Jesli ktos mieszka poza Polska (UK,Irlandia,Dania,Szwecja) to moze skorzystac z promocji 50 free spinow bez depozytu Strona promocyjna .Ogolnie promocja dziala dla wszystkich panstw z ktorych rejestracja w Ladbrokes jest mozliwa.Wystarczy ustawic jezyk angielski zakladajac konto smile
Haz$ czyli jak ja mam obywatelstwo w Polsce a mieszkam w Holandii (i tu też jestem zameldowany) to mi się takie coś należy czy nie??? Pytam bo wpisałem w rejestracji: kraj NL i mój adres w NL - no ale dowód mam polski i podczas weryfikacji wyjdzie że jestem Polak.
#5020938 - 08/11/201102:23Re: Quasi Chat - 49
[Re: rafal08]
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Jesli jest sie zameldowanym i ma sie jakis rachunek to nie powinno byc najmniejszych problemow .Akurat w Holandii tez bylo kiedys cos z ich prawem i bukacherami dawniej .Nie wiem jak jest obecnie
Co prawda mogę okazać zaświadczenie o zameldowaniu i jakiś rachunek rzucić ale dowód nadal mam polski.
liczy się Twój obecny adres zameldowania, spróbuj w obojętnie jakiej firmie zmienić na NL a uda sie na 100% też mam dowód PL a wszędzie jestem zaakceptowany jako norweg
hall of gods czy ktos trafil kiedy kolwiek tam free spiny na real ? bo ja jeszcze nigdy na w ch krecen teraz przynajmniej w bonusie udalo sie strzelic 3x3000 i dalo 60e za 0.4e
hall of gods czy ktos trafil kiedy kolwiek tam free spiny na real ? bo ja jeszcze nigdy na w ch krecen teraz przynajmniej w bonusie udalo sie strzelic 3x3000 i dalo 60e za 0.4e
trafiłem wielokrotnie, ale słabo płaciły zazwyczaj Slot jak na jackpotowy i tak niezły
#5021185 - 08/11/201103:54Re: Quasi Chat - 49
[Re: Haz$]
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Originally Posted By: Haz$
Mialem sporo razy ,ale chyba tylko raz cos wpadlo konkretnego na Betsson.Ogolnie jakos nie przypadl mi ten slot do gustu .Chociaz wlasciwie sam nie wiem czemu
trafiłem wielokrotnie, ale słabo płaciły zazwyczaj Slot jak na jackpotowy i tak niezły
no ok co do freespinów to nie mam co żałować widze no jak w hall wlanie na 2, 3 i 4 (5 chyba nie da sie trafic ;P ) wilda to sypnie pieknie jak w secret
ja stawiam krzyzyk na gonzo... zawsze w free daje mi akurat mało... fakt potrafi sypnac z tego co widze na screenach ale dlatego bo zabiera chyba bez dawania niczego jako jedyny slot... wczoraj wszedlem z 150e na niego po 1e i jebs raz wpadlo 8e a tak do samego 0 a juz nie mowie o wiekszych stawkach kiedys 2 razy zabral po 1000e krecac po 5e nic nie dawal totalnie nic :> slot na max poket 30e
#5021966 - 08/11/201120:32Re: Quasi Chat - 49
[Re: Haz$]
SchabowyRazz
addict
Meldunek: 02/07/2009
Od ponad miesiąca,mój ulubiony Gonzo skubie mnie okropnie. Wczoraj ponad 250 spinów i nic Dziś w innym kasynie tak samo. Ostatnio przekonałem sie do Franka i Egyptian.