Strona 7 z 10 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 >
Opcje tematu
#5002814 - 30/10/2011 22:08 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: Napo]
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005
Originally Posted By: Napoleon
Riva jak Birmingham anulować to typ nr.10 powinno tez sie anulowac smile podejmij ostateczna decyzje zebym wiedział na czym stoje smile

2 linijki ma więc jest git. nie wiem do czego chcesz się tam przyczepić ?

Do góry
Bonus: Unibet
#5002865 - 30/10/2011 22:28 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
Rivaldinho Offline
+

Meldunek: 29/04/2004
Wrocilem i mam chwile aby odpisac.. tak wiec:
Zostaje jak jest.. nie bede wchodzil w takie gierki.. co teraz anulowac a co nie.. fakt jest taki ze nie ma osoby ktora by prowadzila ten konkurs z dnia na dzien i wylapywala kwiatki.. (tak byc powinno) ja niestety na ten moment nie mam na to czasu, dlatego jak pisalem wczesniej nie bede glownym prowadzacym TD i szukamy chetnych/chetnego na moje miejsce
Macie dwa dni aby sie wykazac, tak wiec zycze powodzenia.

worek

Do góry
#5002870 - 30/10/2011 22:30 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
Napo Offline
I Love This Game

Meldunek: 13/07/2007
Ja tylko ostanie do Legi Birmingham tez ma 2 linijki mierzyłem linijka tongue

Pzd V

Do góry
#5003132 - 30/10/2011 23:51 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
Napo Offline
I Love This Game

Zastanawiam sie w ogóle czy to ma sens podawac tu typy i nie pojsc na jakies inne forum, czas sie traci a i tak cie w bialy dzien wyjebi.. bez mydla np. Birmingham.

Gratuluje dla zwycięzcy w sumie ja bym sie wstydził takiej wygranej ale git.

Pozdro V

Do góry
#5003166 - 30/10/2011 23:56 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
Napo Offline
I Love This Game

A później sie dziwić ze malo osób pisze na forum i sie udziela.

Do góry
#5003335 - 31/10/2011 00:36 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
Napo Offline
I Love This Game

Jesli dla kogos argumentacja nie jest to ze

Druzyna wygrywa 4 mecze z rzedu
A Druzyna przeciwna 4 porazki z rzedu
A na dodatek ostatnie ich spotkania to 2 zwyciestwa gosci

To ja nie wiem jak moze byc większa nie wiem nie znam sie chyba dobrze2

Do góry
#5003444 - 31/10/2011 00:54 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: Napo]
luki3232 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2011
Originally Posted By: Napoleon
Jesli dla kogos argumentacja nie jest to ze

Druzyna wygrywa 4 mecze z rzedu
A Druzyna przeciwna 4 porazki z rzedu
A na dodatek ostatnie ich spotkania to 2 zwyciestwa gosci

To ja nie wiem jak moze byc większa nie wiem nie znam sie chyba dobrze2

oj daj juz spokój zazdrość i tyle jeżeli komuś przeszkadza ze się 1min spóźniłeś
a co do Analiz to nie jest konkurs poetycki

Do góry
#5003462 - 31/10/2011 00:58 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
Napo Offline
I Love This Game

Ale sprawiedliwość musi byc bo takimi zagraniami ludzie uciekaja z forum ktos wstaje na kacu w Niedziele i ma grymas taki ze mu sie nie podoba i nie uznaje sobie, takim zagraniami forum nie zyska

Do góry
#5003467 - 31/10/2011 00:59 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
Napo Offline
I Love This Game

to jak po 1 tygodniu bukmacher by ci kase kazał odac zgodził bys sie watpie

Do góry
#5003486 - 31/10/2011 01:04 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
luki3232 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2011
no nic nie poradzisz ze mentalność Polaka jest taka brakuje kilku pkt żeby być pierwszy i się szuka igły w stogu siana nikt nie pamięta jakie sam błędy robił i typy były uznawane smile
Nie ma co porównywać wygranej u buka do nagrody w tym konkursie ale jak by buk mi kazał oddać to bym to olał smile

Do góry
#5003911 - 31/10/2011 03:29 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
Napo Offline
I Love This Game

Luki mialem odpuści ale nie dlaczego jak racja jest po mojej stronie

Do góry
#5004208 - 31/10/2011 05:45 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
saturas25 Offline

Meldunek: 03/08/2010
Dokładnie, nie odpuszczaj, walcz o swoje.

Faktem jest, że niektóre analizy Napoleona są słabiutkie i śmiało można ich nie zaliczyć, ale takie coś należy zrobić jak najszybciej, a nie pod sam koniec konkursu odbierać mu prawie 500 pkt. Napoleon zapewne podając każdy swój następny typ brał pod uwagę, że ma tyle i tyle pkt. Gdyby wiedział, że ma o 500 mniej to pewnie inne typy by dawał, z większym kursem.

Taka decyzja moderatorów jest wobec Napoleona nieuczciwa szczególnie, że to właśnie niezwykle zapracowani moderatorzy zawalili, bo nie poświęcili dosłownie 10-15 minut swojego cennego czasu, by choć przejrzeć analizy, no ale jak pan moderator rafal08 powiedział:
Originally Posted By: rafal08

Naprawde sa przyjemniejsze rzeczy do roboty w sobote wieczorem smile

Ciekawe co by na tego typu tekst powiedział szef w pracy, bo przecież moderator na forum to też jest praca(może dobrowolna i nieodpłatna, ale jednak) i też do czegoś zobowiązuje. Jeśli rzeczywiście jakimś cudem nie możecie znaleźć tych kilkunastu minut czasu choć raz na kilka dni, to może lepiej zrezygnować z tej funkcji i poprosić np. kogoś z quasi czata, kto siedzi tam po kilka czy nawet kilkanaście godzin dziennie, bo takich na forum nie brakuje.

Do góry
#5004235 - 31/10/2011 06:05 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: saturas25]
rafal08 Offline
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
Nie rozumiem za bardzo dlaczego mnie cytujesz laugh .Nigdy od samego poczatku tego konkursu nie zajmowalem sie jego podliczaniem,sprawdzaniem itp ,itd a tylko sprawami organizacyjnymi,rozliczaniem nagrod i kontaktem ze sponsorami.

MOge to jeszcze raz smialo powiedziec,ze sa tysiace przyjemniejszych rzeczy do robienia w sobote wieczorem niz czytanie 4 stron dyskusji w tym temacie

Pozdrawiam

Do góry
#5004239 - 31/10/2011 06:11 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
saturas25 Offline

No to w takim razie winny jest ten, który powinien się tym zająć, choć póki co każdy mówi, że ja się tym nie zajmuję, ja jestem niewinny itd. wink

Do góry
#5004251 - 31/10/2011 06:24 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005
Skończcie już te gorzkie żale.

saturas25 czy ty jesteś poważny ? atakujesz moderatorów i wymagasz od nich wielkiego wkładu, zaangażowania, dyspozycyjności i poświęcenia broniąc jednocześnie kumpla który sobie jawnie kpi pisząc dwulinijkowe analizy ?

Nie dość że Ci ludzie poświęcają swój cenny czas to jeszcze macie postawę roszczeniową.

Na miejscu MODów skasowałbym nagrodę w kolejnym miesiącu bo gównażerii się w dupach poprzewracało i nie zasługują by poświęcać dla nich choćby minutę bo i tak nie docenią pracy.

Do góry
#5004258 - 31/10/2011 06:32 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
saturas25 Offline

To nie jest mój kumpel, nawet z nim słowa nigdy nie zamieniłem poza tym tematem, ale pewnie i tak nie uwierzysz. Po prostu ja nie lubię być oszukiwany, a gdybym był na miejscu Napoleona to czułbym się bardzo oszukany, więc dlaczego mam nie stanąć w jego obronie? Wiem, że mam naiwne podejście do świata, ale dla mnie uczciwość jest bardzo ważna. Ja nie oszukuję i nie lubię być oszukiwanym, podobnie jak nie lubię niesprawiedliwości w stosunku do innych.

Już pisałem, że jak najbardziej moderatorzy mogli tych analiz nie zaliczyć, ale takie rzeczy robi się wcześniej, a nie pod sam koniec konkursu.

Originally Posted By: Legia

Nie dość że Ci ludzie poświęcają swój cenny czas to jeszcze macie postawę roszczeniową.

A co mnie obchodzi ich czas? To jest ich OBOWIĄZEK, skoro zgodzili się być moderatorami, przecież na ich miejsce weszłoby z wielką chęcią wielu innych. Wystarczy zrobić temat w stylu: "kto chce być moderatorem niech się wpisze" i zobaczysz ilu będzie chętnych.

Równie dobrze ludzie nie mogą narzekać na nieudolnych polityków, bo przecież oni poświęcają mnóstwo swojego cennego czasu, by ludziom żyło się lepiej, a mogliby robić coś dużo ciekawszego laugh.

Do góry
#5004259 - 31/10/2011 06:34 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
saturas25 Offline

A nagrody o ile mi wiadomo funduje bukmacher Redbet o ile mi wiadomo. Co innego jakby z własnej kieszeni moderatorzy wykładali, wtedy niech robią co chcą.

Do góry
#5004299 - 31/10/2011 10:18 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
Napo Offline
I Love This Game

Dzis trzeba bylo rano wstac frown ale dorzucę jeszcze swoje 3 grosze

Po 1 )

Rivaaldinho Tłumaczenie sie brakiem czasu ,, Jest nie na miejscu absolutnie,,

-) Odpowiedzialni za ten temat sa jeszcze Llama, majner, Platini, rafal08, Rivaldinho

- Z prostego założenia czyli jak sie nie ma Time to sa jeszcze inni jak widac i sie zgłasza słuchaj wez dzis albo przez ten tydzien zajmij sie tu i tam po ogarniaj PROSTE Kto mianował taka osobe na Moderatora ktory nie umie takich prostych rzeczy ogarnac??

A ty mowiac ze jak ktos podaje 10 typow to co to za atrakcyjność Wiesz masz blade pojecie w ogole o Bukmacherce i dalej sie poniżasz wiesz ze Profesjonalni gracze graja w miesiącu wlasnie 10 typów do 20 Jeszcze raz nie wiem jak mogles zostac modem
Chyba siedzac na chacie i piszac nabijając posty typu zaraz bedzie gol albo wyzywaniem klubu zawodnika
Gdybys zauwazyl juz kilku tu nauczyłem zeby cos wnosili na forum a nie typ nie wejdze to wyzywaja pol dnia danego zawodnika lub klub co swiadczy o ich umiejętnościach analitycznych ich zagran
Jak sie nie umie albo nie zna to sie nie gra , to tak jakby Pseudo Budowlaniec budowal Areny nasze na Euro a pozniej podczas Euro zalamala sie trybuna i dramat
Ostatnio na meczu Lechia-Lech przyklad PGE Arenie włączył się system nawadniania boiska. A co by bylo jakby w tym momencie zawodnik np. Okiem albo skronia upadl na to na szczescie skończyło sie wszystko tylko śmiesznym zdarzeniem.
Ja licze na to i pewnie nie tylko ja ze wlasciciel tego Forum usunie takich moderatorów z tego forum bo to forum ma tradycje a tu takie za przeproszeniem amatorka i klapa na calego
A wypisują ze malo ludzi sie udziela wlasnie to jest moze winna moderatorow panie właścicielu i tu bym sie zastanowil bardzo
Wcześniej Krystian w ten sam dzien pisal czy uznasz mi Lazio 1x spoznilem sie no bywa czasu nie oszukasz ale widziales to bo bylo na glownym i zaliczyles a pozniej wstajac sobie w niedziele nie wiem czy na kacu czy jak w sumie jak dzis mi odpisales idziesz po piwo pozniej odpiszesz moze masz problemy z alko nie wiem chowa sprawa bo wiem co alko robi z ludzmi a na pewno w Bukmacherce nie pomaga i sobie stwierdzasz ze nie uznajesz hhee zalosne i teraz jak naważyłeś piany to ja wypij

Po 2)

Legia wypisujesz zale ze ktos ma np. Bijac do Saturasa25 nie rozśmieszaj mnie, przecież to ty miales żale z Krystyna powiem wam stare przysłowie i weźcie je do serca a staniecie sie kims lepszym niz jestescie ,,Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy,,

-Co do niektórych poznych zdarzen Makler powiedzial by czekalem na wzost kursu
-A dla ciebie Atletico jest na 2 linijki i to jest typ nie trafny i napisales ze git dla ciebie
-Ale Birmingham tez ma 2 linie i juz nie bo jest trafny z kursem 4
Wiesz ja nie mam talentu Szekspira na pewno jak ty ale argumenty w Birmingham
byly takie jak wiecie co napisalem wyzej wiec ja szybko zobazywszy to bez zadnych pierdol i owijania w bawelne ktore jest bezsensu napisalem w prostych slowach zeby moze ktos jeszcze zdazyl zagrac.

A to co ty wypisujesz w analizach z holandi np. Ze w Holandi zawodnicy przed meczami odwiedzaja to z czego slynie ten kraj i grasz overy bo sa luzni. Przecież to sa pomówienia
To jak grasz Overy np. W Rosji lub Polsce bo jak wiadomo Polak i Rusjanin lubia wypic
Najlepsza analiza ma sie nijak do trafialnosci
Wyszukaliście z igly siana akurat 2 gorsze analizy i macie sie za wielkich smile aplauz

Moze niech uczestnicy co brali udzial w tej edycji zagłosują uznac czy nie nie

Pozdrawiam V

Do góry
#5004687 - 31/10/2011 21:04 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
Rivaldinho Offline
+

Meldunek: 29/04/2004
laugh laugh laugh

z dedykacja dla wszystkich "alkoholikow" laugh

Przypominam ze szukamy osoby/osob ktore chcialyby poprowadzic konkurs od listopada.. jak widac ja jestem "be i ble" i nie daje rady takze czas przekazac "pałeczke" komus sprawniejszemu i bardziej dyspozycyjnemu.
Pzdr, Riva. piwo laugh

Do góry
#5004730 - 31/10/2011 21:28 Re: Typ Dnia - Nagrody dla najlepszych! -> Typ dnia - Dyskusja [Re: rafal08]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Meldunek: 02/07/2004
Napoleon na mdoeratora grin laugh

Do góry
Strona 7 z 10 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 >

Moderator:  Ojro, rafal08