#5251121 - 08/03/2012 06:11
Re: QC Piłka nożna - 7.03
[Re: aktorek]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
Apoel już rok temu po 1 mln euro szykował płace dla grajków a w Polsce jeszcze dłużo czasu minie zanim jakis kopacz będzie zarabiał bankę  w takim belchatowie Nowak ponad 800 tys zarabia Był artykuł na weszło chyba  o tych zarobkach polskie pismaki pieprzą głupoty jak to płacą polskie kluby, jestesmy jeszcze jednak za murzynami w płacach. Jak dla mnie nie realne jest że taki Arboleda zarabia więcej niż Ljuboja według pismaków tak jest  to wskaz mi te artykuly wg ktorych Arboleda zarabia wiecej. ja wskazuje te ktore mowia odwrotnie: http://www.orange.pl/kid,4000003306,id,4001106865,title,Danilej-Ljuboja-zarabia-najwiecej,article.html http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title,Danijel-Ljuboja-kasuje-najwiecej,wid,13532542,wiadomosc.html?ticaid=1e0d1&_ticrsn=3 http://sport.dziennik.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/artykuly/342252,danijel-ljuboja-najlepiej-zarabiajacym-pilkarzem-ekstraklasy.html
|
Do góry
|
|
|
|
#5251122 - 08/03/2012 06:11
[Re: aktorek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/03/2006
|
Apoel już rok temu po 1 mln euro szykował płace dla grajków a w Polsce jeszcze dłużo czasu minie zanim jakis kopacz będzie zarabiał bankę  w takim belchatowie Nowak ponad 800 tys zarabia Był artykuł na weszło chyba  o tych zarobkach polskie pismaki pieprzą głupoty jak to płacą polskie kluby, jestesmy jeszcze jednak za murzynami w płacach. Jak dla mnie nie realne jest że taki Arboleda zarabia więcej niż Ljuboja według pismaków tak jest akurat zarobki z belchatowa sa realne , bo moj dobry znajomy tam gra , no a ze im placa raz na 2 miesiace to juz druga strona medalu 
|
Do góry
|
|
|
|
#5251126 - 08/03/2012 06:13
[Re: Domel]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2002
|
Wezcie przestancie z tym było blisko, do dzisiaj nie wiem jakim cudem ten mecz skonczył sie wynikiem tylko 3-1. Takiej zenady nie widziałem od bardzo dawna i zadne Valerengi i inne wynalazki nie przyprawiły mnie o taki szok jak ten mecz. Tam "szostka" powinna byc na luzie i powinni za to dziekowac. Tyle siatek ile dostali, tyle czasu ile spedzili na wlasnej polowie, wjazdy w pole karne lepsze niz na treningu plus setki co 5 minut i jeszcze dumni bo "tylko" 3-1  Było mi mega wstyd ze to cos reprezentuje nasza piłke na arenie europejskiej. A co dużo brakowało Wiśle? Cel uświęca środki, to APOEL musiał odrabiać straty, Wisła mogła czekać. Potrafili odpowiedzieć po stracie 2 bramki. Ale zapomniałem że możesz być kibicem sukcesu. Kibicem sukcesu, ale dowaliłes  tak to jest jak sie czyta miedzy wierszami. Juz pisałem ze zadne valerengi itd sie nie umywaja do tego meczu, ale widocznie wstyd jest tobie rzecza obca, w sumie wielu ludziom, moze idz do polityki, skoro tak jest. Potrafili odp, buahaha, raz wyszli z polowy, limit szczescia wyczerpany na najblizsze 10 lat ale co tam. Cel uswieca srodki - sorry nie moja bajka.
|
Do góry
|
|
|
|
#5251128 - 08/03/2012 06:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
Wezcie przestancie z tym było blisko, do dzisiaj nie wiem jakim cudem ten mecz skonczył sie wynikiem tylko 3-1. Takiej zenady nie widziałem od bardzo dawna i zadne Valerengi i inne wynalazki nie przyprawiły mnie o taki szok jak ten mecz. Tam "szostka" powinna byc na luzie i powinni za to dziekowac. Tyle siatek ile dostali, tyle czasu ile spedzili na wlasnej polowie, wjazdy w pole karne lepsze niz na treningu plus setki co 5 minut i jeszcze dumni bo "tylko" 3-1  Było mi mega wstyd ze to cos reprezentuje nasza piłke na arenie europejskiej. A co dużo brakowało Wiśle? Cel uświęca środki, to APOEL musiał odrabiać straty, Wisła mogła czekać. Potrafili odpowiedzieć po stracie 2 bramki. Ale zapomniałem że możesz być kibicem sukcesu. chyba nie ma sensu sie klocic. jak spojrzymy w wyniki, to wisla byla bliska. gra to inna sprawa.
|
Do góry
|
|
|
|
#5251130 - 08/03/2012 06:16
[Re: gizmo]
|
Carpal Tunnel
|
Wezcie przestancie z tym było blisko, do dzisiaj nie wiem jakim cudem ten mecz skonczył sie wynikiem tylko 3-1. Takiej zenady nie widziałem od bardzo dawna i zadne Valerengi i inne wynalazki nie przyprawiły mnie o taki szok jak ten mecz. Tam "szostka" powinna byc na luzie i powinni za to dziekowac. Tyle siatek ile dostali, tyle czasu ile spedzili na wlasnej polowie, wjazdy w pole karne lepsze niz na treningu plus setki co 5 minut i jeszcze dumni bo "tylko" 3-1  Było mi mega wstyd ze to cos reprezentuje nasza piłke na arenie europejskiej. A co dużo brakowało Wiśle? Cel uświęca środki, to APOEL musiał odrabiać straty, Wisła mogła czekać. Potrafili odpowiedzieć po stracie 2 bramki. Ale zapomniałem że możesz być kibicem sukcesu. Kibicem sukcesu, ale dowaliłes  tak to jest jak sie czyta miedzy wierszami. Juz pisałem ze zadne valerengi itd sie nie umywaja do tego meczu, ale widocznie wstyd jest tobie rzecza obca, w sumie wielu ludziom, moze idz do polityki, skoro tak jest. Potrafili odp, buahaha, raz wyszli z polowy, limit szczescia wyczerpany na najblizsze 10 lat ale co tam. Cel uswieca srodki - sorry nie moja bajka. podobno pech i fart sie wyrownuje. dla mnie pech z dwumeczu z pao by sie wyrownal, jakby wlasnie wisla awansowala z apoelem 
|
Do góry
|
|
|
|
#5251137 - 08/03/2012 06:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/05/2011
|
Kibicem sukcesu, ale dowaliłes  tak to jest jak sie czyta miedzy wierszami. Juz pisałem ze zadne valerengi itd sie nie umywaja do tego meczu, ale widocznie wstyd jest tobie rzecza obca, w sumie wielu ludziom, moze idz do polityki, skoro tak jest. Potrafili odp, buahaha, raz wyszli z polowy, limit szczescia wyczerpany na najblizsze 10 lat ale co tam. Cel uswieca srodki - sorry nie moja bajka. Obejrzyj pare spotkań drużyn które jadą z zaliczką na rewanż. Zenit wczoraj wyglądał gorzej niż Wisła, Milan z Arsenalem co grał w pierwszej połowie? Inter też zagrał mega mecz na terenie OM. A Ty czepiasz się Wisły że nie wyszła z nimi na wymianę ciosów  Pewnie Ty zagrałbyś jak Smuda z hiszpanią, 3 z przodu.
|
Do góry
|
|
|
|
#5251140 - 08/03/2012 06:20
|
Carpal Tunnel
|
Kibicem sukcesu, ale dowaliłes  tak to jest jak sie czyta miedzy wierszami. Juz pisałem ze zadne valerengi itd sie nie umywaja do tego meczu, ale widocznie wstyd jest tobie rzecza obca, w sumie wielu ludziom, moze idz do polityki, skoro tak jest. Potrafili odp, buahaha, raz wyszli z polowy, limit szczescia wyczerpany na najblizsze 10 lat ale co tam. Cel uswieca srodki - sorry nie moja bajka. Obejrzyj pare spotkań drużyn które jadą z zaliczką na rewanż. Zenit wczoraj wyglądał gorzej niż Wisła, Milan z Arsenalem co grał w pierwszej połowie? Inter też zagrał mega mecz na terenie OM. A Ty czepiasz się Wisły że nie wyszła z nimi na wymianę ciosów  Pewnie Ty zagrałbyś jak Smuda z hiszpanią, 3 z przodu. kazdy pewnie ma po czesci racje  dlatego bycie gospodarzem w rewanzu jest tak wazna rzecza i daje jakas tam przewage
|
Do góry
|
|
|
|
#5251145 - 08/03/2012 06:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2002
|
Kibicem sukcesu, ale dowaliłes  tak to jest jak sie czyta miedzy wierszami. Juz pisałem ze zadne valerengi itd sie nie umywaja do tego meczu, ale widocznie wstyd jest tobie rzecza obca, w sumie wielu ludziom, moze idz do polityki, skoro tak jest. Potrafili odp, buahaha, raz wyszli z polowy, limit szczescia wyczerpany na najblizsze 10 lat ale co tam. Cel uswieca srodki - sorry nie moja bajka. Obejrzyj pare spotkań drużyn które jadą z zaliczką na rewanż. Zenit wczoraj wyglądał gorzej niż Wisła, Milan z Arsenalem co grał w pierwszej połowie? Inter też zagrał mega mecz na terenie OM. A Ty czepiasz się Wisły że nie wyszła z nimi na wymianę ciosów  Pewnie Ty zagrałbyś jak Smuda z hiszpanią, 3 z przodu. Zawodnicy Arsenalu byli przestraszeni ?, Inter gra piach to wiadomo, ale co ty wogole porownujesz, jaka wymiane ciosow, oni człowieku pilki nie potrafili poklepac na własnej polowie. Szkoda słow bo dorabiasz sobie to czego nie pisze do własnych wypocin i piszesz cos co ma sie jak piernik do wiatraka.
|
Do góry
|
|
|
|
#5251147 - 08/03/2012 06:24
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
Domel  nie lubie takiego podejscia, to ze gazpromowy zenit sie zblaznil nie znaczy, ze odrazu nasz klub tez moze grac podobnie apoel byl absolutnie w zasiegu, a niestety nasi zachowywali sie jakby przyjechali na olimp zagrac z druzyna zeusa zrozumialbym, jakby na camp nou przyjechala reprezentacja bezdomnych miasta warszawy, ale qrwa to byly 2 profesjonalne kluby o zblizonym poziomie? jak masz kupe w gaciach to chociaz poudawaj, zeby rywal nie skumal, ze cie moze zarznac kiedy tylko zechce i wystarczy mu nie 30 minut a parenascie sekund 
|
Do góry
|
|
|
|
#5251158 - 08/03/2012 06:30
|
Carpal Tunnel
|
Zawodnicy Arsenalu byli przestraszeni ?, Inter gra piach to wiadomo, ale co ty wogole porownujesz, jaka wymiane ciosow, oni człowieku pilki nie potrafili poklepac na własnej polowie. Szkoda słow bo dorabiasz sobie to czego nie pisze do własnych wypocin i piszesz cos co ma sie jak piernik do wiatraka.
Oglądałeś wczoraj Zenit? W ogole oglądałeś jakiś mecz APOELu w domu? Po 60 minutach nawet Hulk nie miał siły biegać. Wisła przyjechała jako ogórki, dużo tremy, chujowy klimat, niedoświadczeni zawodnicy i niezgrana kadra. APOEL w LM wczesniej grał, zespol wzmacnia sie od 2/3 sezonow, maja pieniadze i wiedza po co ida. A Ty czepiasz się Wisły jakby dostali z Pelikanem łowicz. I nic sobie nie dorabiam, to że nie potrafisz zrozumieć koncepcji trenera który przyjechał bronić wyniku to nie moja wina. 
|
Do góry
|
|
|
|
#5251163 - 08/03/2012 06:35
[Re: bitnap]
|
Carpal Tunnel
|
Domel  nie lubie takiego podejscia, to ze gazpromowy zenit sie zblaznil nie znaczy, ze odrazu nasz klub tez moze grac podobnie apoel byl absolutnie w zasiegu, a niestety nasi zachowywali sie jakby przyjechali na olimp zagrac z druzyna zeusa zrozumialbym, jakby na camp nou przyjechala reprezentacja bezdomnych miasta warszawy, ale qrwa to byly 2 profesjonalne kluby o zblizonym poziomie? jak masz kupe w gaciach to chociaz poudawaj, zeby rywal nie skumal, ze cie moze zarznac kiedy tylko zechce i wystarczy mu nie 30 minut a parenascie sekund Ja też nie lubie takiego podejścia ale reasumując APOEL okazał się za silny dla Porto, Shakhtaru, Zenitu i Lyonu więc Wiśle to wstydu nie przynosi. Wisła to ogórki w LM i zabrakło doświadczenia. Obraz gry był nędzny ale potrafili odpowiedzieć na 2 bramke APOELu.
|
Do góry
|
|
|
|
#5251172 - 08/03/2012 06:42
[Re: bitnap]
|
Carpal Tunnel
|
zalozenie, ze zenit przyjechal wczoraj bronic jest dosc odwazne, ja tam mialem wrazenie, ze banda ruskich cepow jest poprostu tak slaba, ze dala sie zdominowac od poczatku do konca mocno przecietnej benfice zespol z ktorym wszystko jest ok po stracie gola na 1-0(ktory wyrzuca ich z dalszej gry) rzuca sie na rywala a nie dalej konsekwentnie przyjmuje cios za ciosem Ale z rosjan nikt nie robi frajerów roku pomimo że to doświadczona drużyna, mająca lepszych grajków. Wisła źle w europie się nie pokazała, odpali z silnym APOELem, później szczęśliwy awans, ze Standardem też nie było tragedii. Owszem mogli zdziałać więcej ale to wszytskich rywalizacji podchodzili z pozycji doga. Miejmy nadzieje że to zaprocentuje. Przyłączyłbym się do Was gdyby odpadli z Litexem albo Skonto Ryga ale nie z drużyną która jest w ćwierćfinale LM.
|
Do góry
|
|
|
|
#5251177 - 08/03/2012 06:47
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
wisla z przebiegu gry powinna dostac na cyprze jakies 1-5, 1-6 wiem w jakiej formie bylo podczas grupowej lm porto, ogladalem mecz zenitu z cyprami i wiem, ze poziom tej grupy mocno odbiegal od nazwy pucharu w jakim uczestniczyli  lyon? heh, sam widzisz, ze chlopaki maja problemy z wymiana 3 celnych podan cypry maja swoje 5 minut, ale glownie dzieki trafianiu kolejnych klubow ktore sa w kryzysie od barcelony na cn dostaja cos podobnego jak dzis aptekarze  mam dziwne wrazenie, ze jakby barke i real przeniesc do LE to moznaby zamienic nazwami LE z LM 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|