#5104598 - 20/12/2011 16:59

Re: QC Siatkówka /831/
[Re: Platini]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  23/12/2004

| 
Moze Cooistra zagra zamiast Klosa bo widze ze gral w Kielcach ale  po takich informacjach myslalem ze pojdzie kurs do gory a tutaj jeszcze spadl    po tym co zobaczylem jak grali u siebie i ten kurs...to nie ma co ruszac  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5104600 - 20/12/2011 17:02

[Re: _Korver_]
 | 

veteran

Meldunek:  31/12/2008

| 
Nie spać    rewanże w europejskich pucharach od rana!    Ja jednak wole pierwsze mecze     Na razie zagrałem tylko over 3.5 seta w meczu Baku - Fener @1.46, ale limit 224zł ->  Pinnacle, pewnie niedługo ściągną limit. Zastanawia mnie ta Skra, słabo grają, ale Bled nie jest nawet solidną drużyną (moje zdanie) i ostatnio Skra się męczyła sama ze sobą, szkoda, że nie zagra Winiarski, bo Cupkovic nie gra ostatnio kompletnie nic, ale @1.5 w  Pinnacle to ciekawa propozycja.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5104601 - 20/12/2011 17:03

[Re: Slawek_kk]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  21/12/2009

| 
niezle ktos przylozyc Skre... z 1.5 --> 1.35  Niekoniecznie. Wypili poranną kawkę i robią korekty.    Totomix dał ten mecz na " kurs dnia " . To absolutnie o niczym nie świadczy, ale... przemyśleć trzeba.     

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5104602 - 20/12/2011 17:05

| 

Carpal Tunnel

| 
no to poszlo Rabita Baku +1.5 @1.6 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5104604 - 20/12/2011 17:11

[Re: macik]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  09/04/2004

| 
Nie spać    rewanże w europejskich pucharach od rana!    Ja jednak wole pierwsze mecze     Na razie zagrałem tylko over 3.5 seta w meczu Baku - Fener @1.46, ale limit 224zł -> pinnacle, pewnie niedługo ściągną limit. Zastanawia mnie ta Skra, słabo grają, ale Bled nie jest nawet solidną drużyną (moje zdanie) i ostatnio Skra się męczyła sama ze sobą, szkoda, że nie zagra Winiarski, bo Cupkovic nie gra ostatnio kompletnie nic, ale @1.5 w pinnacle to ciekawa propozycja.  Racja, pierwsze mecze to więcej baboli     Ale idą święta, trzeba zarobić na prezenty.    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5104608 - 20/12/2011 17:19

[Re: Zlatan]
 | 

Carpal Tunnel

| 
wg mnie ten mecz jest kluczowy, bo potem wyjazd do Tours i moze byc mecz o 1 plac,jak dzisiaj wygraja to moze byc juz pozamiatane, wiec po takich kursach @1.5 trzeba grac na Skre    tak samo myslalem ale jak Winiarskiego nie bierze...to dziwna decyzja Nawrockiego  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5104609 - 20/12/2011 17:20

[Re: Slawek_kk]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  21/03/2005

| 
Moze Cooistra zagra zamiast Klosa bo widze ze gral w Kielcach ale  po takich informacjach myslalem ze pojdzie kurs do gory a tutaj jeszcze spadl    po tym co zobaczylem jak grali u siebie i ten kurs...to nie ma co ruszac   Kooistra (najlepszy srodkowy tamtego sezony w seria A) wszedl za Klosa dopiero po jakims czasie, jak ktos w koncu podpowiedzial Jacusiowi, ze Klos caly czas nie nadaza za blokiem   Ale jak sie na cos Jacus uprze to tak ma byc i uj, to jest taktyk wszechczasow. Motywator z reszta tez jego slynne 'naprzod, gramy chlopaki' 'jedziemy, jedziemy' czy 'gramy i robimy przejscie' to juz klasyki haha   Chcecie grajcie, ja tam omijam szerokim lukiem    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5104612 - 20/12/2011 17:26

[Re: agr1]
 | 

Carpal Tunnel

| 
Moze Cooistra zagra zamiast Klosa bo widze ze gral w Kielcach ale  po takich informacjach myslalem ze pojdzie kurs do gory a tutaj jeszcze spadl    po tym co zobaczylem jak grali u siebie i ten kurs...to nie ma co ruszac   Kooistra (najlepszy srodkowy tamtego sezony w seria A) wszedl za Klosa dopiero po jakims czasie, jak ktos w koncu podpowiedzial Jacusiowi, ze Klos caly czas nie nadaza za blokiem   Ale jak sie na cos Jacus uprze to tak ma byc i uj, to jest taktyk wszechczasow. Motywator z reszta tez jego slynne 'naprzod, gramy chlopaki' 'jedziemy, jedziemy' czy 'gramy i robimy przejscie' to juz klasyki haha   Chcecie grajcie, ja tam omijam szerokim lukiem    Wlasnie bardzo to mnie dziwi czemu Klos gra zamiast Cooistry    no ale jego decyzja i tak samo nie ruszam tego meczu    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5104637 - 20/12/2011 17:58

[Re: kazow]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  04/02/2006

| 
Jedyny mecz jaki mi dzisiaj odpowiada to Rabita Baku Fenerbache  1 spotkanie zupełnie bez historii Fenerbache zgniotło Azerki   W rewanżu hmmm..... no set Rabita pewnie zrobi ale coś więcej jakoś tego nie widze...  Oczywiście Azerki u siebie i to jest atut ale w końcu za coś 1.6 płacą   Reszta meczy jakoś mnie nie przekonuje a Skra za 1.35 bez Winiarskiego i Możdzonka to nic ciekawego    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5104639 - 20/12/2011 18:00

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  13/01/2009

| 
jak dla mnie się obudzili, bo 3 set już zupełnie inna gra niż w dwóch pierwszych, bardzo słabych. w 4 secie Teruel trochę spusiaczył i oddał chyba z 5 punktów przewagi , wyrównało się i Teruel miał co raz goręcej. tiebreak też nie należał do łatwych, ale jakoś wymęczyli ten mecz na 3-2 zarówno Skra jak i Teruel z pewnością zlekceważyli swoich przeciwników, ale czy tylko ? coś mi się wydaje, że drużyny z byłej Jugosławii często są niedoceniane    i zdziwię się jak dzisiaj nie powalczą u siebie  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5104661 - 20/12/2011 18:25

[Re: Rusedski]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  21/03/2005

| 
jak dla mnie się obudzili, bo 3 set już zupełnie inna gra niż w dwóch pierwszych, bardzo słabych. w 4 secie Teruel trochę spusiaczył i oddał chyba z 5 punktów przewagi , wyrównało się i Teruel miał co raz goręcej. tiebreak też nie należał do łatwych, ale jakoś wymęczyli ten mecz na 3-2 zarówno Skra jak i Teruel z pewnością zlekceważyli swoich przeciwników, ale czy tylko ? coś mi się wydaje, że drużyny z byłej Jugosławii często są niedoceniane    i zdziwię się jak dzisiaj nie powalczą u siebie    Cos ci sie pomydlilo, Teruel wygral 3:1, zadnego tb nie bylo. To oni po bardzo latwo wygranych 2 setach za bardzo sie rozluznili i zaksiegowali izi łin.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5104662 - 20/12/2011 18:25

[Re: agr1]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  24/08/2006

| 
Moze Cooistra zagra zamiast Klosa bo widze ze gral w Kielcach ale  po takich informacjach myslalem ze pojdzie kurs do gory a tutaj jeszcze spadl    po tym co zobaczylem jak grali u siebie i ten kurs...to nie ma co ruszac   Kooistra (najlepszy srodkowy tamtego sezony w seria A) wszedl za Klosa dopiero po jakims czasie, jak ktos w koncu podpowiedzial Jacusiowi, ze Klos caly czas nie nadaza za blokiem   Ale jak sie na cos Jacus uprze to tak ma byc i uj, to jest taktyk wszechczasow. Motywator z reszta tez jego slynne 'naprzod, gramy chlopaki' 'jedziemy, jedziemy' czy 'gramy i robimy przejscie' to juz klasyki haha   Chcecie grajcie, ja tam omijam szerokim lukiem     jeszcze- myślimy o następnym punkcie! ogolnie z tym Kłosem to mam takie granie jak w piątek popiję tak, że w sobotę na mecz jadę taksówką albo autobusem. On niby na trzeźwo i jeszcze mu płacą za to. Duren tak, tylko teraz mam zagwozdkę- +1,5 Baku czy Teruel  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|