#4933319 - 22/09/2011 16:08
Re: QC Piłka nożna - 22.09
[Re: craax]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/07/2007
|
a jak by miala wygladac ta ZMIANA POGLADOW ? No, że musisz tak w filmie przyjąć ich tradycje itp>
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933323 - 22/09/2011 16:11
[Re: Piostar]
|
Pooh-Bah
|
Teraz nawet mówi Stenka w filmie, że w Izraelu większość starszych mówi lepiej po polsku niż niejeden Polak...
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933326 - 22/09/2011 16:13
[Re: okocha]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
a jak by miala wygladac ta ZMIANA POGLADOW ? No, że musisz tak w filmie przyjąć ich tradycje itp> to wszystko zalezy od sytuacji zyciowej, planow - prognoz - ciezki temat ale nie porownywalbym tego postawy Maora, ktory nie ukrywa ze chce sie wypromowac w naszej kadrze - bo tam czeka z otwartymi rekoma Smuda i wiadomo, ze go pryjmie - nie ukrywajac, iz caly czas czuje sie Żydem i jest Żydem - Polska to reklama, przygoda, szansa
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933330 - 22/09/2011 16:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/11/2010
|
Akurat teraz jak jesteście przy temacie Maora leci w tvp hd "Cud Purymowy". Radzę obejrzeć i tak się zastanowić- gdyby się okazało, że macie korzenie żydowskie, czekał na was spadek i zmiana poglądów wpłynęła na zdobycie majątku to jak by się zmienił światopogląd?? Żyd jest Żydem i poglądy ma takie same od urodzenia. Żeby nie było nie jestem żadnym rasistą czy szowinistą, poprostu huj mnie strzela jak widze "nie polaków" w tej reprze. Aktorek pytasz jak sie bede czuł podczas meczy na Euro? własnie o to chodzi że nie weim, a to powinno być święto narodowe, a szczerze wątpie że dla mnie takie będzie. Może dla Ciebie tak ale nie dla wszystkich.
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933332 - 22/09/2011 16:16
|
Pooh-Bah
|
a jak by miala wygladac ta ZMIANA POGLADOW ? No, że musisz tak w filmie przyjąć ich tradycje itp> to wszystko zalezy od sytuacji zyciowej, planow - prognoz - ciezki temat ale nie porownywalbym tego postawy Maora, ktory nie ukrywa ze chce sie wypromowac w naszej kadrze - bo tam czeka z otwartymi rekoma Smuda i wiadomo, ze go pryjmie - nie ukrywajac, iz caly czas czuje sie Żydem i jest Żydem - Polska to reklama, przygoda, szansa Ja tu nie popieram i chwalę jego decyzji-próbuje tylko pokazać, że Polacy to hipokryci i przyjmują pewne postawy a potem bardzo szybko zmieniają poglądy i zapominają co mówili wcześniej....
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933334 - 22/09/2011 16:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Akurat teraz jak jesteście przy temacie Maora leci w tvp hd "Cud Purymowy". Radzę obejrzeć i tak się zastanowić- gdyby się okazało, że macie korzenie żydowskie, czekał na was spadek i zmiana poglądów wpłynęła na zdobycie majątku to jak by się zmienił światopogląd?? to oczywiste - jest tylko 1 problem, NIEKTÓRZY NIE ROZUMIEJĄ ŻE TO JEST MAORA PRACA, z której się utrzymuje, ciekawe tylko, gdzie byli ci WIELCY PATRIOCI przy powoływaniach dla Beniszów, Obraniakow itd... szkoda słów
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933336 - 22/09/2011 16:17
[Re: kkkrrrooopppaaa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/12/2004
|
Akurat teraz jak jesteście przy temacie Maora leci w tvp hd "Cud Purymowy". Radzę obejrzeć i tak się zastanowić- gdyby się okazało, że macie korzenie żydowskie, czekał na was spadek i zmiana poglądów wpłynęła na zdobycie majątku to jak by się zmienił światopogląd?? Żyd jest Żydem i poglądy ma takie same od urodzenia. Żeby nie było nie jestem żadnym rasistą czy szowinistą, poprostu huj mnie strzela jak widze "nie polaków" w tej reprze. Aktorek pytasz jak sie bede czuł podczas meczy na Euro? własnie o to chodzi że nie weim, a to powinno być święto narodowe, a szczerze wątpie że dla mnie takie będzie. Może dla Ciebie tak ale nie dla wszystkich. Dla mnie będzie święto bo trzeba kibicować tym których mamy  smudy nie zmienimy już raczej połowa polaków będzie
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933337 - 22/09/2011 16:18
[Re: Krystian]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 22/07/2005
|
Akurat teraz jak jesteście przy temacie Maora leci w tvp hd "Cud Purymowy". Radzę obejrzeć i tak się zastanowić- gdyby się okazało, że macie korzenie żydowskie, czekał na was spadek i zmiana poglądów wpłynęła na zdobycie majątku to jak by się zmienił światopogląd?? to oczywiste - jest tylko 1 problem, NIEKTÓRZY NIE ROZUMIEJĄ ŻE TO JEST MAORA PRACA, z której się utrzymuje, ciekawe tylko, gdzie byli ci WIELCY PATRIOCI przy powoływaniach dla Beniszów, Obraniakow itd... szkoda słów Dokładnie sie zgadzam z Krystianem !
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933339 - 22/09/2011 16:18
[Re: Krystian]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Akurat teraz jak jesteście przy temacie Maora leci w tvp hd "Cud Purymowy". Radzę obejrzeć i tak się zastanowić- gdyby się okazało, że macie korzenie żydowskie, czekał na was spadek i zmiana poglądów wpłynęła na zdobycie majątku to jak by się zmienił światopogląd?? to oczywiste - jest tylko 1 problem, NIEKTÓRZY NIE ROZUMIEJĄ ŻE TO JEST MAORA PRACA, z której się utrzymuje, ciekawe tylko, gdzie byli ci WIELCY PATRIOCI przy powoływaniach dla Beniszów, Obraniakow itd... szkoda słów przeciez tez ludziom sie to nie podobalo - oni przynajmniej probowali ubrac to w 'ladne slowka' - wiadomo, ze byli za slabi na swoje repry wiec Smuda zabram ich do swojego 'smietnika' ale zachowanie Maora to juz BEZCZELNOSC PRZEKRACZAJACA GRANCIE DOBREGO SMAKU
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933342 - 22/09/2011 16:20
[Re: aktorek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/11/2009
|
Zmiana na innego trenera tutaj nie wchodzi chyba w grę  jeżeli takie coś nastapi to będzie to trener zagraniczny a ten jeszcze więcej powoła obcokrajowców  bo polski trener nie wierze że by został następcą smudy nie zgodzilbuym sie z Toba... Leo jakos nie powolywal pseudopolakow.. a co do "stalosci" w ocenach to ja jestem staly.. nawet jak wygraja euro to dla mnie to nie bedzie mialo znaczenia, poniewaz to nie beda nasi zawodnicy...
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933343 - 22/09/2011 16:21
[Re: mateekk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2009
|
dokladnie:) tekst z piosenki 52 debiec:) Ta,52 Debiec jest autorem... Czego to dzisiaj w szkołach ucza 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933345 - 22/09/2011 16:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
Akurat teraz jak jesteście przy temacie Maora leci w tvp hd "Cud Purymowy". Radzę obejrzeć i tak się zastanowić- gdyby się okazało, że macie korzenie żydowskie, czekał na was spadek i zmiana poglądów wpłynęła na zdobycie majątku to jak by się zmienił światopogląd?? to oczywiste - jest tylko 1 problem, NIEKTÓRZY NIE ROZUMIEJĄ ŻE TO JEST MAORA PRACA, z której się utrzymuje, ciekawe tylko, gdzie byli ci WIELCY PATRIOCI przy powoływaniach dla Beniszów, Obraniakow itd... szkoda słów przeciez tez ludziom sie to nie podobalo - oni przynajmniej probowali ubrac to w 'ladne slowka' - wiadomo, ze byli za slabi na swoje repry wiec Smuda zabram ich do swojego 'smietnika' ale zachowanie Maora to juz BEZCZELNOSC PRZEKRACZAJACA GRANCIE DOBREGO SMAKU aha czyli hipokryzja lepsza od szcerosci BRAWO
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933346 - 22/09/2011 16:23
[Re: mateekk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
Zmiana na innego trenera tutaj nie wchodzi chyba w grę  jeżeli takie coś nastapi to będzie to trener zagraniczny a ten jeszcze więcej powoła obcokrajowców  bo polski trener nie wierze że by został następcą smudy nie zgodzilbuym sie z Toba... Leo jakos nie powolywal pseudopolakow..a co do "stalosci" w ocenach to ja jestem staly.. nawet jak wygraja euro to dla mnie to nie bedzie mialo znaczenia, poniewaz to nie beda nasi zawodnicy... hmm a perejro?
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933347 - 22/09/2011 16:23
[Re: kkkrrrooopppaaa]
|
Carpal Tunnel
|
Akurat teraz jak jesteście przy temacie Maora leci w tvp hd "Cud Purymowy". Radzę obejrzeć i tak się zastanowić- gdyby się okazało, że macie korzenie żydowskie, czekał na was spadek i zmiana poglądów wpłynęła na zdobycie majątku to jak by się zmienił światopogląd?? Żyd jest Żydem i poglądy ma takie same od urodzenia. Żeby nie było nie jestem żadnym rasistą czy szowinistą, poprostu huj mnie strzela jak widze "nie polaków" w tej reprze. Aktorek pytasz jak sie bede czuł podczas meczy na Euro? własnie o to chodzi że nie weim, a to powinno być święto narodowe, a szczerze wątpie że dla mnie takie będzie. Może dla Ciebie tak ale nie dla wszystkich. dokladnie, krrrroooopa polac mu 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4933348 - 22/09/2011 16:25
[Re: TriumfWoli]
|
Carpal Tunnel
|
dokladnie:) tekst z piosenki 52 debiec:) Ta,52 Debiec jest autorem... Czego to dzisiaj w szkołach ucza gosciu, umiesz czytac? napisalem,ze w piodrence tego zespolu jest powyzszye zdanie...
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|