|  
| 
| 
| 
| #5120208 - 31/12/2011 10:34  Re: QC US Sports [493]
[Re: młody gniewny] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  26/07/2007
 | 
ja jebie... juz z kilka lat mniej z zycia a jeszcze zostalo dallas obowiązkowo na mszę jak Ci to wejdzie. 3 crunchtime po Twojej myśli. Ładne ryzyka po @1.10 itp.   postawie Ci noworocznego browara jak Cie kiedys spotkam w stolicy    przeciez predzej czy pozniej i tak oddam co wygram   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5120209 - 31/12/2011 10:35  Re: QC US Sports [493]
[Re: Piostar] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  11/12/2009
 | 
Toronto pokontrowane po potężnych kursach i jest pełen luz.  Były złe miłego początki, zaś na koniec dnia po prostu ściskam kciuki i raduję się meczem CHI@LAC. NBA - I LOVE THIS GAME     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5120211 - 31/12/2011 10:38  Re: QC US Sports [493]
[Re: Sed] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/07/2007
 | 
Witam, zacznę od tego że nie mam pojęcia co czuje .... Chodzi o mój związek jestem z chłopakiem 3 lata jesteśmy zareczeni od roku . Jak to w kazdym związku miewamy lepsze i gorsze dni ale od poł roku przechodzimy kryzys ! A raczej ja go przechodzę bo mój chłopaka uważa że jest wszystko w porządku jak go słucham to nie wierze sobie samej że z nim jestem bo gada takie głupoty .... Nie umiem się z nim dogadać bo on ciągle się śmieje i nie umie juz powaznie rozmawiac . Sex jest dla mnie udręką , boli mnie i fizycznie i psychicznie. Mowiłam to mojemu chłopakowi ze nie chce ze mnie boli ale on potem się na mnie obrażał i potrafił mi wmawiac ze ja go zdradzam . Na dodatek on kocha moją pupę i wiecznie chce kochac sie od tyłu ! Ja tego nie nawidzę! Lubie tez po baraszkować ale wszystko ma swoje granice , potrzebuje uczucia a nie dzien w dzien ostrego sexu ... on tego nie rozumie twierdzi ze w zwiazku jest to narmalne ze sie tak kocha , owszem ale nie co noc, a może to ze mną jest coś nie tak ? sex to nie jest nasz jedyny problem nie potrafię się z nim dogadac w kwestiach pieniędzy, w spólnego urlopu czy nawet tego co gdzie jedziemy na sylwestra! Ja coś planuje a on jednym słowem niszczy to ! Ciągle mu ulegam i zawsze jest tak jak on chce w sumie to prawie zawsze . Nie wiem czy kocham mojego chłopaka , jeśli tak to moje uczucie do niego gaśnie bo on najzwyczajniej na świecie nie daje mi powodów żebym go kochała on się o mnie nie stara nic a nic . I na dodatek podoba mi sie jego kuzyn ktory mnie unika prawie się nie znamy tylko z imprezek rodzinych itp. Podoba mi się on odkąd poznałam mojego chłopaka. Myślę o nim często to głupie . CO mam zrobić żeby uratować mój związek  zmien chlopaka, przyszlosci nie ma ja czuje ze to bardziej zawile-on jest kuzynem i sie chcial samodowartosciowac |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5120212 - 31/12/2011 10:40  Re: QC US Sports [493]
[Re: młody gniewny] |  
|   Carpal Tunnel

| 
ja jebie... juz z kilka lat mniej z zycia a jeszcze zostalo dallas obowiązkowo na mszę jak Ci to wejdzie. 3 crunchtime po Twojej myśli. Ładne ryzyka po @1.10 itp.   a wczoraj mialem tak rowniez z baylor i okc, przedwczoraj miami... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5120213 - 31/12/2011 10:40  Re: QC US Sports [493]
[Re: jarecki85] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  27/04/2010
 | 
Witam, zacznę od tego że nie mam pojęcia co czuje .... Chodzi o mój związek jestem z chłopakiem 3 lata jesteśmy zareczeni od roku . Jak to w kazdym związku miewamy lepsze i gorsze dni ale od poł roku przechodzimy kryzys ! A raczej ja go przechodzę bo mój chłopaka uważa że jest wszystko w porządku jak go słucham to nie wierze sobie samej że z nim jestem bo gada takie głupoty .... Nie umiem się z nim dogadać bo on ciągle się śmieje i nie umie juz powaznie rozmawiac . Sex jest dla mnie udręką , boli mnie i fizycznie i psychicznie. Mowiłam to mojemu chłopakowi ze nie chce ze mnie boli ale on potem się na mnie obrażał i potrafił mi wmawiac ze ja go zdradzam . Na dodatek on kocha moją pupę i wiecznie chce kochac sie od tyłu ! Ja tego nie nawidzę! Lubie tez po baraszkować ale wszystko ma swoje granice , potrzebuje uczucia a nie dzien w dzien ostrego sexu ... on tego nie rozumie twierdzi ze w zwiazku jest to narmalne ze sie tak kocha , owszem ale nie co noc, a może to ze mną jest coś nie tak ? sex to nie jest nasz jedyny problem nie potrafię się z nim dogadac w kwestiach pieniędzy, w spólnego urlopu czy nawet tego co gdzie jedziemy na sylwestra! Ja coś planuje a on jednym słowem niszczy to ! Ciągle mu ulegam i zawsze jest tak jak on chce w sumie to prawie zawsze . Nie wiem czy kocham mojego chłopaka , jeśli tak to moje uczucie do niego gaśnie bo on najzwyczajniej na świecie nie daje mi powodów żebym go kochała on się o mnie nie stara nic a nic . I na dodatek podoba mi sie jego kuzyn ktory mnie unika prawie się nie znamy tylko z imprezek rodzinych itp. Podoba mi się on odkąd poznałam mojego chłopaka. Myślę o nim często to głupie . CO mam zrobić żeby uratować mój związek  zmien chlopaka, przyszlosci nie ma ja czuje ze to bardziej zawile-on jest kuzynem i sie chcial samodowartosciowac a ja wierze w rodzaj zenski i ze takie cory narodu sa |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5120218 - 31/12/2011 11:13  Re: QC US Sports [493]
[Re: Stasiu] |  
|   Carpal Tunnel

|  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #5120221 - 31/12/2011 11:18  Re: QC US Sports [493]