|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Quote:
Philadelphia - Montreal zdecydowanie Philla bez wina w 4 meczach a Montreal jest 8 meczy bez lost wiec powinna jedna z tych progresji powinna sie skonczyc. TYP: 1/OT/2
Albo sie skoñcz± obydwie jak Phila wygra albo ¿adna 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Philadelphia-Montreal Czy mo¿na zapomnieæ jak siê wygrywa mecz? Hokei¶ci Phili s± ju¿ bliscy tego, aby swoje zwyciêstwa ogl±daæ tylko na ta¶mach video. Ostatni raz wygrali 10 lutego i ca³e szczê¶cie, ¿e by³a przerwa w rozgrywkach, bo trudno okre¶liæ ile by tych pora¿ek w tym czasie im siê przytrafi³o. Narazie maj± 4 kolejne wtopy i tylko jeden punkt za SH w meczu z New Jersey. 3 najbli¿sze mecze w domu, to doskona³a okazja na otrz±¶niêcie siê ze snu, chocia¿ rywale do ³atwych, lekkich i przyjemnych nie nale¿±:Montreal, Carolina i Buffalo. W o wiele lepszym nastroju jest Montreal. Przedstawiciele klubu zza pó³nocnej granicy USA, dziêki dobrej postawie w 8 ostatnich meczach w których zdobyli 14 pkt, wdarli siê do ósemki premiowanej dalsz± gr± o g³ówne trofeum sezonu. Teraz trzeba poczekaæ na chwilê s³abo¶ci, która musi nadej¶æ niebawem, bo z ci±gu 6 wyjazdów zosta³y 3: Philadelphia, Toronto i Boston. Chocia¿ 1 z tych meczy byæ mo¿e przegraj±. Typ:1 i 1otsh i 5-6 goli w meczu Atlanta-Florida Gra na wyjazdach Panters nie wychodzi zbyt dobrze, ale czy mog± przegraæ wszystkie mecze w Atlancie? 3 wcze¶niejsze przegrali: 7:4, 2:1 i 6:4. Drozdy zajmuj± 9 lokatê na Wschodzie i szansa na awans o jedno oczko w górê jest minimalna w najbli¿szym czasie, chyba, ¿e Canadiens prze¿ywaæ bêd± kryzys trwaj±cy d³u¿ej ni¿ 3-4 mecze. Typ:5-6 goli w meczu 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
PHIL-MTL typ 1 Jednego jesem pewien,ze goscie dzis nie wygraja w regolaminowym czasie,mysle ze lotnicy wygraja to spotkanie przynajmniej z 2 powodow:w ty, sezonie byli juz 3 krotnie szkolenia przez dzisiejszych rywali.Pozatym wypadaloby cos wygrac bo jesli nie dzis to w nastepnych meczach moze byc ciezko.I moze jeszcze fakt,ze chlopaki z montrealu jutro czeka mecz z lisciami co chyba wydaje mi sie wazniejszym spotkaniem do "wytgrania" i pozbawienia pkt jutrzejszych rywali tak by ich pozbawic zludzen czy tez pkt.Mysle,ze goscie nastawia sie na obrone i gre z kontry,tak by zachowac swierzosc na jutro. TBL-OTT typ OT -1X Blyskaice maja juz chyba dosc prymu senatorow i spewnoscia nie zechca przegrac poraz kolejny,co moze zaowocowac wyrownanym meczem zakonczonym po dogrywce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Quote:
3 i ostatnio zarazem typ to philly, ktorych dzisiejszym przeciwnikiem jest rywal z Atlantic division. kursik 2,20 calkiem okazaly. oczywiscie bedac rozsadnym (w miare) jest to inwestycja przyszlosciowa wiec jesli dzis cos by mialo nie wyjsc to szansa dla "lotnikow" bedzie w nastepnych meczach z: Mar 4 @NYI Mar 6 MON Mar 8 CAR Mar 11 BUF
kursy na zwyciestwa w ich meczach beda rownie dobre jak ten dzisjeszy wiec oby do przodu...
tak pisalem o philly przed meczem z NYR ktory wiadomo jakim rezultatem sie zakonczyl. Montreal jak lemex napisal w bardzo dobrej formie a dziwi mnie to troche bo nadal graja bez jakby nie bylo bardzo dobrego bramkarza :Jose Theodore Nie pozostaje mi nic innego jak kontynuowac polowanie  philly-montreal 1 @ 2.05
atlanta-florida 1 @ 1.90 tak jak wczoraj kaczory graly z rywalem z ktorym powinny wygrac tak dzis z takim rywalem gra "hotlanta". Bardzo bede zdziwiony jesli tego nie wygraja , zreszta jak jeden z kolegow podkreslal atlanta w pojednykach z panterami wygrala wszystko co bylo mozliwe ( na swoim lodzie, zreszta wogole w ich meczach ze wygrywaja gospodarze pojedynków) wierze ze dzis bedzie kontynuacja tej dobrej passy... Dla tych odwazniejszych polece tez zagraz atl -1.5 @ 2.55 tez skusze sie na to bo mysle ze savard i spolka jesli juz wygraja to nie jednym golem...
pozdro i powo  
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Quote:
Quote:
3 i ostatnio zarazem typ to philly, ktorych dzisiejszym przeciwnikiem jest rywal z Atlantic division. kursik 2,20 calkiem okazaly. oczywiscie bedac rozsadnym (w miare) jest to inwestycja przyszlosciowa wiec jesli dzis cos by mialo nie wyjsc to szansa dla "lotnikow" bedzie w nastepnych meczach z: Mar 4 @NYI Mar 6 MON Mar 8 CAR Mar 11 BUF
kursy na zwyciestwa w ich meczach beda rownie dobre jak ten dzisjeszy wiec oby do przodu...
tak pisalem o philly przed meczem z NYR ktory wiadomo jakim rezultatem sie zakonczyl. Montreal jak lemex napisal w bardzo dobrej formie a dziwi mnie to troche bo nadal graja bez jakby nie bylo bardzo dobrego bramkarza :Jose Theodore Nie pozostaje mi nic innego jak kontynuowac polowanie  philly-montreal 1 @ 2.05
atlanta-florida 1 @ 1.90 tak jak wczoraj kaczory graly z rywalem z ktorym powinny wygrac tak dzis z takim rywalem gra "hotlanta". Bardzo bede zdziwiony jesli tego nie wygraja , zreszta jak jeden z kolegow podkreslal atlanta w pojednykach z panterami wygrala wszystko co bylo mozliwe ( na swoim lodzie, zreszta wogole w ich meczach ze wygrywaja gospodarze pojedynków) wierze ze dzis bedzie kontynuacja tej dobrej passy... Dla tych odwazniejszych polece tez zagraz atl -1.5 @ 2.55 tez skusze sie na to bo mysle ze savard i spolka jesli juz wygraja to nie jednym golem...
pozdro i powo 
Mnie akurat nie dziwi,¿e Montreal ostatnio gra dobrze,poniewa¿ gra bez Jose Theodore,który w tym sezonie gra padline.By³ wielokrotnie wygwizdywany przez miejscowych kibiców.Pozdrawiam i powodzenia ja te¿ gram na lotników. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze i gra³ padline ale kazdy ma sowje slabe chwile , bohaterow poznaje sie po tym ze potrafia wlaczyc w ciezkich chwilach mam nadzieje ze wroci on do pelni formy zdrowotnej i wejdzie do "klatki" kanadyjczyków ponownie.... Jego zmiennik Cristobal Huet nie bedzie bronil wiecznie tak jak bronil w dotychczasowych meczach i mam nadzieje ze juz dzis kibice montrealu zateskni± za swym najlepszym goalie...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Do meczu Phily do³o¿ê jeszcze tylko tyle, ¿e od blisko czterech lat nie przegrali piêciu meczy z rzêdu. Mo¿e podejd± do sprawy ambicjonalnie? W koñcu przecie¿ kase maja, a honor hokeisty te¿ jest cenny. Równie¿ gram Lotników i jutro albo bedziemy ich chwaliæ albo zaliczymy kolegjaln± wtopkê  Z innych meczy zastanawia mnie wysoki kurs na under w meczu NY z Carolina. Wiem Caroina trochê strzela a "boski Jaru¶" te¿ swoje potrafi, ale mo¿e warto siê skusiæ na prze³amanie Caroliny, ¿e padnie under - kurs ok. 2.1(bet and win) zachêcaj±cy. (Wczoraj: Dallas - ósmy mecz bez undera). Ró¿nie z tymi prze³amaniami jest  pozdro all
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam jak widac jacky 5-ego meczu z rzedu philly nie przegralo, ale tez nie wygralo w 60' a szkoda bo by sie przydalo  Có¿ pozstaje nadal czekac i spokojnie polowac dla przypomnienia nastepni rywale Philly to : Mar 8 CAR (home) Mar 11 BUF (home) Mar 12 PIT (away) Mar 15 FLA (away) Sprawa wydaje sie byc prosta na pewno na dwa najblizsze ich mecze kursy beda dobre wiec schemat stawek pozosttanie taki jak zawsze , przynajmniej u mnie  Jesli jednak zdarzyloby sie philly nie wygrac ktoregos z meczy 8 badz 11 marca to potem czekac bedzie wyjazd do Pingiwnow gdzie kurs jak mozna latwo sie domyslec nie bedzie osza³amiaj±cy,a co z a tym idzie trzeba bedzie kombinowac... ale to potem Tak czy siak mozna grac, tak jak to bardzo skutecznie robi lemex zwroty na OT bo philly jak ktos tez wczesniej slusznie zauwazyl jest w tym dosc regularna i jakby nie bylo to te OT z kanadyjczykami nie musi przeszkodzic wcale w OT w meczach najblizszych. powo i pozdro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Toronto-Montreal 1 @ 2,35 Z wyjazdowej serii Canadiens zostaly tylko mecze z : dzisiejszy z "klonowymi li¶æmi" i 9 marca z bostonem, nastepnie 11 marca na swoim lodzie zagraja z Rangersami. Jak juz niektorzy wiedza, czesto jest tak ze druzyna po udanej serii wyajzdowej przyje¿d¿a na swoje smieci to nastepuje jakies rozluznienie i zalamanie formy (tak bylo w przypadku philly-jakis czas temu), ciekawy jestem czy tak stanie sie z montrealem, ale zeby sie o tym przekonac to najpierw musza oni nie przegraæ w toronto i bostonie,a to ³atw± sprawa nie bedzie bo i jedni i drudzy mimo ze graja nierowno to nadal mysla o PO. Anaheim-San Jose 2 @ 2,45 Na prze³omie kilku ostatnich sezonow rywalizacja miedzy tymi druzynami na lodzie w Anaheim kszta³towa³a sie nastepuj±co: 00/01: 1-0,1-4 01/02: 2-4,2-4,2-5 02/03: 3-4,3-2(OT) 03/04: 3-2,1-2,2-4 04/05: lokaut  sezon obecny: 0-1(OT),5-4,4-6 Jak widaæ $zarksi lubia lodowisko rywala z Pacific Division i nie dosc ze czesto tam wygrywaja to jeszcze pada w tych meczach z regu³y duzo bramek. Na chwile obecna w konferencji anaheim jest 9 a san jose 11, kaczory majac mecz wiecej od rakinow maja 4 punkty przewagi nad nimi i do tego 4 punkty straty do 8 w tabeli edmonton, jest to na pewno mecz z gatunku tych o 4 punkty i walka na lodzie bedzie na pewno ostra( a jesli kaczory beda dostawac duzo kar, to wiemy jak to sie moze dla nich skonczyc; patrz mecz SJS-DET(5-1,przyp.nivet) ). Ogólnie mozna spojrzec na moj typ tak ze jest to pocz±tek gry na ich win, ale nie tylko, pomimo ze przegrali 2 ostatnie mecze nadal zachowuja szanse na play off,ale nie moga pozwolic sobie na kolejne serie porazek, ich nastepni rywale oporcz dzisiejszego bardzo waznego pojedynku,to 9.03 EDM(H), 11.03 NSH(H), 13.03 LA(H), 16.03 STL(H), 18.03 DAL(H), 19.03 COL(H)-maraton w domu a potem maraton na wyjezdzie : 21.03-STL, 23.03-DET, 25.03-MIN, 26.03-CHI, 28.03-CLB jesli po tym meczu z kurtkami beda tracic wiecej niz 4pkt do 8 miejsca to w moim mniemaniu mimo wielkiej sympatii do nich- nie zagraja w PO. Ja gram oczywiscie rekiny, do tego over5.5 w sts za 1,70 i dla zabawy zagram sobie wynik 2-4 ktory bardzo czesto powtarzal sie w rezultatach koncowych miedzy w/w teamami. 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Toronto - Montreal co du duzo pisac wczoraj nie skonczyla sie progresja Montrealu (i Philli) trzeba jechac z nimi dalej. Dzis graja z Totonto ktore na 11 miejscu ma 60meczy i 59pkt traci do MON 3pkt. Spodziewam sie dzis bardzo zacietego meczu z overem. TOR 5 meczy bez win a MON ma juz 9 meczy bez porazki. TYP: 1 Pittsburgh - Tampa Bay Tampa ostatnio nie moze znalesc recepty na zwyciestwo (3 porazki). A w 8emce robi sie coraz ciasniej tylko 4pkt przewagi nad ATL wiec licze na przelamanie swojej negatywnej progresji. I wszystko bylo by ok gdyby nie to ze gdzies tam w glowie chodzi mi remis OT w tym meczu. Choc z drugiej strony na Tampe czekaja w kolejce BUF/TOR/MON/OTT wiec nawet przy OT dzis ktorys z tych meczy zokonczy sie winem dla Tampy a i kursy powinny byc dobre. TYP: 2
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
St.Louis-Colorado Lawiny w tym sezonie tylko raz przegra³y 3 mecze pod rz±d i maj±c za rywali w dwóch najbli¿szych wyjazdach St.Louis i Chicago,a¿ trudno uwie¿yæ,aby przegrali 4 kolejne wyjazdy,bo 2 wcze¶niejsze pora¿ki z Dallas i Minnesot± po 5:3 by³y wynikiem zaciêtych spotkañ,a nie przejawem kryzysu,czy rozrywkowego traktowania rywali.St.Louis zakoñczy³o sze¶cio meczow± sesjê wyjazdow± i mog± ¿a³owaæ,¿e tak pó¼no przypomnieli sobie jak siê gra w hokeja.6 meczy-9pkt,jedna pora¿ka w 60 minutach i jedna po OT,to du¿e osi±gniêcie,ale nie poprawi³o to ich lokaty w tabeli,ani nie pogorszy³o -ni¿ej i tak ju¿ spa¶æ nie mog±.Z grona aktualnych zespo³ów, które zagra³yby w PO,Colorado i Vancouver rozegra³y najwiêcej spotkañ,bo po 63,zdobywaj±c odpowiednio 74 i 75 pkt.W za³o¿eniu,¿e 9 w tabeli Anahaim zrówna siê liczb± meczy odnosz±c zwyciêstwa,to zrównaj± siê tak¿e punktami z szóstym obecnie Colorado.W tej sytuacji nie mo¿e byæ mowy o ¶wiadomym odpuszczaniu przez Lawiny meczy z rywalami z dolnej pó³ki.Lawiny dzisiaj przekrocz± liczbê 200 straconych goli,bo nie s±dzê,¿eby nie stracili nawet 1 bramki,ale na plusie maj± 25 trafieñ i oby ta ró¿nica po dzisiejszym meczu zosta³a powiêkszona,bo nawet o ile sk³ad ósemki mo¿e nie zostaæ zmieniony,to i tak jest o co graæ,bo dobór rywala w pierwszej fazie PO to milowy krok w kierunku Pucharu,a nie s±dzê,aby ekipy ¶ciga³y siê w zamiarach zagrania w tym roku z Detroit czy Dallas. Typ:2 2+ot+sh Detroit-Phoenix W przypadku Detroit nie ma sensu zastanawiaæ siê czy zagraj± w PO czy nie,bo oni s± poprostu skazani na kontynuowanie gier.Zagadk± jest,czy w tym roku zdobêd± Puchar Ligi dla najlepszej dru¿yny sezonu zasadniczego?Kandydatów jest 3: Carolina,Ottawa i Detroit.Nie sadzê,aby jeszcze kto¶ czwarty móg³ siê w³±czyæ i wykolegowaæ w/w trójkê.Ró¿nicê klas miêdzy dzisiejszymi rywalami nie odzwierciedla tylko lokata z tabeli 1-12,ale tak¿e liczba zdobytych i straconych goli: 218 strzelili gracze Skrzyde³,a 180 Kojoty.Skuteczno¶æ linii defensywnych to:150 straconych bramek Detroit przy 201 Phoenix.Ka¿de inne rozstrzygniêcie tego meczu ni¿ win Detroit, to napewno du¿a niespodzianka i sygna³,¿e zwyciêzcy Ligi trzeba jednak szukaæ chyba na Wschodzie.W pierwszym meczu Kojoty pokona³y faworyzowane Skrzyd³a 1:4,co by³o zgodne z trendem z lat ubieg³ych.Drugie spotkania koñczy³y siê zdecydowanym zwyciêstwem gospodarzy i wygrana ró¿nic± minimum 2 goli nie powinna sprawiæ k³opotu gospodarzom,a statystykom daæ powody do satysfakcji. Typ:1 i 1 -1,5 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
PIT-TBL typ 1 Blyskawice przechodza kryzys,a ich seria porazek wcale nie musie skonczyc sie dzis.Jesli pingwiny nie oddadza poczatkowej fazy gry tak jak to mialo w meczach z ottawa i carolina,tak by nie mieli zbyt wiele do odrabiabnia,to uwazam iz wygraja dzis to spotkanie. Pozatym moze jakies dogrywki w meczach: ANAH-SJS DET-PHX BUF-BOST
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Edmonton - Dallas Witam. Dallas to mój dzisiejszy faworyt je¶li chodzi o prze³amywanie serii. Jak pisa³em wy¿ej dotej pory-wg mojej statystyki- osiem overowych rozwi±zañ z rzedu. Under zbli¿a siê wielkimi krokami. Byæ mo¿e to ju¿ dzi¶, napewno w ci±u 1-2 meczy. Spotykaj± siê z nieobliczalnym Edmonton, które wg mnioe jest raczej overow± ekip± (6,2 bramki w meczach z udzia³em), ale jak uczy do¶wiadczenie czêsto w meczach pomiêdzy overowymi tendencjami padaj± undery. Zaryzykujmy zatem: Edmonton Oilers - Dallas Stars - under 6,5  Bardzo podoba mi siê równie¿ typ na Colorado i tu w³a¶ciwie Lemex wyczerpa³ temat. Id±c w podobnym kierunku zastanowi³ mnie mecz Tampy z Pingwinami na lodowisku z Pittsburghu. Tampa trzy pora¿ki z rzêdu, ale Montreal depcze po piêtach a z ty³u czai siê Atlanta.Czy jest to sytuacja, która jest w stanie zmoblizowaæ B³yskawice - wydaje mi siê, ¿e tak, no i poza wszystkim - s± w stanie to zrobiæ, Pingwiny w tym sezonie bez wyrazu. St. Luis Blues - Colorado Avalanche - 2 (oraz OT) Pitrtsburgh Peguins - Tampa Bay Lighting - 2 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
no to poszaleni z tymi remisami w nocy dzis powinna byc progresja na ich brak Toronto zgodnie z przewidywaniami ale Tampa jak na "mistrzów przysta³o" w leb. Zadziwia mnie Edmonton znowu remis czyzby kolejna ekipa do grania na OT. Dzis: Philadelphia - Carolina zgodnie z zapowiedziami jade do konca sezonu na remisy Philli Typ: OT w pozostalych upatruje Atalanta - NY Rangers OTz2 Washington - Pittsburgh 1zOT No i moze zaczac serie na lost Ottawy (5 meczy) lub OT (8 meczy)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zaczynanie progresji na tym etapie rozgrywek jest ryzykowne, bo miesi±c minie jak z bata strzeli³, a z ka¿dym meczem podnoszenie stawki mo¿e wywo³ywaæ dr¿enie r±k. Philadelphia-Carolina Phila mia³a dzieliæ i rz±dziæ w tym sezonie, a tu narazie rz±dzi Carolina, która idzie jak burza przez te rozgrywki. Karolki s± w trakcie sesji wyjazdowej i seria 5 kolejnych zwyciêstw, które odnie¶li pod rz±d(pierwsze po OT,reszta w reg.czasie, z tego 2 ostatnie na wyje¼dzie)musi znale¼æ swój fina³.Nie widzê sensu w rozbijaniu na czê¶ci pierwsze dotychczasowych osi±gniêæ obu ekip i zaufam intuicji, która szepcze mi, ¿e Carolina ju¿ wkrótce przegra. Typy:1 , 1+ot+sh, 1 przy -1.5 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam! Lemex to prowadzi chyba bardzo regularne ¿ycie...A mo¿e to tylko kwestia przyzwyczajenia?
Moje typy na dzi¶: Philly- Carolina 2 z OT i SH oraz under 6 Nie wiem co by tu napisaæ... Philly co¶ nie mo¿e siê odnale¼æ po serii 11-stu dobrych wystêpów w najd³u¿szej w historii sesji wyjazdowej NHL. Graj± na "styk", du¿o remisów w ich wykonaniu i lepszy "record" na wyjazdach ni¿ w³asnym lodzie. Ostatni mecz z Montrealem niby ca³y czas kontrolowali a i tak Habs doprowadzili do OT... Z Carolin± pada³o do tej pory du¿o bramek i bilans jest niekorzystny dla gospodarzy w tym sezonie. Huragany wg mnie nabieraj± znowu rozpêdu i dzi¶ typ w³a¶nie na ich win. Under dlatego, ¿e byæ mo¿e Nittymaki przypomni sobie olimpiadê, no i jednak mecz na pewno bêdzie zaciêty.
Atlanta- NYR over 6 Wg mnie tu bêdzie du¿ liczba goli. Atlanta ma niez³e strzelby ale wg mnie Rangers bêd± dzi¶ gór±.Drozdy nie maja nic do stracenia i na pewno co¶ waln± a jak NYR ma to wygraæ to musi strzeliæ wiêcej bramek od "nieobliczalnej" Atlanty.Do tej pory wygrywali nowojorczycy, wiêc status quo powinien byæ po tym meczu zachowany. Ale z racji tego, ¿e jak pisa³em Drozdy bywaj± "nieobliczalne" dzi¶ gram tylko overa...
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ralph ja prowadzê bardzo regularny tryb ¿ycia,nie ma w nim miejsca na przypadek.Prawie wszystko pouk³adane i pozostaje tylko realizacja.Moja doba wygl±da mniej wiêcej tak: 1-wczesny ¶wit lub pó¼na noc - przegl±danie wyników NHL(net) 2-ranek ok 7:00 pobudka,toaleta(bez ¶niadania) 3-do 18:00 obowi±zki zawodowe z przerwami na posi³ek i kilka kaw 4-od 18:30 do znurzenia, przemy¶lenia na temat NHL 5-od 22:30 do wczesnego ¶witu,b±d¼ pó¼nej nocy - sen. Ot wszystko - takie sobie bezstresowe ¿ycie. O kurdelebele, zapomnia³em w punkcie 5 umie¶ciæ paru minut na sex, ale z regularno¶ci± ju¿ bywa ró¿nie 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Jose Theodore w Colorado. Mark Parrish w Los Angleles to chyba najciekawsze trady No i Czerkawski w Bostonie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja od kilku kolejek gram bardzo pasywnie i nie silê siê na jednoznaczne typowanie "winerów".Jak kolega powy¿ej zauwa¿y³ w klubach "zamieszano" w sk³adach, a dzisiaj mija termin dokonywania transferów. Mo¿na ju¿ bêdzie pozbawiæ siê z³udzeñ co do ulubionych ekip, bo chyba nikt, kto my¶li o grze w PO nie bêdzie pozbywa³ siê "filarów". Dzisiejsz± nock± da³em zarobiæ,b±d¼ straciæ Profkowi posy³aj±c z góry na dól za wyj±tkiem pary Calgary-Dallas same 5-6 goli w meczu. Kursy smakowite,wiêc poczekam do rana. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tropem lemexa tez zagralem na gole, dwa ropzisy 2 z 4 pierwszy to 4 meczyki 0-4 gole drugi to 4 meczyki 5-6 goli kursy calkiem przyzwoite a przy odrobinie szczescia mozna cos zarobic, choc stawka lajtowa :P Jesli chodzi natomiast o mecze na dzis to gram tak jak wczesniej wspominalem SJS do konca marca i albo wejde z nimi do PO albo nie  , w kazdym badz razie : $J$ @ 2.05 Do tego trzy strzaly: Buffalo-Tampa 2 za @ 3.00 graja z szabelkami na wyjezdzie czy przegraja kolejny mecz !? bardzo jest to prawdopodobne ale jak to bywa w takich sytuacjach, nie bede ryzykowal gry na "faworyta" wrecz przeciwnie a kurs godny uwagi. I na koniec doloze sobie takiego dubelka bardziej rozrywkowo niz powaznie : DET i COL oba typy na wygrane z tym ze razem z dogrywka i karnymi... @ 2.11 pozdro i powo 
|
|
|
|
|