#5258412 - 12/03/2012 15:19
Re: Czy istnieją 17-letnie dziewice ?
[Re: Goget]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
wszystkie one to kurwy są.
|
Do góry
|
|
|
|
#5258457 - 12/03/2012 16:26
[Re: tyson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
Ale ona/tamta sie puscila- bo jak raczej nazwac zbrzuchacenie po dwoch tygodniach wizyty na wyspach, a Twoja kolezanka chyba cos czula do swojego obecnego meza. jedno i drugie to to samo, skundlenie sie @tyson nie wiem czy wiesz ale sa teorie ze wszystkie rasy maja swoj poczatek w afryce ... wiec okazuje sie ze tez w jakims % jestes muzinem i co ty an to rasisto? strzelisz sobie w leb?
|
Do góry
|
|
|
|
#5258502 - 12/03/2012 17:36
[Re: kazow]
|
enthusiast
Meldunek: 13/09/2005
|
Ale ona/tamta sie puscila- bo jak raczej nazwac zbrzuchacenie po dwoch tygodniach wizyty na wyspach, a Twoja kolezanka chyba cos czula do swojego obecnego meza. jedno i drugie to to samo, skundlenie sie @tyson nie wiem czy wiesz ale sa teorie ze wszystkie rasy maja swoj poczatek w afryce ... wiec okazuje sie ze tez w jakims % jestes muzinem i co ty an to rasisto? strzelisz sobie w leb? ... a faktycznie istnieje taka teoria, mówiąca o tym że każdy człowiek pochodzi od małpy 
|
Do góry
|
|
|
|
#5258503 - 12/03/2012 17:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
@tyson nie wiem czy wiesz ale sa teorie ze wszystkie rasy maja swoj poczatek w afryce .. ah te teorie.teoretycznie to twój przodek mógł być pterodaktylem.
|
Do góry
|
|
|
|
#5258512 - 12/03/2012 17:57
[Re: royalflush]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5258545 - 12/03/2012 18:24
[Re: KeeP]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/04/2008
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5258759 - 12/03/2012 22:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/11/2010
|
A ja dzisiaj usłyszałem, z innej beczki: (...)Fakt jest taki, że wywołujesz u mnie mnóstwo tak różnych uczuć, że nie jestem w stanie ich wszystkich zrozumieć, a często nawet nazwać. Czasem mnie to przeraża, nawet nie wiem kiedy to się zaczęło, jakbyś pojawił się nagle z przeszłości, wiedząc dokładnie wszystko o mnie, czego pragnę, czego mi brakuje. Jesteś jednym z najwspanialszych facetów jakich poznałam, wiem że mogłabym być z Tobą najszczęśliwsza kobietą na świecie, ale nie będę.(...)  Kobiety  Można ? Można 
|
Do góry
|
|
|
|
#5258901 - 13/03/2012 00:15
[Re: CFab]
|
enthusiast
Meldunek: 02/01/2012
|
A ja dzisiaj usłyszałem, z innej beczki: (...)Fakt jest taki, że wywołujesz u mnie mnóstwo tak różnych uczuć, że nie jestem w stanie ich wszystkich zrozumieć, a często nawet nazwać. Czasem mnie to przeraża, nawet nie wiem kiedy to się zaczęło, jakbyś pojawił się nagle z przeszłości, wiedząc dokładnie wszystko o mnie, czego pragnę, czego mi brakuje. Jesteś jednym z najwspanialszych facetów jakich poznałam, wiem że mogłabym być z Tobą najszczęśliwsza kobietą na świecie, ale nie będę.(...)  Kobiety  Można ? Można Czyli "zostań moją przyjaciółką z kut.asem" ubrane w ładne słowa. Nie wiem czy jest się z czego cieszyć 
|
Do góry
|
|
|
|
#5259089 - 13/03/2012 01:27
[Re: zm_MLS]
|
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
|
A ja dzisiaj usłyszałem, z innej beczki: (...)Fakt jest taki, że wywołujesz u mnie mnóstwo tak różnych uczuć, że nie jestem w stanie ich wszystkich zrozumieć, a często nawet nazwać. Czasem mnie to przeraża, nawet nie wiem kiedy to się zaczęło, jakbyś pojawił się nagle z przeszłości, wiedząc dokładnie wszystko o mnie, czego pragnę, czego mi brakuje. Jesteś jednym z najwspanialszych facetów jakich poznałam, wiem że mogłabym być z Tobą najszczęśliwsza kobietą na świecie, ale nie będę.(...)  Kobiety  Można ? Można Czyli "zostań moją przyjaciółką z kut.asem" ubrane w ładne słowa. Nie wiem czy jest się z czego cieszyć Dla mnie to raczej kolega ma żonę/narzeczoną/dziewczynę/chłopaka ;), laska zakochała się i wie, że nic z tego nie będzie... No ale mogę się mylić 
|
Do góry
|
|
|
|
#5259170 - 13/03/2012 02:07
[Re: fechu]
|
enthusiast
Meldunek: 02/01/2012
|
A ja dzisiaj usłyszałem, z innej beczki: (...)Fakt jest taki, że wywołujesz u mnie mnóstwo tak różnych uczuć, że nie jestem w stanie ich wszystkich zrozumieć, a często nawet nazwać. Czasem mnie to przeraża, nawet nie wiem kiedy to się zaczęło, jakbyś pojawił się nagle z przeszłości, wiedząc dokładnie wszystko o mnie, czego pragnę, czego mi brakuje. Jesteś jednym z najwspanialszych facetów jakich poznałam, wiem że mogłabym być z Tobą najszczęśliwsza kobietą na świecie, ale nie będę.(...)  Kobiety  Można ? Można Czyli "zostań moją przyjaciółką z kut.asem" ubrane w ładne słowa. Nie wiem czy jest się z czego cieszyć Dla mnie to raczej kolega ma żonę/narzeczoną/dziewczynę/chłopaka ;), laska zakochała się i wie, że nic z tego nie będzie... No ale mogę się mylić Mój błąd, teraz dostrzegam że twoja wersja jest chyba bardziej możliwa. Fragment: "nawet nie wiem kiedy to się zaczęło" o tym przesądza chyba...
|
Do góry
|
|
|
|
#5265565 - 16/03/2012 03:23
[Re: lamps]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2007
|
Powiem wam że wszystko w super porządku Mój kolega też tak mówił jak żona z wczasów wróciła. Wszystko jest w porządku a potem odlać się nie mógł tak mu spuchła grucha. Myślał że ma HIVa a to tylko krętka bladego luba z nad morza przywiezła. Podobno jechała nad morze się jodu nałykać a czego ona się tam nałykała to tylko się domyśleć można. Kondon to jest podstawa nie ważne czy mówi że dziewica czy kurwica bo w pakiecie obok morbus gallicus i gonorrhoea można nawet homo sapiensa dostać. A jak który ma gibkiego plemnika to i dwa homo sapiensy wytarga za jednym strzałem.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|