Kurde co tu zrobić z tą Hiszpanią . Tak sobie myślę, że gdyby chcieli tzn. gdyby zagrali cały mecz na 100% to by pewnie te 20+ spokojnie było. Pytanie tylko czy jak będą prowadzili tymi ~ 15 pkt to czy nie będą się oszczędzali przed finałem aby czasem nie złapać jakiegoś urazu.
Kurde co tu zrobić z tą Hiszpanią . Tak sobie myślę, że gdyby chcieli tzn. gdyby zagrali cały mecz na 100% to by pewnie te 20+ spokojnie było. Pytanie tylko czy jak będą prowadzili tymi ~ 15 pkt to czy nie będą się oszczędzali przed finałem aby czasem nie złapać jakiegoś urazu.
no te Hiszpany to regularnie, prowadza wysoko i 4ta kwarta pozniej odpuszczaja.
no te Hiszpany to regularnie, prowadza wysoko i 4ta kwarta pozniej odpuszczaja.
może hc do przerwy. Wiem, że niby z FRA do przerwy nie szło im za dobrze i odjazd zrobili w 2 połowie ale podobno w 2 połowie FRA rotowali bardzo składem
Dalem ostatecznie Hiszpanow -16,5 i over 80,5 pkt. Licze ze skoro to polfinal przycisna porzadnie, no i krotka lawka Macedonczykow da znac o sobie. I jeszcze znalazlem cos takiego:
Vojdan Stojanovski Total Steals under 1,5 po 1.7 Reyes under 4,5 pkt
Dalem ostatecznie Hiszpanow -16,5 i over 80,5 pkt. Licze ze skoro to polfinal przycisna porzadnie, no i krotka lawka Macedonczykow da znac o sobie. I jeszcze znalazlem cos takiego:
Też chyba pogram ten over ale poczekam jak się rozwinie sytuacja na live
Też chyba pogram ten over ale poczekam jak się rozwinie sytuacja na live