Lonnatic --> szacunek za szczerą wypowiedź, mnie dzisiaj Legia pokosztowała sporo kasiory. Masz sporo racji, ale najgorzej boli to oszczędzanie biednych piłkarzy. Plzen wygrał z Kopenhagą na wyjeździe 3-1 u siebie w lidze też wysoko na wyjeździe. Nie ma zabawy w cuciubabkę, odpoczywanie, sprawdzanie waria(n)tów. Trzeba zatrudniać piłkarzy którzą potrafią grać dwa mecze w tygodniu, a nie ceniasów. [/quote]
Dzięki.
Napisze tak: Prędzej śmierci bym się spodziewał niż porażki Legii. Przt drugiej bramce rozpieprzyłem z kopa puf w salonie... Kompletnie nie rozumiem jak można tracić tak idiotyczne bramki NIE GRAJĄC NA PODWÓRKU W GAŁĘ... Nawet na podwórku by to nie przeszło bo tam przegrać u siebie to dyshonor. Albo jesteś dobry albo idziesz do domu ze smarkiem do pasa. A oni co?! Przejeli sie? Przecież 50 000 czy 100 000 na koncie i tak będzie. A kibic? Chuj z nim. Że wierzy? Że stawia? Poczuli się "miszczami" podwórka bo co? Nie przegrali kilku meczy? Widać było jak na dłoni podejście typu "i tak wam dokopiemt-jesteśmy Legia. W 35 minucie schodzi "nadzieja polskiej piłki" bo kopie się w czoło. Nie każdy meczy wygra qrwa Radovic i Ljuboja. A Gdzie reszta? Nawet nie obrony wina bo nie mieli wiele do powiedzenia. Poza reprezentantem Polski Wawrzyniakiem qrwa. I ewidentnie lepsxa drużyna przegruwa mecz u siebie prxez olewactwo. I EWIDENTNIE to Śląsk jest lepszy. 2* 2-1 na Ł3 lepsi w tabeli dziś i na koniec sezonu... Super! Cieszę sie że legioniści mają dobre samopoczucie ale na pewno ja jyż nie będę kibicował drużynie KOMPLETNIE BEZ CHARAKTERU. Od meczu z Widzrwem Legia miała tylko przypadkowy sezon za Okuki i tyle. Dno i 3 metry mułu.

na tracić tak idiotyczne bramki NIE GRAJĄC NA PODWÓRKU W GAŁĘ... Nawet na podwórku by to nie przeszło bo tam przegrać u siebie to dyshonor. Albo jesteś dobry albo idziesz do domu ze smarkiem do pasa. A oni co?! Przejeli sie? Przecież 50 000 czy 100 000 na koncie i tak będzie. A kibic? Chuj z nim. Że wierzy? Że stawia? Poczuli się "miszczami" podwórka bo co? Nie przegrali kilku meczy? Widać było jak na dłoni podejście typu "i tak wam dokopiemt-jesteśmy Legia. W 35 minucie schodzi "nadzieja polskiej piłki" bo kopie się w czoło. Nie każdy meczy wygra qrwa Radovic i Ljuboja. A Gdzie reszta? Nawet nie obrony wina bo nie mieli wiele do powiedzenia. Poza reprezentantem Polski Wawrzyniakiem qrwa. I ewidentnie lepsxa drużyna przegruwa mecz u siebie prxez olewactwo. I EWIDENTNIE to Śląsk jest lepszy. 2* 2-1 na Ł3 lepsi w tabeli dziś i na koniec sezonu... Super! Cieszę sie że legioniści mają dobre samopoczucie ale na pewno ja jyż nie będę kibicował drużynie KOMPLETNIE BEZ CHARAKTERU. Od meczu z Widzrwem Legia miała tylko przypadkowy sezon za Okuki i tyle. Dno i 3 metry mułu.