Dzis trzeba bylo rano wstac

ale dorzucę jeszcze swoje 3 grosze
Po 1 )
Rivaaldinho Tłumaczenie sie brakiem czasu ,, Jest nie na miejscu absolutnie,,
-) Odpowiedzialni za ten temat sa jeszcze Llama, majner, Platini, rafal08, Rivaldinho
- Z prostego założenia czyli jak sie nie ma Time to sa jeszcze inni jak widac i sie zgłasza słuchaj wez dzis albo przez ten tydzien zajmij sie tu i tam po ogarniaj PROSTE Kto mianował taka osobe na Moderatora ktory nie umie takich prostych rzeczy ogarnac??
A ty mowiac ze jak ktos podaje 10 typow to co to za atrakcyjność Wiesz masz blade pojecie w ogole o Bukmacherce i dalej sie poniżasz wiesz ze Profesjonalni gracze graja w miesiącu wlasnie 10 typów do 20 Jeszcze raz nie wiem jak mogles zostac modem
Chyba siedzac na chacie i piszac nabijając posty typu zaraz bedzie gol albo wyzywaniem klubu zawodnika
Gdybys zauwazyl juz kilku tu nauczyłem zeby cos wnosili na forum a nie typ nie wejdze to wyzywaja pol dnia danego zawodnika lub klub co swiadczy o ich umiejętnościach analitycznych ich zagran
Jak sie nie umie albo nie zna to sie nie gra , to tak jakby Pseudo Budowlaniec budowal Areny nasze na Euro a pozniej podczas Euro zalamala sie trybuna i dramat
Ostatnio na meczu Lechia-Lech przyklad PGE Arenie włączył się system nawadniania boiska. A co by bylo jakby w tym momencie zawodnik np. Okiem albo skronia upadl na to na szczescie skończyło sie wszystko tylko śmiesznym zdarzeniem.
Ja licze na to i pewnie nie tylko ja ze wlasciciel tego Forum usunie takich moderatorów z tego forum bo to forum ma tradycje a tu takie za przeproszeniem amatorka i klapa na calego
A wypisują ze malo ludzi sie udziela wlasnie to jest moze winna moderatorow panie właścicielu i tu bym sie zastanowil bardzo
Wcześniej Krystian w ten sam dzien pisal czy uznasz mi Lazio 1x spoznilem sie no bywa czasu nie oszukasz ale widziales to bo bylo na glownym i zaliczyles a pozniej wstajac sobie w niedziele nie wiem czy na kacu czy jak w sumie jak dzis mi odpisales idziesz po piwo pozniej odpiszesz moze masz problemy z alko nie wiem chowa sprawa bo wiem co alko robi z ludzmi a na pewno w Bukmacherce nie pomaga i sobie stwierdzasz ze nie uznajesz hhee zalosne i teraz jak naważyłeś piany to ja wypij
Po 2)
Legia wypisujesz zale ze ktos ma np. Bijac do Saturasa25 nie rozśmieszaj mnie, przecież to ty miales żale z Krystyna powiem wam stare przysłowie i weźcie je do serca a staniecie sie kims lepszym niz jestescie ,,Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy,,
-Co do niektórych poznych zdarzen Makler powiedzial by czekalem na wzost kursu
-A dla ciebie Atletico jest na 2 linijki i to jest typ nie trafny i napisales ze git dla ciebie
-Ale Birmingham tez ma 2 linie i juz nie bo jest trafny z kursem 4
Wiesz ja nie mam talentu Szekspira na pewno jak ty ale argumenty w Birmingham
byly takie jak wiecie co napisalem wyzej wiec ja szybko zobazywszy to bez zadnych pierdol i owijania w bawelne ktore jest bezsensu napisalem w prostych slowach zeby moze ktos jeszcze zdazyl zagrac.
A to co ty wypisujesz w analizach z holandi np. Ze w Holandi zawodnicy przed meczami odwiedzaja to z czego slynie ten kraj i grasz overy bo sa luzni. Przecież to sa pomówienia
To jak grasz Overy np. W Rosji lub Polsce bo jak wiadomo Polak i Rusjanin lubia wypic
Najlepsza analiza ma sie nijak do trafialnosci
Wyszukaliście z igly siana akurat 2 gorsze analizy i macie sie za wielkich
Moze niech uczestnicy co brali udzial w tej edycji zagłosują uznac czy nie nie
Pozdrawiam V