|
|
old hand
|
|
old hand
Ile ¶miga od nich 1 wyp³ata na konto bankowe ? Depo paysafecard no i jakie dokumenty chc±  ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ile ¶miga od nich 1 wyp³ata na konto bankowe ? Depo paysafecard no i jakie dokumenty chc±  ? ref
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie gralem tam z rok a tu prosze  Ca³y zespó³ Bet-at-home.com ¿yczy Tobie w tym szczególnym dniu wszystkiego najlepszego oraz du¿o szczê¶cia! By nie zostaæ go³os³ownym do ¿yczeñ przygotowali¶my równie¿ prezent, dziêki któremu szczê¶cie jest na wyci±gniêcie rêki: Darmowy bon o warto¶ci 40 PLN! Spraw by urodziny sta³y siê najszczê¶liwyszym dniem w Twoim ¿yciu, wykorzystaj ten darmowy bon jeszcze dzi¶ i wygraj! Trzymamy za Ciebie kciuki! lanie z ich strony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie gralem tam z rok a tu prosze  Ca³y zespó³ Bet-at-home.com ¿yczy Tobie w tym szczególnym dniu wszystkiego najlepszego oraz du¿o szczê¶cia! By nie zostaæ go³os³ownym do ¿yczeñ przygotowali¶my równie¿ prezent, dziêki któremu szczê¶cie jest na wyci±gniêcie rêki: Darmowy bon o warto¶ci 40 PLN! Spraw by urodziny sta³y siê najszczê¶liwyszym dniem w Twoim ¿yciu, wykorzystaj ten darmowy bon jeszcze dzi¶ i wygraj! Trzymamy za Ciebie kciuki! lanie z ich strony  postep z 10 na 40 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie dobre promo obrot 3x 1,50 musi byc kilka kursow np 1.2 itp czy min kurs 1.5 orientuje sie ktos? bo w mailu bylo tylko ze 3x 1.5
|
|
|
|
|
pewny pini±dz
|
|
pewny pini±dz
Gratuluje,Ty to masz szczescie,mi juz trzy raz z rzedu na urodziny tylko zyczenia przyslali 
|
|
|
|
|
£ódzki Klub Sportowy
|
|
£ódzki Klub Sportowy
Witam dosta³ kto¶ z was na meila propozycje bonusu 50% do 200 euro? Obrót 3xdepozyt+bonus po kursie @1,70.Mo¿na AKO  Jest sens tam u nich graæ i bawiæ siê w ten bonus?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jaki sens w kwesti bonusa nie wiem ale ja tam gram kursy du¿o ni¿sze niz u konkurencji ale za to praktycznie brak limitów . Ja od tego buka zaczyna³em przygoe z bukmacherk± i dalej jestem z niego zadowolony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto, jak dawali jaki¶ czas temu takie bonusy na reload dla wszystkich, to ludzie ¿e tak nie³adnie powiem ca³ymi rodzinami to brali
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
warto, jak dawali jaki¶ czas temu takie bonusy na reload dla wszystkich, to ludzie ¿e tak nie³adnie powiem ca³ymi rodzinami to brali Bo rodzinie trzeba zawsze ...pomagaæ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile teraz idzie wyplata na MB
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze, ze dosc szybko wyplacaja kaska juz jest a maila jeszcze nie ma ,czekalem nie sprawdzajac konta MB
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiecie czy kazdy moze skorzystac z tej oferty 50% wplaty do 750 zl czy tylko odbiorcy ? probowal moze ktos ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tylko odbiorcy maila, na 100%.
|
|
|
|
|
£ódzki Klub Sportowy
|
|
£ódzki Klub Sportowy
¦miech na sali z wyp³atami w Bet-at-home.3 wyp³ata w miesi±cu na MB kosztuje 5PLN (to jeszcze rozumiem)a Ci co maj± konta w euro to 5E czyli ponad 20z³ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze, ze dosc szybko wyplacaja kaska juz jest a maila jeszcze nie ma ,czekalem nie sprawdzajac konta MB wypalacaja w weekendy BRAWO , aczkolwiek trwalo to jeden dzien roboczy
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A kto¶ powie co¶ na temat balance betting i podejrzenia o balance betting? Furtka w regulaminie dla buka, tylko zero wyja¶nieñ dla gracza...
|
|
|
|
|
£ódzki Klub Sportowy
|
|
£ódzki Klub Sportowy
Witam.Wyp³acal ktos z was ostatnio na konto bankowe?Czekam od wtorku na kase od nich i ani widu ani s³ychu...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam!
mam prosbe o pomoc znawcow tenisa i zasad rozliczania w tej firmie. sytuacja wyglada nastepujaco: wczorajszy mecz zagrany na live na Clement - Bogomolov na 1 jednak jak wiadomo przy pilce meczowej Bogomolov poddal sie , nie byla to dyskwalifikacja sedziego ( za brak kontynuowania serwisu - bo moglo to tak wygladac) bo wowczas bukmacher mial by racje - zastrzegaja sobie dyskwalifikacje do zwrotow. Jednak uznanie jako krecz.
w tym przypadku odpowiedz od bukmachera
kupon zosta³ anulowany a postawiona stawka zwrócona na konto gracza. Powodem tego by³ krecz. Regulamin naszego serwisu (punkt C.2.) mówi:
„W przypadku rozliczania zak³adów na ¿ywo wa¿ne s± zasady oddawania zak³adów (art. 2), wyj±tkiem jest rezygnacja zawodnika podczas trwania meczu tenisa – wszystkie nierozliczone zak³ady uznaje siê wtedy za niewa¿ne i nastêpuje zwrot stawki na konto gracza.“
czy tu nie nastepuje zaprzeczenie samemu sobie? czy ja cos zle czytam? zasada oddawania zak³adów (art. 2), wyj±tkiem jest rezygnacja zawodnika podczas trwania meczu tenisa
czyli jak dobrze rozumiem , w kazdym innym sporcie bylaby zasada oddawania zakladu ale nie w tenisie bo jest wyjatkiem ( czyli krecz na zakladzie postawionym na zywo jest przegrana tegoz zawodnika wg mnie)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
po dlugich dywagacjach na czacie , wymyslil MR Bet-at-home, ze oddawanie zakladow = postawienie zakladu wiec w regulaminie wynika z tego ze pisza o czyms najnormalniejszym - zeby moc byc rozliczanym trzeba miec postawiony zaklad  ciekawe teraz do czego dalsza czesc w postaci slow " wyjatkiem jest...." nie wiem czy do LGA jest sens pisania bo tu wszytsko Bet-at-home moze wymyslec im
|
|
|
|
|