#4931576 - 21/09/2011 20:01
Re: Maor Melikson powiedział "tak" polskiej kadrze
[Re: craax]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Polska na EURO  Smuda, który się spuszczasz jak tylko te wszystkie Perquisy, Polanskie i Meliksony łaskawie zechcą się u nas promować na EURO... ... W Y P I E R D A L A J ! I zabierz ze sobą tą bandę przebierańców. 
|
Do góry
|
|
|
|
#4931580 - 21/09/2011 20:03
[Re: Amir_Khan]
|
old hand
Meldunek: 29/05/2003
|
Brawo Maor świetna wiadomość  W końcu po nastu latach od czasów Citki będzie grał w reprezentacji ktoś nienagannie wyszkolony technicznie. Moze na drewnianych chlopakow z polskiej ligi jest dobry. Jednak w meczach z Apoelem czy z OdenseBK juz sobie nie pogral. Jesli Smuda chce z repry zrobic miedzynarodowy cyrk jaki jest np. w Wisle to nie wroze mu powodzenia. Z drugiej strony widze, ze bieda z polskimi pilkarzami jest straszna, jesli decyduje sie na powolanie takiego Wawrzyniaka, ktory w dwumeczu ze Spartakiem, zawinil przy 3 bramkach (z 4 straconych). Oczywistym wyjsciem na przyszlosc jest szkolenie mlodziezy oraz rozpieprzenie 'towazystwa wzajemnej adoracji' tj agentow pilkarskich, wciskajacych cienkich pilkarzykow za grube $$ niekumatym wlascicielom klubow.
|
Do góry
|
|
|
|
#4931653 - 21/09/2011 20:35
[Re: Napo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/06/2004
|
Maor Melikson chym, matka Polka czyli nasza krew w nim płynie. A jest halo wielkie że nie,nie nie. Roger jak do reprezentacji szedł czy Olisadebe to czemu wtedy nie bylo wielkie halo  Gdzie obaj co najwyżej mogą czyścic korki Maorowi. Maor w reprezentacji sie przyda i to dużo moim zdaniem. Chłopak jak jest w formie, czapki z głów. On pociągnie gre środkiem  co da nowe warianty coraz wieksze w kadrze i oto chodzi Jestem na Tak nie jesteś prawdziwym Polakiem w takim razie
|
Do góry
|
|
|
|
#4931662 - 21/09/2011 20:40
[Re: Napo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Maor Melikson chym, matka Polka czyli nasza krew w nim płynie. A jest halo wielkie że nie,nie nie. Roger jak do reprezentacji szedł czy Olisadebe to czemu wtedy nie bylo wielkie halo  Gdzie obaj co najwyżej mogą czyścic korki Maorowi. Maor w reprezentacji sie przyda i to dużo moim zdaniem. Chłopak jak jest w formie, czapki z głów. On pociągnie gre środkiem  co da nowe warianty coraz wieksze w kadrze i oto chodzi Jestem na Tak oprocz sukcesu za wszelka cene sa inne wartosci - nie czujesz ich, ale mozesz sprobowac gdzies o nich poczytac
|
Do góry
|
|
|
|
#4931669 - 21/09/2011 20:45
[Re: Bzyku]
|
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
|
Polska na EURO  Smuda, który się spuszczasz jak tylko te wszystkie Perquisy, Polanskie i Meliksony łaskawie zechcą się u nas promować na EURO... ... W Y P I E R D A L A J ! I zabierz ze sobą tą bandę przebierańców. Kadra Francji na Mistrzostwach Świata 1998 Thuram- ur. 1 stycznia 1972 w Pointe-à-Pitre w Gwadelupie Desailly-ur. 7 września 1968 w Akrze, Ghana Trezege - powiazania Argentyna Zidane- Powiazania Algeria Patrick Vieira (ur. 23 czerwca 1976 w Dakarze w Senegalu Niemcy też przykłady można wymieniać, taka jest teraz piłka a i może zawsze była Ten Maor to taki Zidan Polski może byc :), dajmy zagra 5 meczy strzeli 3 gole zrobi 3 asysty i każdy co był przeciw niemu, nagle bedzie za nim stał, czy tak nie bedzie 
|
Do góry
|
|
|
|
#4931695 - 21/09/2011 20:55
[Re: tennisMaster]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/06/2007
|
A ch** mnie obchodzi kto grał we Francji w 98'czy kto gra teraz u szwabów. Jak chcą być kolorowi niechaj będą nawet nie trój a jedenasto... Mnie interesuje Polska i chcę by było tu NORMALNIE - po POLSKU!
|
Do góry
|
|
|
|
#4931696 - 21/09/2011 20:55
[Re: tennisMaster]
|
enthusiast
Meldunek: 03/10/2007
|
@craax nie wiem co masz przeciwko Meliksonowi, przecież w końcu to będzie prawdziwy ŻS grający w reprezentacji Polski. Powinniście być dumni, że "brat w wierze" będzie grał na Euro  To powinno być ponad podziałami Cracovia-Wisła "JŻS" powinni wesprzeć Maora w dążeniu do kadry 
|
Do góry
|
|
|
|
#4931711 - 21/09/2011 21:02
[Re: Sebastijan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
@craax nie wiem co masz przeciwko Meliksonowi, przecież w końcu to będzie prawdziwy ŻS grający w reprezentacji Polski. Powinniście być dumni, że "brat w wierze" będzie grał na Euro  To powinno być ponad podziałami Cracovia-Wisła "JŻS" powinni wesprzeć Maora w dążeniu do kadry nie masz nic do powiedzienia w temacie to lepiej zamilczec niz blaznowac - szczera rada 
|
Do góry
|
|
|
|
#4931719 - 21/09/2011 21:05
[Re: mercik]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2011
|
Popieram Napoleona ! Maor ma polskie korzenie i to bardzo mocne a nie pradziadek z 1850 roku. Więc nie wiem dlaczego nie dać mu szansy? Tak tylko 2 miesiące temu gadał że temat gry w naszej kadrze go nie interesuje , a jak zaczęło się psuć mu w swojej kadrze , przyszedł do nas.. jego 1-szy wybór to był Izrael jakby nie patrzeć.. tutaj jest szkopuł.
|
Do góry
|
|
|
|
#4931720 - 21/09/2011 21:05
[Re: Geremi]
|
Blade Runner
|
Przypomnijcie mi jeszcze, bo wypadło mi z głowy jak się nazywa ten młody Gruzin, który mimo kilkumilionowej propozycji w kasie zrezygnował z możliwości gry w rperezentacji Rosji i pewnego miejsca na Euro i gra dla swojej Gruzji. Bodajże gracz CSKA Moskwa jak sie nie myle. To jest dopiero koleś patriota z jajcami a nie przyszywany fałszywy lisek. Dżano Ananidze. Gra w Spartaku Moskwa. Ruscy oferowali mu 2 miliony euro.
|
Do góry
|
|
|
|
#4931721 - 21/09/2011 21:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/06/2004
|
Popieram Napoleona ! Maor ma polskie korzenie i to bardzo mocne a nie pradziadek z 1850 roku. Więc nie wiem dlaczego nie dać mu szansy? czy Ty naprawdę wierzysz że Melikson chciałby grać dla Polski gdyby Izrael był na Euro 2012 ? chłopak traktuje nasz kadrę jako kraj drugiego hurtu i gdy szanse na awans Izreala spadły praktycznie do zera, nagle obudził się z polskością. To zasługuje tylko na potępienie
|
Do góry
|
|
|
|
#4931730 - 21/09/2011 21:09
|
Blade Runner
|
Popieram Napoleona ! Maor ma polskie korzenie i to bardzo mocne a nie pradziadek z 1850 roku. Więc nie wiem dlaczego nie dać mu szansy? Może dlatego, że już wybrał Izrael. Więc teraz niech spier*ala. Izrael stracił szanse na awans to mu się "odwidziało". Zresztą Maaskant mówi między innymi: - Rozmawialiśmy o tym, co będzie lepsze dla jego kariery. Nie można wymazać tego, że ktoś całe życie mieszkał w Izraelu, a po przyjeździe do Polski może grać dla reprezentacji, z którą wcześniej nie miał za wiele wspólnego. On czuje się Izraelczykiem, ale jest też w połowie Polakiem.Ot, cała tajemnica nawrócenia. Lepszy dla jego kariery będzie występ na EURO. Z Izraelem nie ma już szans, więc łaskawie pcha się do nas.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|