oddali z 40-0 ?? walka SuperTieBreak to istny cyrk
nie oddali z *00:40 pozniej bylo 40:40 ,i przegrali gema...
Mam wrażenie że z tej tablicy ciężko cos odczytac tej www.protennislive.com.................. tam czasem jak jest po 40 pisze break a punk zdobywa/ją serwujący ... chyba im sie zmieniac nie chce albo u mnie cos kupa ...
zapytam o to tutaj bo jak w dziale koszykowki ,to pewnie nie uzyskam odpowiedzi..bo tam taka posucha w postyach. wie ktos jakim składem Argentyna w kosza, gra Ginobili ? kursy rosły rosły ,teraz mozna juz 1,4 a handi -4,5 1,8 graja turniej u siebie..
cybi
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/05/2006
Mam wrażenie że z tej tablicy ciężko cos odczytac tej www.protennislive.com.................. tam czasem jak jest po 40 pisze break a punk zdobywa/ją serwujący ... chyba im sie zmieniac nie chce albo u mnie cos kupa ...[/quote] przy rownowadze czyli 40-40 jest jednoczesnie break point i game point
Mam wrażenie że z tej tablicy ciężko cos odczytac tej www.protennislive.com.................. tam czasem jak jest po 40 pisze break a punk zdobywa/ją serwujący ... chyba im sie zmieniac nie chce albo u mnie cos kupa ...
przy rownowadze czyli 40-40 jest jednoczesnie break point i game point [/quote]aha