pozornie wyglądało przez kilka tygodni. Błąd został wykryty i Expekt takich pieniędzy ci nie podaruje , za duża suma wchodzi w grę.Napisałem ,że według mnie grozi ci odpowiedzialność karna w Anglii jeżeli tych pieniędzy nie oddasz. Łatwo się było bawić za nieswoje pieniądze prawda?
tylko każda zabawa zawsze kiedyś się kończy nawet ta najwspanialsza. Gdy wydawałeś pieniądze , które nie należą do ciebie to jakoś wsparcia na forum nie szukałeś . Raptownie szukasz porad i pomocy jak zobaczyłeś ,że sprawa zaczyna śmierdzieć . Co z tym fantem zrobi Expekt to zależy od firmy . Moim zdaniem zostaniesz pociągnięty do odpowiedzialności choćby dla przykładu ,żeby następnym razem gdy bukmacher popełni błąd a przecież nie jest to wykluczone nikt nie śmiał rozporządzać CUDZĄ WŁASNOŚCIĄ .
Grzegorz zabawa trwała u ciebie w najlepsze kilka tygodni , teraz moim zdaniem zaczną się kłopoty i zwracanie długu i posty na forum , które tak gorąco cię tu popierają naprawdę nie mają w tej sytuacji najmniejszego znaczenia ,
Nie wiem co zrób : sprzedaj samochód , weż kredyt na spłatę długo . Od ciebie to zależy.
Według mnie jak wszystko zawiedzie Expekt może sprzedać dług szanowanej firmie , która zajmuje się sciąganiem długów. to jest moje zdanie.

Facet przestań już klepać - wystarczy!!!
Znikaj!!!

Do góry
#480736 - 13/01/2006 11:58 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
piotr34 Offline
member

TRZEBA PONOSIC KONSEKWENCJE SWOICH CZYNÓW . ŻEGNAM WSZYSTKICH.

Do góry
#480737 - 13/01/2006 12:00 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
meler Offline
Carpal Tunnel

piotrus juz z 20 osob cos Ci tutaj powiedzialo a Ty nadal pierdolisz ... daj sobie i nam spokoj !

Co do kredytu i sprzedazy auta ... pomysl nad tym lepiej Ty

Akurat Twojego zdania tutaj nikt nie szanuje a napewno nie Grzegorz

Do góry
#480738 - 13/01/2006 12:05 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
Giertyszek Offline
Inwestor

Norman przestan klepać co drugi post że się żegnasz bo już zaczynasz mnie denerwować, albo przestaniesz klepać durne posty albo się zaraz pożegnamy.

Do góry
#480739 - 13/01/2006 12:08 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
piotr34 Offline
member

Grzegorz za to bedzie szanował zdanie expekta juz do końa życia jak poniesie zasłużoną karę , a posty jego popierające nie mają wartości nawet papieru toaletowego . Bo krętactwo zawsze bedzie krętactwem.

Do góry
#480740 - 13/01/2006 12:09 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
meler Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Grzegorz za to bedzie szanował zdanie expekta juz do końa życia jak poniesie zasłużoną karę , a posty jego popierające nie mają wartości nawet papieru toaletowego . Bo krętactwo zawsze bedzie krętactwem.

ok popieram Ciebie na koncie w expekcie mam 0,00 bardzo chialbym byc waszym klientem ale boje sie wplacac bo tym jak sie naczylalem jak to ludzi w konia robicie mozesz mi zalatwic maly bonusik ?

Do góry
#480741 - 13/01/2006 12:12 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
piotr34 Offline
member

Wiesz co giertyszek straszysz możesz siebie samego . mnie twoje pogrózki latają .Prawda w oczy kole trudno. wiadomo wypowiedzi , ktore odslaniaja prawdę zawsze są niemile widziane. Podwójna moralność do kwadratu. Szkoda czasu na to forum !!!! .Zegnam.

Do góry
#480742 - 13/01/2006 12:13 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
meler Offline
Carpal Tunnel

Nie odchodz !
a bonusik dla mnie ?

Do góry
#480743 - 13/01/2006 12:18 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
piotr34 Offline
member

tak na marginesie norman wyjechal do anglii a ja od niego podnajmuje mieszkanie .

Do góry
#480744 - 13/01/2006 12:18 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
Giertyszek Offline
Inwestor

Quote:

Wiesz co giertyszek straszysz możesz siebie samego . mnie twoje pogrózki latają .Prawda w oczy kole trudno. wiadomo wypowiedzi , ktore odslaniaja prawdę zawsze są niemile widziane. Podwójna moralność do kwadratu. Szkoda czasu na to forum !!!! .Zegnam.

Jeszcze jeden post w tym stylu i zarobisz ostrzeżenie za zaśmiecanie forum bezsensownymi i nic nie wnoszącymi do tematu postami. A trzy ostrzeżenia gwarantują Ci pożegnanie na dobre

Do góry
#480745 - 13/01/2006 12:20 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
meler Offline
Carpal Tunnel

Quote:

tak na marginesie norman wyjechal do anglii a ja od niego podnajmuje mieszkanie .

dlaczego mnie ignorujesz :] a kim dla Ciebie jest Norman ? :]

Do góry
#480746 - 13/01/2006 12:23 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
piotr34 Offline
member

moze giertyszek bys podziękował za typy ob normana dzieki którym wygrywałes sporą kasę co? wtedy norman był dobry ? i twoje hasła w stylu norman daj jakis typ na jutro ? norman dzieki prokom wygrał , ddzieki za ten typ . Jezeli to jestes to ten giertych sprzed roku . wielce dumny giertych bo pilnuje teraz porządku . kon by sie usmiał a posty moje były na temat , ale skoro ktos uznaje podwójna morlaność jego sprawa i blagam o bana !!!1

Do góry
#480747 - 13/01/2006 12:25 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
piotr34 Offline
member

a jeszcze rok temu conrad dał giertychowi bana za zasmiecanie tematu he he dobre .

Do góry
#480748 - 13/01/2006 12:26 Re: Serdecznie proszę o pomoc w kwestii prawnej
zyziek_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/01/2005
Ten kolo nabił 121 postów w jednym temacie....... teksańska masakra

Do góry
Strona 19 z 21 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 >

Moderator:  rafal08