cybi
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/05/2006
Originally Posted By: Marczajka
hlavackova/hradecka, nuria/parra, ferdek, blake, anderson, bartoli powyżej 19,5 gema, dubla potrzebuje i skłaniam się ku hlavackovej i bartoli over, co wy na to?
Damianho
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/01/2011
Originally Posted By: tronk
Originally Posted By: Damianho
Originally Posted By: tronk
tipsa/troicki
NADAL/LOPEZ gruuuuuuuuuuuuubo albo rezygnuje z bukmacherki
jakies za?
1. Troicki chce na chate 2. Tipsa dlugi mecz niech sie skupia na singlu
3. hiszpanie zgrani, nie jeden turniej wygrali 4. Lopez tylko zyje z debla, Rafa pomaga mu zarabiac 5. Lopez zawodowy deblista (u serbow takiego brak) 6. Nadal robi roznice
hlavackova/hradecka, nuria/parra, ferdek, blake, anderson, bartoli powyżej 19,5 gema, dubla potrzebuje i skłaniam się ku hlavackovej i bartoli over, co wy na to?
NADAL/LOPEZ gruuuuuuuuuuuuubo albo rezygnuje z bukmacherki
jakies za?
1. Troicki chce na chate 2. Tipsa dlugi mecz niech sie skupia na singlu
3. hiszpanie zgrani, nie jeden turniej wygrali 4. Lopez tylko zyje z debla, Rafa pomaga mu zarabiac 5. Lopez zawodowy deblista (u serbow takiego brak) 6. Nadal robi roznice
jeszcze?
Lopez/Nadal
nadal singlista widac forma nie jest optymalna powinien sie skupic na singlu bo znowu 1runde zaliczy, lopez zawodowy deblista profesor ale raczej od ziemnych kortow a nie twardych, troicki czy chce do domu to nie wiem bo sie tego jego nie pytalem?! a tipsa chyba ze 2h pogral wiec nie tak bardzo ciezko i dlugo, nie wiem szanse widze pol na pol daje na serbow jako tez z antypati do parery nadala