Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Powyżej 0.5 Paradou AC v ES Mostaganem (1. połowa - Gole) 23/12/2011 Brak 2.75 Wygrana Stawka: 100,00 Zysk: 175,00 Zwroty:
Akurat to jedyny buk, u którego mam zablokowane konto :/ A coś jeszcze wiadomo o innych? Ja byłem niegrzeczny, więc nic pod choinkę nie dostanie, to może chociaż od buków coś wpadnie, bo niestety dałem im zarobić nieźle w 2011 r.
gral ktos na forex? Jak tam mona przegrac wiecej niz sie wlozylo jak to mozliwe Ze niby jakies doplaty? A kto niby moze zmusic jakiegos zula zeby 'doplacal'?
gral ktos na forex? Jak tam mona przegrac wiecej niz sie wlozylo jak to mozliwe Ze niby jakies doplaty?
Teoretycznie moze zdazyc sie taka sytuacja - nie zadziala margin call, bo instrument, w ktory jestes zapakowany, przykladowo otworzyl sie z jebitna luka cenowa. W praktyce jednak zdarza sie to bardzo rzadko, a i sa brokerzy, ktorzy biora na siebie - oczywiscie do jakiejs tam wartosci - ryzyko zminusowania stanu konta.