witam potrzebuje pomocy poszukuje sposobu na usuniécie badz zablokowanie programu inTY WebDefender Enterprise 2.0.273.0. Jest to program do blokowania dostepu do witryn internetowych
mam taki problem, rezerwowalem hotel przez booking.com przy pomocy karty kredytowej szwagra, teraz chce z tego hotelu zrezygnowac bo nei moge przyjechac. Hotel mi nie chce oddac kasy za anulowanie rezerwacji no i niestety tak bylo w regulaminie. Mozna to jakos obejsc? nie chce tracic kasy :/
mam taki problem, rezerwowalem hotel przez booking.com przy pomocy karty kredytowej szwagra, teraz chce z tego hotelu zrezygnowac bo nei moge przyjechac. Hotel mi nie chce oddac kasy za anulowanie rezerwacji no i niestety tak bylo w regulaminie. Mozna to jakos obejsc? nie chce tracic kasy :/
Booking.com ma lepsze ceny niż rezerwacja np. przez system hotelowy, ale prawie zawsze bez prawa rezygnacji.. Zawsze jest to zaznaczone w ofercie, czy można zrezygnować, czy tez niestety bez możliwości zwrotu kasy
Mam takowy problem - zjebawszy mi się kabel do transmisji danych z telefonu do kompa...szukam kogoś komu będe mógł przesłąć na telefon zdjęcie a on mi wrzuci do komputera i przesle na emaila...