a co do starcia Krystian/Legia vs Napoleon to obie strony oczywiście mają swoje racje, ale faktycznie słabo wygląda że dwa dni przed końcem się odezwali z pretensjami...
Ludzie - jak juz dyskutujecie, to fajnie byloby zebyscie chociaz przeczytali temat od poczatku, bo postów az tak wiele nie ma i wtedy bylibyscie ze wszystkim na biezaco.
Pisalem to juz na tej stronie, ale potworze jeszcze raz.. a zeby ulatwic niektorym zadanie, to wklejam tutaj linka do mojego postu:
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Main=44877&Number=4980311#Post4980311 (jak widac, byl on napisany w tym samym dniu kiedy Napoleon podal typ niezgodnie z regulaminem - tak więc zarzuty, że odezwaliśmy się z pretensjami na 2 przed końcem są troszkę nie na miejscu i conajmniej bezpodstawne)

generalnie cały temat z mojej strony tyczy się dwóch typów w/w usera, jeden to ten o którym mowa powyżej, a drugi jest z dnia DZISIEJSZEGO, więc kiedy miałem o nim napisać?
a @Legia poruszył temat samych "analiz", więc wkleiłem linki, gdzie ich treść można zobaczyć czarno na białym.
Ode mnie to wszystko na dzisiaj, pozdrawiam