Meldunek: 19/07/2004
Originally Posted By: majer
witam. panowie pytanie. fortuna wystawiajac oferte z davis cupa wypisuje nazwy państw a nie zawodników, nastapiła zmiana w kanadyjskim deblu zamiast Pospisila zagra Raonic. będą zwroty czy zakład będzie ważny ?
Ważny.
Ostatnio miałem wygrany kupon, Tanasugar że wygra seta z Vosko, wygrała 1 seta a w drugim secie Vosko krecz i fortuna policzyła mi wygraną normalnie.
witam. panowie pytanie. fortuna wystawiajac oferte z davis cupa wypisuje nazwy państw a nie zawodników, nastapiła zmiana w kanadyjskim deblu zamiast Pospisila zagra Raonic. będą zwroty czy zakład będzie ważny ?
Zakład będzie ważny !!!
ok dzięki za odpowiedz, tak więc widzę value w deblu Kanady po kursie @2
Dindek
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
Originally Posted By: nie@zabawny
ale że odrobiła z 2:4 to już nie pamiętasz? WTA, tu dopóki piłka w grze wszystko jest mozliwe
odrobila, by oddac, to mogla juz nie odrabiac nagle przy 5-4 mina jej zrzedla i zaczela wyrzuca, walic podowojne, dla mnie tego seta oddala nie przegrala
nie no, powiedz ze od stanu *5-4 nagle Sorana zaczela grac jak Djokovic a ile ue i df zrobila ruska
nie ważne jak zaczęła grać, szacunek do zawodniczek/zawodników być powinien, a jak go nie masz to przynajmniej go nie wyrażaj na forum. Jeszcze nie raz jedna czy druga zarobi dla Ciebie kapuste