Czy ktoś z szanownych Kolegów korzystał z prywatnych wizyt u dermatologa? Wiem, że leczenie leczeniu nierówne, ale wiadomo, że raczej na jednej wizycie się nie kończy... Jak to wygląda z kosztami? Ile wizyt trzeba podczas leczenia? Tak orientacyjnie pytam...
Witajcie. Nasi najmłodsi piłkarze potrzebują pomocy w konkursie. Bardzo prosimy życzliwych o zarejestrowanie się i raz na dobę oddanie głosu. Pomoże to nam być może w pozyskaniu sprzętu sportowego. Dzieciaki tez obserwują czy pozycja w rankingu wzrasta czy też odwrotnie. Jeszcze raz bardzo Was proszę o wsparcie w głosowaniu a admina proszę o wyrozumiałość. http://www.szkolkinivea.pl/nursery/782.html
john
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2006
Używa ktoś z Was radyjka President Teddy ASC?? byłaby do tego spora antena też Presidenta, obecnie podpięta do Unidena którego musze oddać bratu i szukam następny....
jak jest badanie przed umowa o prace, praca przy komputerze ale mam pryniesc mocz to co mi beda tam sprawdzac? Bo w piatek jaralem ziolo i tak sobie teraz przypomnialem
jak jest badanie przed umowa o prace, praca przy komputerze ale mam pryniesc mocz to co mi beda tam sprawdzac? Bo w piatek jaralem ziolo i tak sobie teraz przypomnialem
skoro przy komputerze to po co ci mecz badają nie kumam no w moczu ci wykryją do kilku tygodni zielsko jesli by mieli pod tym kątem badac
Mam zeskanowane kilka stron dokumentów w PDF, jednakże wszystko zostało wrzucone do jednego pliku. Jak teraz podzielić ten PDF na osobne strony za pomocą Adobe Reader (o ile się w ogóle da) lub czegoś innego?