Ja już pograłem dubelka za drobniaki ... WISŁA + Villa 

Jeśli wisła ma kiedykolwiek awansować do LM to  właśnie teraz  i dzisiaj trzeba mecz wygrać aby myśleć realnie o  LM  .
Villa ... co tu pisać  dzisiaj zapewniają sobie awans  bo innej opcji nie ma przeważają w każdym elemencie  .
Malmo .. trochę nie doceniana drużyna myślę ze dzisiaj powalczą ostro   nawet o zwycięstwo .. X2 moim zdaniem dobry bet. z drugiej strony dynamo  jak narazie w lidze 11-0 w bramkach 

. Bedzie ciekawie ,
Genk  X2  i awans ... osobiscie stawiam  belgów ponad izraelski zespół  z drugiej strony   nieco z sympatii  do Sandomierskiego  niech młody zagra w LM 

No i wielki Bayern ... tylko czy taki wielki  ta drużyna przeżywa  kryzys od zeszłego sezonu ,bardzo trudno przychodzą im wygrane  coś w tym zespole nie   "trybi " . Fatalnie zaczeli obecny sezon  porażka z Gladbach i  szczęśliwe zwycięstwo z Wilkami po bardzo słabej grze ... jakoś mnie ten zespół nie przekonuje .
A Zurich ... czy to ta sama  drużyna co ograła Ac milan w LM i walczyła w grupie z dużo bardziej  znanymi drużynami jak równy z równym ? 

Moje typy  : Under 2,5 , X  , X2 , Zurich  trafi ,