wojbest1987
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2009
Originally Posted By: kisielleje
Panowie jak sie wkleja zdjecia na mecz.pl? z gory dzieki
robisz print screena , wklejasz do painta, zapisujesz na dysk jako jpg, i potem dajesz np do http://ifotos.pl/ i robi Ci linka do zdjęcia, i wklejasz na forum link między [img] link [/img]
lelu
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
Ktos kiedy uzywal specjalnych okularow korekcyjnych do uprawiania sportow? Mi dokladnie chodzi o snowboard, czyli musialby sie miescic pod google (ewentualnie druga opcja - jakos je przykleic do od wewnatrz do szybki gogli).
tylko po'img' wcisnal sie slash tak by bylo ok... chociaz jedno ale - ten serwis chyba nie pozwala w taki sposob umieszczac obrazkow (polecam imageshack.us)... ale przetestujmy ;] :
Czy userzy mieszkający zagranicą odczuli w ostatnich 2-3 dniach jakieś problemy w przeglądaniu polskich stron internetowych? Chodzi mi o popularne strony wp.pl/gazeta.pl/onet.pl itd. Nie wiem czy to mój dostawca netu coś miesza, czy anononimowi, google czy inne ustrojstwo.
potrzebne mi internetowe darmowe kursy języka angielskiego, chodzi mi głównie o to, żeby był nacisk na rozmówki. Może ktoś korzystał i ma jakieś sprawdzone strony/ sposoby? nie sądziłem, że tak szybko wiedza ulatuje z głowy ...
kleks
Pooh-Bah
Meldunek: 29/11/2004
Ktoś poleci jakiś dobry kurs Delphi na terenie Warszawy? Koszty bez znaczenia, chodzi o fachowość. Znajomość C++ mam więc powinno być łatwiej. Poradzcie.