co potrzebuje zeby puscic na lapku cos z youtuba a ogladac to w telewizorze, wystarczy jakis kabel czy moze tv albo lapek musza miec jakies specjalne wyjscia?? pozdr
najłatwiej jak masz laptopa z wyjściem hdmi, a tv z wejściem hdmi, wtedy kabel hdmi i po sprawie ja np by podpiąć laptopa do tv używam kabla hdmi od xboxa 360
Był ktoś może w Chorwacji w tym roku? Jak najlepiej wymienić walutę? Kupić ichńsze kuny tu w Polsce, czy dopiero u nich? I z jakiej waluty? Ojro, zielone, a może złotówki?
Był ktoś może w Chorwacji w tym roku? Jak najlepiej wymienić walutę? Kupić ichńsze kuny tu w Polsce, czy dopiero u nich? I z jakiej waluty? Ojro, zielone, a może złotówki?
Ja byłem - najbardziej opłacalne jest zabrać euro i wymienić na kuny w Chorwacji, ponadto warto płacić kartą. Nie ma sensu zabierać kun z Polski.
Mam drewniane futryny, których nie chcę porozwalać. Nie wiem czy ten iron gym to czasem nie badziew, który będzie się ześlizgiwał i można sobie tylko przez niego krzywdę zrobić ? Albo może ktoś ma coś sprawdzonego do drewnianych futryn ?
post i bla bla 17 godz. temu w pobliżu: Gdynia, Poland
gdzie się ustawia żeby mieć taką informacje ? czy może takie info jest tylko jak wyśle się z koma wpis ?
Od niedawna gdy wpisujesz coś w polu "o czym teraz myślisz ?" jest opcja aby wpisać miasto w którym się znajdujemy i czy wpis ma być widoczny dla wszystkich czy tylko dla znajomych.
a opcja "kornelia była tutaj np. restauracja u basi" widziałem to u nie wielu osób, to już na bank telefon jako nadajnik jak to ustawić i w jaki sposób to działa
Poszukuję namiaru na nocleg nad polskim morzem w sylwestra. Może ktoś z Was był zadowolony podczas takiego pobytu. Aha, wyjazd z żoną i córką więc lepiej żeby było nieco ciszej niż za głośno w samej okolicy.
lelu
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
Pytanie do majsterkowiczow.
Duzo zabawy jest( i czy w ogole sie da) przelozyc zawiasy bezprzylgowe ? Tak aby z drzwi lewych/prawych zrobic prawe/lewe ?;)
I druga sprawa moze ktos jest w temacie bo ja pytam i pytam i niewiele sie dowiedzialem, a za samym fachowcem dopiero bede sie rozgladal. Jaki moze byc koszt przelozenia w/w zawiosow, wywalenia starej futryny i wstawienie nowej z drzwiami ?