proponuje, zebysmy informowali sie tutaj o naszych dluzszych nieobecnosciach na forum. czyli po prostu piszcie tu o swoich wakacjach ja zaczne: wyjezdzam w poniedzialek, wroce w piatek (20.07). bede zwiedzal piekne gory stolowe
Nie bede na forum w dniach 01.08 - 17.08 z powodu wyjazdu. W tym czasie nie grajcie na Hancocka i wszystkie druzyny w ktorych ta stonka amerykanska jezdzi.
Trafil mi sie nagly wyjazd i nie mam pojecia kiedy bede mial normalnie dostep do internetu na razie i udanego wypoczynku P.S. Mam nadzieje ze nie strace zbyt duzo kasy przez nieobecnosc
Witam ,. Nie bedzie mnie na forum od 12.07.01-do ...No wlasnie nie wiem do kiedy. MInimum 2 tygodnie, a jak bedzie dobrze to na rok moze dwa, jade bowiem do Szkocji sie wybrobowac. Pozdrawiam Powodzenia w typowaniu...
Koncze wlasnie przeprowadzke, mam duzo pracy i w tym tygodniu nie bede mogl podac swoich kuponow do TT. W sobote ide na mecz, w poniedzialek lece do Tunezji na zasluzony odpoczynek. Wiec prosze wziac to pod uwage i mnie nie wyautowac :-) Za 3 tyg znow sie pojawie. Zycze duzo szczescia.