#4628251 - 28/04/201103:57Re: Z czego ciesze michę mą? [23]
[Re: Piostar]
lelu
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
hrhrhrh czekam na napinke
swoja droga, czy ja wiem czy ten mecz dzisiejszy byl taki piekny ? raczej bardzo przecietny, zeby nie powiedziec slaby. Ale przyznac trzeba ze bramka messiego ladna.
Mecz ogólnie przeciętny, masa fauli i aktorstwa. Dawno nie widziałem spotkania, żeby tyle razy sędzia był napastowany przez kopaczy.
Zapamiętam z niego tylko kapitalny slalom Messiego i jak w I połowie obrońcy Barcy grali w dziada z Krysią i ten po kilku podaniach stanął w miejscu i strzelił focha machając łapami. Cały pub wybuchł śmiechem
widze, ze czterech przepłaconych nieudacznikow o wartości przekraczajacej sume wartosci pilkarzy polskich lig razem wzietych znowu dało się Messiemu zrobić jak dzieci.
#4628368 - 28/04/201104:55Re: Z czego ciesze michę mą? [23]
[Re: Piostar]
Amir_Khan
no risk no fun
Meldunek: 05/01/2010
Pojedziemy tam dumni, bez Pepe, który nic nie zrobił. Bez Ramosa, który nic nie zrobił. No i bez trenera, który nie będzie mógł prowadzić zespołu z ławki. Jeśli strzelimy tam bramkę, oni nas rozszarpią - mówił Mourinho.
a tam kurwa, znam człowieka ktory znajdzie srubke na ulicy, ksztaltu jakiego jeszcze nie widział i potrafi sie cieszyc caly dzien takze niech sie ludzie ciesza z czego chca
Mecz ogólnie przeciętny, masa fauli i aktorstwa. Dawno nie widziałem spotkania, żeby tyle razy sędzia był napastowany przez kopaczy.
Zapamiętam z niego tylko kapitalny slalom Messiego i jak w I połowie obrońcy Barcy grali w dziada z Krysią i ten po kilku podaniach stanął w miejscu i strzelił focha machając łapami. Cały pub wybuchł śmiechem
i miał słuszne pretensje do kolegów, że nie podeszli pressingiem. Tak pobiegał sobie sprintem i gówno z tego.
#4628407 - 28/04/201105:25Re: Z czego ciesze michę mą? [23]
[Re: Amir_Khan]
Stoin
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
Originally Posted By: Amir_Khan
Pojedziemy tam dumni, bez Pepe, który nic nie zrobił. Bez Ramosa, który nic nie zrobił. No i bez trenera, który nie będzie mógł prowadzić zespołu z ławki. Jeśli strzelimy tam bramkę, oni nas rozszarpią - mówił Mourinho.