#4923515 - 17/09/2011 19:10
Re: QC Siatkówka [806]
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/03/2011
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4923520 - 17/09/2011 19:11
[Re: muminek bez ogonka]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/03/2011
|
Wojtas, a Ty po co sie bawisz w bukmacherke? Dla emocji czy dla kasy? Bo ja tylko dla kasy. Emocje i adrenalina czasem towarzyszą, ale to jest mało znaczące i bez tego mogę się obejść. Ale bez kasy to już nie. Jak bylo juz wiele razy napisane w bukamcherce nie ma miejsca na sentymenty. Ja będę się cieszył z każdego pkt zdobytego przez Włochów i w tym meczu Polakom życzę jak najgorzej co nie zmienia faktu że w każdym innym meczu kiedy nie gram przeciwko nim życze im jak najlepiej, to oczywiste. Jak przegramy 3:0 do '15 każdy set to będę tak samo zadowolony jakbyśmy przegrali 3:2. Liczy się tylko zysk. Kto wygra przekonamy sie niedlugo,pzdr Widocznie jestes już uzależniony, ze musisz taki mecz stawiać, zamiast usiąść wygodnie przed tv i kibicowac naszym!
|
Do góry
|
|
|
|
#4923522 - 17/09/2011 19:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/04/2010
|
Wojtas, a Ty po co sie bawisz w bukmacherke? Dla emocji czy dla kasy? Bo ja tylko dla kasy. Emocje i adrenalina czasem towarzyszą, ale to jest mało znaczące i bez tego mogę się obejść. Ale bez kasy to już nie. Jak bylo juz wiele razy napisane w bukamcherce nie ma miejsca na sentymenty. Ja będę się cieszył z każdego pkt zdobytego przez Włochów i w tym meczu Polakom życzę jak najgorzej co nie zmienia faktu że w każdym innym meczu kiedy nie gram przeciwko nim życze im jak najlepiej, to oczywiste. Jak przegramy 3:0 do '15 każdy set to będę tak samo zadowolony jakbyśmy przegrali 3:2. Liczy się tylko zysk. Kto wygra przekonamy sie niedlugo,pzdr polac mu dobrze prawi z malym wyjatkiem 3-2 to mnie kurwa nie urzadza  !
|
Do góry
|
|
|
|
#4923525 - 17/09/2011 19:12
[Re: tronk]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/07/2011
|
ja tam wole nie zarobic, ale przeciwko zadnej Polskiej reprezentacji nie stawialem i nie bede stawial, to czyni mnie prawdziwym,bo mecz ogladam i na 110% jestem za swoimi a gadanie tu co niektorych ze gram wlochy portfelem a sercem za Polska jest conajmniej smieszne, no ofens kazdy robi jak uwaza ale takie jest moje stanowisko. Tronk nie rozumiem Cię... to forum bukmacherskie a nie fan klub reprezentacji Polski... Każdy gra na czym uważa że zarobi. Jak ktoś uważa że na makaronach to proszę bardzo. Ja też faworyta do zarobku w nich upatruje a mimo wszystko chciałbym aby to Polska awansowała... Więc nie wiem co tu śmiesznego.
|
Do góry
|
|
|
|
#4923526 - 17/09/2011 19:12
[Re: szuwi1]
|
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
|
Taki mały szczególik, zapewne nie decydujący, ale moze pomocny w podjeciu decyzji o typie. Włosi w hali we Wiedniu grali już z Finami, nasi dopiero pierwszy mecz, a przypomne, ze w hali w Austrii nie ma klimatyzacji (w Pradze i KV, gdzie grala Polska, byla). Wiemy, a w Czechach grali w hali hokeja, i parowało pod parkietem i ślizgo sie robiło, specjalne kleje zawodnicy na buty smarowali, fakt ze włosi z natury przyzwyczajeni
|
Do góry
|
|
|
|
#4923530 - 17/09/2011 19:13
[Re: AMATORnowicjusz]
|
Wodzirej
Meldunek: 02/07/2004
|
rowniez pozdrawiam , a co mi to da ze oni wygraja ? nakarmia mi tym corke? pozwolm kupic piwo na wieczor ? nie sadze ....
no tak, od razu trzeba wszystko na temat pieniedzy sprowadzic ... 
|
Do góry
|
|
|
|
#4923531 - 17/09/2011 19:13
[Re: Stasiu]
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
Wojtas, a Ty po co sie bawisz w bukmacherke? Dla emocji czy dla kasy? Bo ja tylko dla kasy. Emocje i adrenalina czasem towarzyszą, ale to jest mało znaczące i bez tego mogę się obejść. Ale bez kasy to już nie. Jak bylo juz wiele razy napisane w bukamcherce nie ma miejsca na sentymenty. Ja będę się cieszył z każdego pkt zdobytego przez Włochów i w tym meczu Polakom życzę jak najgorzej co nie zmienia faktu że w każdym innym meczu kiedy nie gram przeciwko nim życze im jak najlepiej, to oczywiste. Jak przegramy 3:0 do '15 każdy set to będę tak samo zadowolony jakbyśmy przegrali 3:2. Liczy się tylko zysk. Kto wygra przekonamy sie niedlugo,pzdr Widocznie jestes już uzależniony, ze musisz taki mecz stawiać, zamiast usiąść wygodnie przed tv i kibicowac naszym! Stasiu kumasz czacze 
|
Do góry
|
|
|
|
#4923532 - 17/09/2011 19:13
|
Wodzirej
|
przyjmujące: Katarzyna Jaszewska, Klaudia Kaczorowska, Karolina Kosek nasze przyjmujace na ME kobiet no nie wiem ... 
|
Do góry
|
|
|
|
#4923535 - 17/09/2011 19:14
[Re: Wojtas_]
|
Carpal Tunnel
|
przyjmujące: Katarzyna Jaszewska, Klaudia Kaczorowska, Karolina Kosek nasze przyjmujace na ME kobiet no nie wiem ... petarda jak chuj ...
|
Do góry
|
|
|
|
#4923541 - 17/09/2011 19:15
|
I Love This Game
|
przyjmujące: Katarzyna Jaszewska, Klaudia Kaczorowska, Karolina Kosek nasze przyjmujace na ME kobiet no nie wiem ... petarda jak chuj ... Przed Euro tez na sklad narzekano i jak wyszło 
|
Do góry
|
|
|
|
#4923542 - 17/09/2011 19:16
[Re: maniak_nw]
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
ja tam wole nie zarobic, ale przeciwko zadnej Polskiej reprezentacji nie stawialem i nie bede stawial, to czyni mnie prawdziwym,bo mecz ogladam i na 110% jestem za swoimi a gadanie tu co niektorych ze gram wlochy portfelem a sercem za Polska jest conajmniej smieszne, no ofens kazdy robi jak uwaza ale takie jest moje stanowisko. Tronk nie rozumiem Cię... to forum bukmacherskie a nie fan klub reprezentacji Polski... Każdy gra na czym uważa że zarobi. Jak ktoś uważa że na makaronach to proszę bardzo. Ja też faworyta do zarobku w nich upatruje a mimo wszystko chciałbym aby to Polska awansowała... Więc nie wiem co tu śmiesznego. No to przeciez napisalem KAZDY JAK UWAZA wiec w czym mnie nie rozumiesz, napisalem jakie ja mam zdanie, temu tez sluzy to forum no i nikogo przeciez nie atakuje sprowokowac nikomu tez sie nie dam ;)Chcecie zarobic ok, ja nie dziekuje wogole nawet na Polske gral nie bede tylko posiedze sobie przed tv i bede sie emocjonowal meczem, dla mnie bezcenne.
|
Do góry
|
|
|
|
#4923543 - 17/09/2011 19:16
|
Wodzirej
|
Wojtas, a Ty po co sie bawisz w bukmacherke? Dla emocji czy dla kasy? Bo ja tylko dla kasy. Emocje i adrenalina czasem towarzyszą, ale to jest mało znaczące i bez tego mogę się obejść. Ale bez kasy to już nie. Jak bylo juz wiele razy napisane w bukamcherce nie ma miejsca na sentymenty. Ja będę się cieszył z każdego pkt zdobytego przez Włochów i w tym meczu Polakom życzę jak najgorzej co nie zmienia faktu że w każdym innym meczu kiedy nie gram przeciwko nim życze im jak najlepiej, to oczywiste. Jak przegramy 3:0 do '15 każdy set to będę tak samo zadowolony jakbyśmy przegrali 3:2. Liczy się tylko zysk. Kto wygra przekonamy sie niedlugo,pzdr grajcie co chcecie, ale po takich kursach to jest value na Polske w tym meczu, reszte dopowiedzcie sobie sami ... 
|
Do góry
|
|
|
|
#4923545 - 17/09/2011 19:17
[Re: Napo]
|
Carpal Tunnel
|
przyjmujące: Katarzyna Jaszewska, Klaudia Kaczorowska, Karolina Kosek nasze przyjmujace na ME kobiet no nie wiem ... petarda jak chuj ... Przed Euro tez na sklad narzekano i jak wyszło ja napweno tego nie pisalem a wrecz przeciwnie ale to w innym miejscu nie tuataj .... wiec faktycznie nie mam dowodow ze bylo inaczej ...
|
Do góry
|
|
|
|
#4923547 - 17/09/2011 19:18
[Re: tronk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/02/2009
|
ja tam wole nie zarobic, ale przeciwko zadnej Polskiej reprezentacji nie stawialem i nie bede stawial, to czyni mnie prawdziwym,bo mecz ogladam i na 110% jestem za swoimi a gadanie tu co niektorych ze gram wlochy portfelem a sercem za Polska jest conajmniej smieszne, no ofens kazdy robi jak uwaza ale takie jest moje stanowisko. jest w tym troche prawdy a pozatym kazy grac to co uwaza za stosowne wiec delikatnie mowiac nie wpierdalaj sie tyle na ten temat slownictwo i zwroty rozumiem z domu wyniosles tu na forum? naprawde niepotrzebnie, to jest forum jesli nie chcesz zeby ci sie ktos wpier.. to nie wklejaj tu swoich typow, niektorzy to dramat masakra zwrocisz mu uwage spokojnie na luzie nie urazajac a tu takie teksty  zdenerwowalo mnie to ze gdy podalem typy ktore zagralem Ty zrobiles z siebie idiote pytaja czy Wlochy to w krykieta mecz  a na dalsze dyskusje nie mam czasu bo gram w pokera wiec bez odbioru 
|
Do góry
|
|
|
|
#4923551 - 17/09/2011 19:18
|
Carpal Tunnel
|
Wojtas ... ja dlugo sie zastanwaielm i rozwazalem i ni cholery nie widze w tym meczu naszych ... W LS juz nam pokazali ....
|
Do góry
|
|
|
|
#4923555 - 17/09/2011 19:19
|
I Love This Game
|
przyjmujące: Katarzyna Jaszewska, Klaudia Kaczorowska, Karolina Kosek nasze przyjmujace na ME kobiet no nie wiem ... petarda jak chuj ... Przed Euro tez na sklad narzekano i jak wyszło ja napweno tego nie pisalem a wrecz przeciwnie ale to w innym miejscu nie tuataj .... wiec faktycznie nie mam dowodow ze bylo inaczej ... Nie kolego nie chodzi mi o ciebie. Media taka otoczkę zrobiły i tak dalej
|
Do góry
|
|
|
|
#4923560 - 17/09/2011 19:21
[Re: Wojtas_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2007
|
Wojtas, a Ty po co sie bawisz w bukmacherke? Dla emocji czy dla kasy? Bo ja tylko dla kasy. Emocje i adrenalina czasem towarzyszą, ale to jest mało znaczące i bez tego mogę się obejść. Ale bez kasy to już nie. Jak bylo juz wiele razy napisane w bukamcherce nie ma miejsca na sentymenty. Ja będę się cieszył z każdego pkt zdobytego przez Włochów i w tym meczu Polakom życzę jak najgorzej co nie zmienia faktu że w każdym innym meczu kiedy nie gram przeciwko nim życze im jak najlepiej, to oczywiste. Jak przegramy 3:0 do '15 każdy set to będę tak samo zadowolony jakbyśmy przegrali 3:2. Liczy się tylko zysk. Kto wygra przekonamy sie niedlugo,pzdr grajcie co chcecie, ale po takich kursach to jest value na Polske w tym meczu, reszte dopowiedzcie sobie sami ... Ja mam Włochów po 1,5 więc 2,5 na Polske to nie value tylko dobrze oszacowane prawdopodobieństwo według mnie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|