#4812561 - 26/07/2011 22:01
Re: QC Piłka nożna - 26.07
[Re: thepilator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Każdy może mieć swoje zdanie, ja uważam że kursy powinny być bardziej wyrównane i dzisiaj dużo większe szanse daje Wiśle, w najgorszym razie będzie bramkowy remis i wygrana u siebie, a ptem walka na całego o LM. Jeśli ich przejdą to kupią dobrego środkowego/defensywnego pomocnika i pozamiatają lige... ale jakie masz za tym argumenty oprocz tego, ze chcesz jechac na fajny wyjazd ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4812562 - 26/07/2011 22:01
[Re: Piostar]
|
tkliwy nihilista
Meldunek: 18/06/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4812564 - 26/07/2011 22:02
[Re: craax]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/07/2011
|
Ja dodam jeszcze, że nie rozumiem podniecania się Litexem. To zespół jak najbardziej w zasięgu Wisły, bo jest po prostu słabszy. widziałem ich mecz ostatni i jak dla mnie to peffka że ich Wisła przejdzie. Dziś 1:1 lub Win Wisły innej opcji nie będzie... A w KRK 2:0, 3:0 dla Wisły. ktory ich mecz widziales ? i czym tak zachwycila cie Wisla ? Zobaczysz grę Wisły na tle rywala który na pewno nie zagra obrony Częstochowy jak Skonto Ryga to zrozumiesz. Nie mówię że grają doskonale bo to tego im dużo jeszcze brakuje, ale z każdym meczem będzie coraz lepiej i dzisiejszy mecz o ile zostanie rozegrany w optymalnych warunkach to potwierdzi. Widziałem mecz Morgen wygrany 3:0 (skrót) i Litex mnie niczym nie zachwycił. Powiem więcej. Widząc ich grę wiem że Wisła piłkarsko jest lepsza i o ile nie popełni prostych błędów to o awans jestem spokojny.
|
Do góry
|
|
|
|
#4812567 - 26/07/2011 22:04
|
veteran
Meldunek: 28/12/2004
|
Każdy może mieć swoje zdanie, ja uważam że kursy powinny być bardziej wyrównane i dzisiaj dużo większe szanse daje Wiśle, w najgorszym razie będzie bramkowy remis i wygrana u siebie, a ptem walka na całego o LM. Jeśli ich przejdą to kupią dobrego środkowego/defensywnego pomocnika i pozamiatają lige... ale jakie masz za tym argumenty oprocz tego, ze chcesz jechac na fajny wyjazd ? Najsilniejszy skład w Polsce, dodatkowo wzmocniony, rywalizacja na każdej pozycji, zawodnicy tacy jak Garguła czy Boguski nie będą sie łapać nawet do 18 meczowej i trener Maaskant.
|
Do góry
|
|
|
|
#4812568 - 26/07/2011 22:05
[Re: maniak_nw]
|
Carpal Tunnel
|
Ja dodam jeszcze, że nie rozumiem podniecania się Litexem. To zespół jak najbardziej w zasięgu Wisły, bo jest po prostu słabszy. widziałem ich mecz ostatni i jak dla mnie to peffka że ich Wisła przejdzie. Dziś 1:1 lub Win Wisły innej opcji nie będzie... A w KRK 2:0, 3:0 dla Wisły. ktory ich mecz widziales ? i czym tak zachwycila cie Wisla ? Zobaczysz grę Wisły na tle rywala który na pewno nie zagra obrony Częstochowy jak Skonto Ryga to zrozumiesz. Nie mówię że grają doskonale bo to tego im dużo jeszcze brakuje, ale z każdym meczem będzie coraz lepiej i dzisiejszy mecz o ile zostanie rozegrany w optymalnych warunkach to potwierdzi. Widziałem mecz Morgen wygrany 3:0 (skrót) i Litex mnie niczym nie zachwycił. Powiem więcej. Widząc ich grę wiem że Wisła piłkarsko jest lepsza i o ile nie popełni prostych błędów to o awans jestem spokojny. a skad wiesz jak zagra Litex z druzyna, ktora nie zagra obrony Czestochowy ( zapewne Morgen tak gralo ) ? jezeli takie wnioski wysnuwasz ( KTO PILKARSKO JEST LEPSZY ) po JEDNYM SKROCIE SPOTKANIA i bagatelizujesz wystep Wisly ze Skonto to zycze powodzonka 
|
Do góry
|
|
|
|
#4812574 - 26/07/2011 22:07
[Re: thepilator]
|
Carpal Tunnel
|
Każdy może mieć swoje zdanie, ja uważam że kursy powinny być bardziej wyrównane i dzisiaj dużo większe szanse daje Wiśle, w najgorszym razie będzie bramkowy remis i wygrana u siebie, a ptem walka na całego o LM. Jeśli ich przejdą to kupią dobrego środkowego/defensywnego pomocnika i pozamiatają lige... ale jakie masz za tym argumenty oprocz tego, ze chcesz jechac na fajny wyjazd ? Najsilniejszy skład w Polsce, dodatkowo wzmocniony, rywalizacja na każdej pozycji, zawodnicy tacy jak Garguła czy Boguski nie będą sie łapać nawet do 18 meczowej i trener Maaskant. to sa rozgrywki europejskie a nie polskie
|
Do góry
|
|
|
|
#4812576 - 26/07/2011 22:07
|
Pooh-Bah
|
Ja dodam jeszcze, że nie rozumiem podniecania się Litexem. To zespół jak najbardziej w zasięgu Wisły, bo jest po prostu słabszy. widziałem ich mecz ostatni i jak dla mnie to peffka że ich Wisła przejdzie. Dziś 1:1 lub Win Wisły innej opcji nie będzie... A w KRK 2:0, 3:0 dla Wisły. ktory ich mecz widziales ? i czym tak zachwycila cie Wisla ? Zobaczysz grę Wisły na tle rywala który na pewno nie zagra obrony Częstochowy jak Skonto Ryga to zrozumiesz. Nie mówię że grają doskonale bo to tego im dużo jeszcze brakuje, ale z każdym meczem będzie coraz lepiej i dzisiejszy mecz o ile zostanie rozegrany w optymalnych warunkach to potwierdzi. Widziałem mecz Morgen wygrany 3:0 (skrót) i Litex mnie niczym nie zachwycił. Powiem więcej. Widząc ich grę wiem że Wisła piłkarsko jest lepsza i o ile nie popełni prostych błędów to o awans jestem spokojny. a skad wiesz jak zagra Litex z druzyna, ktora nie zagra obrony Czestochowy ( zapewne Morgen tak gralo ) ? jezeli takie wnioski wysnuwasz ( KTO PILKARSKO JEST LEPSZY ) po JEDNYM SKROCIE SPOTKANIA i bagatelizujesz wystep Wisly ze Skonto to zycze powodzonka to ja życzę powodzenia stawianiem jakichkolwiek pieniędzy na Litex nie widząc ich gry. Jeśli Wisła nie popełni głupich błędów to Litex nie ma nic do gadania.
|
Do góry
|
|
|
|
#4812584 - 26/07/2011 22:11
|
Pooh-Bah
|
maniak nw - widzialem Litex kilkukrotnie w zeszlym sezonie, widzialem ich w meczach pucharowych - to, ze Ty wysnules takie wnioski PO JEDNYM SKROCIE, to nie znaczy, ze inni rowniez nie maja pojecia z kim zmierzy sie dzisiaj mistrz Polski Jak uważasz... Jak skończy się mecz to pogadamy bo puki co ile osób tyle teorii jak będzie mecz przebiegał  także nie ma co gdybać kto lepszy teraz 
|
Do góry
|
|
|
|
#4812586 - 26/07/2011 22:11
|
tkliwy nihilista
Meldunek: 18/06/2006
|
55-45 dla mnie odnosnie awansu na korzysc Bulgarow, ale dzisiaj w meczu wyjazdowym dosc smialo i wysoko obstawilem Litex DNB podzielam ten pogląd w zupełności, ale czy zagram zobaczymy. tak BTW Genk wygląda świetnie 
|
Do góry
|
|
|
|
#4812588 - 26/07/2011 22:11
[Re: maniak_nw]
|
Carpal Tunnel
|
maniak nw - widzialem Litex kilkukrotnie w zeszlym sezonie, widzialem ich w meczach pucharowych - to, ze Ty wysnules takie wnioski PO JEDNYM SKROCIE, to nie znaczy, ze inni rowniez nie maja pojecia z kim zmierzy sie dzisiaj mistrz Polski Jak uważasz... Jak skończy się mecz to pogadamy bo puki co ile osób tyle teorii jak będzie mecz przebiegał  także nie ma co gdybać kto lepszy teraz dyskusja trwa w najlepsze i o to chodzi - ale trzeba pisac/gadac z glowa bo zapedziles sie emocjonalnie troche 
|
Do góry
|
|
|
|
#4812589 - 26/07/2011 22:12
[Re: Danielsan]
|
Carpal Tunnel
|
55-45 dla mnie odnosnie awansu na korzysc Bulgarow, ale dzisiaj w meczu wyjazdowym dosc smialo i wysoko obstawilem Litex DNB podzielam ten pogląd w zupełności, ale czy zagram zobaczymy. tak BTW Genk wygląda świetnie Genk wyglada wybornie, ja wrzucilem nawet -1.0 gdzies tam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|