#4927803 - 19/09/2011 15:03
Re: Kibice [9]
[Re: 19marcin08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/07/2009
|
Cracovia  Nie no to już jest trochę przesada. Craax, na prawdę ludzie u Was noszą takie koszulki? Byłem w szoku po zmianie hasła ''JŻS'' ale w życiu bym nie pomyślał, że wyjdą z tym koszulki. no troche to zajezdza patologia ale cos dla mnie to chore ale to ich jazdy
|
Do góry
|
|
|
|
#4927927 - 19/09/2011 16:45
[Re: analityk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Cracovia  Nie no to już jest trochę przesada. Craax, na prawdę ludzie u Was noszą takie koszulki? Byłem w szoku po zmianie hasła ''JŻS'' ale w życiu bym nie pomyślał, że wyjdą z tym koszulki. no troche to zajezdza patologia ale cos dla mnie to chore ale to ich jazdy dokladnie  na poczatku mialy byc tylko dla "aktywnych" kibicow ale jednak poszly na ogolny dostep - a wszystkim zalecam troche dystansu z reszta z wieloma rzeczami nas dotyczacymi kibicowska Polska sie nie zgadza, wiec chyba nic nowego
|
Do góry
|
|
|
|
#4927997 - 19/09/2011 18:03
[Re: Conrad]
|
enthusiast
Meldunek: 13/09/2005
|
Craax, tak z ciekawości zapytam. Jeżeli mówisz, że sam nosisz taką koszulkę i zalecasz wszytkim dystans do tego, to rozumiem, że nie będziesz mieć tu nikomu za złe jeżeli będzie do Ciebie mówić per "skurwysyn"? Czy też jak tam wolisz "żydowski skurwysynu".
|
Do góry
|
|
|
|
#4928002 - 19/09/2011 18:10
|
Viva Las Vegas!
Meldunek: 16/12/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4928005 - 19/09/2011 18:11
|
old hand
Meldunek: 25/08/2010
|
Każdy nazywa ich Żydami . Chłopacy potrafili zrobić z tego żart , a tu teraz reszta teraz że mają nie równa pod sufitem . Właśnie taki to pewnie miało przynieś efekt zaskoczenie
|
Do góry
|
|
|
|
#4928009 - 19/09/2011 18:22
[Re: Goget]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
Ciekawe co ich mamusie myślą o samozwańczych skurwysynach bardzo dobre pytanie  craxx co na to wasze mamy? Jasne ich sprawa, co nie zmienia faktu, że robiąc takie gadżety strzelają sobie w kolano. I jeszcze ten nóż z tyłu. Kolejny argument potwierdzający, że ekipa poziomem intelektualnym nie dorównuje dzieciakom z gimnazjum.
|
Do góry
|
|
|
|
#4928014 - 19/09/2011 18:32
|
Carpal Tunnel
|
jesli dla was slowo "skur..." ma tylko jedno znaczenie to spoko, posluchajcie starszych kawalkow hh z Kielc, ze Slaska gdzie tym okrsleniem czesto nazywano "dobrych chlopakow z ekip" - " ... mam tu zajebistych skurw.. " itp strzal w kolano ? dobre sobie - widzisz jak idealnie prowokacja wyszla, to samo tyczy sie flag Izraela, gwiazd Dawida - nazwa JUDE GANG - wiec nie wiem czy mozesz nas okreslic intelektualnie jako dzieciaki z gimnazjum, mysle ze sporo z nas ma jednak wyzsze wyksztalcenie niz kreujacy sie tutaj na wielkich intelektualistow niektorzy panowie - nie mozna brnac jednym torem i uwazac, ze wszystko z czym sie nie zgadzam jest zle, glupie, idiotyczne, zalosne - tylko sprobowac spojrzec szerzej - po co ktos to zrobil, czym sie kierowal - doslownie brac wszystko jest duzo latwiej po drugie, od razu ciekawiej jak ktos robi "co innego" i w naszym srodowisku te koszulki "maja wziecie" mamy tez szaliki, ale to nie dla wszystkich - wiec kolejny temat do dyskusji np na zime
|
Do góry
|
|
|
|
#4928023 - 19/09/2011 18:47
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Co Kraków ma z tymi nożami? Swoją drogą to wczoraj słyszałem w okolicy hucznie cieszących się fanów Polonii po meczu. Jakiś pech chyba, ilu ich ogólnie istnieje, z 200?  A miasto duże. I akurat być w zasięgu słuchu takich... Zabawa się skończyła, do tego za dwa tygodnie przyjeżdża Wisła.
|
Do góry
|
|
|
|
#4928024 - 19/09/2011 18:49
|
Carpal Tunnel
|
Co Kraków ma z tymi nożami? Swoją drogą to wczoraj słyszałem w okolicy hucznie cieszących się fanów Polonii po meczu. Jakiś pech chyba, ilu ich ogólnie istnieje, z 200?  A miasto duże. I akurat być w zasięgu słuchu takich... Zabawa się skończyła, do tego za dwa tygodnie przyjeżdża Wisła. humor dopisuje, dobry zart
|
Do góry
|
|
|
|
#4928026 - 19/09/2011 18:52
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Ale sie doczepiliscie. Zobaczcie na gówniarzy z krokiem w kolanach. Ciuchy z coraz to oryginalnymi wzorami (niekoniecznie dla nas zrozumiałymi) sprzedają się jak ciepłe bułeczki. To jest niezły biznes 
|
Do góry
|
|
|
|
#4928027 - 19/09/2011 18:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
|
Co Kraków ma z tymi nożami? Swoją drogą to wczoraj słyszałem w okolicy hucznie cieszących się fanów Polonii po meczu. Jakiś pech chyba, ilu ich ogólnie istnieje, z 200?  A miasto duże. I akurat być w zasięgu słuchu takich... Zabawa się skończyła, do tego za dwa tygodnie przyjeżdża Wisła. Ja wczoraj osobiście z kumplami jadąc na Ł3 przejechaliśmy się koło konfidenckiej i zauważylismy grupy kibiców polonii normalnie ubranych idących na mecz dopiero przy stadionie przy dużej ilości policji wyjmowali dopiero z plecaków i spod bluz barwy i szale buahaha 
|
Do góry
|
|
|
|
#4928030 - 19/09/2011 18:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
craax alez mnie rozbawiles tym stwierdzeniem ze skur.syn ma pozytywne znaczenie  rodzicielce chyba jednak tego nie przetlumaczysz ale jak to siara mowil ...maja rozmach skurwysyny  ale ja nie o tym chcialem, naszlo manie na podzielenie sie refleksja przebywalem kilka tygodni w okolicy Splitu i mialem okazje zaobserwowac jak dzialja kibice Hajduka na polu grafitti. A mianowicie tam gdzie mozna, na skalach, na mostach czy wiaduktach sa pieknie wymalowane szachownice, czy godlo klubu. Wszystko full profeska. Nikt im nie zamazuje, po prostu to wyglada super. I zadna inna gruba nie kresli im tego i nie rysuje wisielca. Wiec dlaczego w Polsce tak nie mozna? Dlaczego u nas jedyne co widac to na blokach szubiennice ze polonia to kurwa, albo legia cwele? i tak na przemian? juz nie mowie o niszczeniu wlasnosci prywatnej czy ktos z wiernych moglby sie wypowiedziec dlaczego kibice nie ida w strone chorwacka w tym temacie? a potrafia tylko niszczyc elewacje budynkow z napisami kto jest wiekszym ch.ujem? mysle ze byloby super wjezdzaja do miasta zobaczyc gdzies wielkie godla klubu lub klubow profesjonalnie wykonane
|
Do góry
|
|
|
|
|
|