porazka jak porazka ale skoro sie walczy z rasizmem na stadionach a w takim meczu, ktory oglada wiele milionow na calym swiecie dochodzi do takich scen, to chyba cos jest nie tak. nie wiem po co zapowiedzi fifa i uefa, ze sie bedzie przerywalo mecze w przypadku aktow rasizmu i inne grozby. marcelo powinien zejsc z boiska, jak to zrobil roberto carlos jakis czas temu
Ale ty jesteś ograniczony intelektualnie , Marcelo fauluje brutalnie w sytuacji gdzie nie było żadnego zagrożenia za co powinien dostać karę na min 5 spotkań a ty go jeszcze bronisz ....
Real to banda idiotów z trenerem na czele ,nie umieją przegrywać to raz dwa nie umieją grać czytso !!1. Pepe to też wariat w tym meczu także powinien zobaczyć czerwoną .Ogólnie brak słów na to co pokazał real . Mam nadzieje ze barca bedzie ich jechać w każdym meczu .
Co do samego Murinio działacze klubowi powinni sami zaregować stanowczo i go ukarać bo to nie pierwszy jego tak idiotyczny wybryk .Facet też ma coś z głową .
Mam nadzieje ze ferderacja hiszpańska dołoży stosowne kary piłkarzom realu za te wybryki
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Prowokacyjne-zachowanie-Mourinho,wid,13695986,wiadomosc.html