nie sledzilem ostatnio w ogole atp wiec takie proste pytanie:
o co chodzi z tym kursem na verdasco? czemu te kursy nie sa chociazby na odwrot?
ok czyli Wy tez tego nie rozumiecie
Tomic to dziecko Australii największe sukcesy tam odnosi, Verdasco marnie w Auckland choć ta forma stamtąd może być mylna, stąd kurs taki jaki jest, ale przecież to jest szlem i żeby takie kursy wystawiać
Murray zgonił kangura jak chciał i ten nie miał nic do powiedzenia, Dasco ma duże szanse jeśli tylko nie będzie dużo psuł
widziałem staty z meczy Dasco w tym roku, BP miał mase ale nie potrafił wykorzystać. Murray to inna bajka więc nie ma co ich ze soba zestawiac. Dla mnie no bet.
Murray zgonił kangura jak chciał i ten nie miał nic do powiedzenia, Dasco ma duże szanse jeśli tylko nie będzie dużo psuł
widziałem staty z meczy Dasco w tym roku, BP miał mase ale nie potrafił wykorzystać. Murray to inna bajka więc nie ma co ich ze soba zestawiac. Dla mnie no bet.
oczywiście, że ich nie zestawiam, chciałem tylko zwrócić uwagę, że Tomic jakiejś rewelacji nie gra, no ale wiadomo Murray pewnie tutaj nawet półfinał osiągnie
idę spać, bo jutro ciężki dzień więc nie pooglądam 1 dnia AO, życzę powodzenia
PS. >>UPRASZA SIĘ O NIE ZAŚMIECANIE QC I PROWADZENIE RZETELNYCH Z OGLĄDANYCH SPOTKAŃ, TAK BYM JUTRO MÓGŁ SOBIE POCZYTAĆ O FORMIE ZAWODNIKÓW BEZ PATRZENIA NA SMIRKI <<