Mecz ogólnie przeciętny, masa fauli i aktorstwa. Dawno nie widziałem spotkania, żeby tyle razy sędzia był napastowany przez kopaczy.
Zapamiętam z niego tylko kapitalny slalom Messiego i jak w I połowie obrońcy Barcy grali w dziada z Krysią i ten po kilku podaniach stanął w miejscu i strzelił focha machając łapami. Cały pub wybuchł śmiechem
Jak ktos bedzie mial ten fragment z youtube czy cos w tym stylu to chetnie obejrze, z gory dzieki
#4628553 - 28/04/201114:57Re: Z czego ciesze michę mą? [23]
[Re: agr1]
john
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2006
Originally Posted By: agr1
Originally Posted By: Goget
Mecz ogólnie przeciętny, masa fauli i aktorstwa. Dawno nie widziałem spotkania, żeby tyle razy sędzia był napastowany przez kopaczy.
Zapamiętam z niego tylko kapitalny slalom Messiego i jak w I połowie obrońcy Barcy grali w dziada z Krysią i ten po kilku podaniach stanął w miejscu i strzelił focha machając łapami. Cały pub wybuchł śmiechem
Jak ktos bedzie mial ten fragment z youtube czy cos w tym stylu to chetnie obejrze, z gory dzieki
To nie była czasem sytuacje, że CR chciał podejść pressingiem i latał, a reszta nie podeszła i się wku.rwił??? w dziada 3 na jednego to mogą zagrać nawet chłopcy z gimnazjum...
Spoko. Chodziło mi tylko o to,że po jednej i po drugiej stronie znajdziesz takich 'artystów', więc wyśmiewanie tylko jednej strony nie ma za bardzo sensu. Ot, taki cyrk objazdowy.
tam nie było sędziowania pod Barce , fakt o czerwoną kartkę dla Motty możemy się spierać ale nie uznany gol Bojana... ręka była bardzo naciągnięta , jeśli sędzie chciał na siłę 'wepchnąć' Barce do finału to mógł jej nie odgwizdać. Nikt nie miał by do niego pretensji. Moim zdaniem ta bramka powinna być uznana , tak się jednak nie stało.