Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#525415 - 06/03/2006 19:03 Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
justysia101 Offline
member

Meldunek: 16/02/2006
Witam.
Chciałabym ostrzec nowych użytkowników forum przed jakimikolwiek kontaktani z userem MMARIO.
Sprawa wygląda nastepująco.
Dopiero od niedawna zaczęłam przygodę z bukami i mało wiem na ten temat.Chciałam załozyc konto w GB i do pomocy zgłosił się niejaki MMARIO.
Przedstawiał sie jako wielki profesjonalista grający w 9 bukach,mający własną stronę i sprzedający typy ustawionych meczy(sic!).
Chciał aby podac jego kod referencyjny za co miał się podzielić bonusen 20E po połowie.Minęło 2 tygodnie i ten wielki profesjonalista okazał się zwykłym chamem który połakomił się na kilka ojro
Najbardziej rozbawia mnie jego opis na GG..."www.bets4u.pl-ogrywamy bukmacherów". Powinien sobie jeszcze dodac "i oszukujemy nowych i naiwnych na początku użytkowników mecz.pl"
Ostrzegam więc NOWYCH przed kontaktami z wielkim profesjonalistą ,postrachem bukmacherów Panem MMARIO.

Do góry
Bonus: Unibet
#525416 - 06/03/2006 19:10 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Jak jesteś brunetką, masz 16-19 lat to ja z checia pomoge http://www.Kameleon.pomoże.pl

Do góry
#525417 - 06/03/2006 19:36 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
kamasss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
widze mamy podobny gust...

brunetki cos pieknego!!!

ostatnio bylem w raju... na koncercie 90 procent brunetek...

ahhhh

Do góry
#525418 - 06/03/2006 19:37 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
kamasss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
ale nie o to chodzi... w tym temacie...

przykro mi, ze trafilas na takiego frajera...

jakby cos, pisz na priv...

pozdro!
kamasss

Do góry
#525419 - 06/03/2006 20:05 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
yaaho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2005
Quote:

Jak jesteś brunetką, masz 16-19 lat to ja z checia pomoge http://www.Kameleon.pomoże.pl

skoro gra u bukow to ma minimum 18
i to nie forum matrymonialne...swoja droga to tez wole brunetki...

Do góry
#525420 - 06/03/2006 20:09 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Quote:

Quote:

skoro gra u bukow to ma minimum 18
i to nie forum matrymonialne...swoja droga to tez wole brunetki...

Primo - eh w Polsce sąpomysłowi ludzie u buków to ja już widze 13 latków, a na necie grają osoby mające konta na matke, ojca, babke...

Secundo - dobry gust

Do góry
#525421 - 06/03/2006 20:35 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
andrzejek_84 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/04/2004
a ja wole blondynki:D

Do góry
#525422 - 06/03/2006 22:40 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
żyła Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 07/05/2003
Quote:

Witam.
Chciałabym ostrzec nowych użytkowników forum przed jakimikolwiek kontaktani z userem MMARIO.
Dopiero od niedawna zaczęłam przygodę z bukami i mało wiem na ten temat.Chciałam załozyc konto w GB i do pomocy zgłosił się niejaki MMARIO.
Przedstawiał sie jako wielki profesjonalista grający w 9 bukach,mający własną stronę i sprzedający typy ustawionych meczy(sic!).
Chciał aby podac jego kod referencyjny za co miał się podzielić bonusen 20E po połowie.Minęło 2 tygodnie i ten wielki profesjonalista okazał się zwykłym chamem który połakomił się na kilka ojro
Najbardziej rozbawia mnie jego opis na GG..."www.bets4u.pl-ogrywamy bukmacherów". Powinien sobie jeszcze dodac "i oszukujemy nowych i naiwnych na początku użytkowników mecz.pl"
Ostrzegam więc NOWYCH przed kontaktami z wielkim profesjonalistą ,postrachem bukmacherów Panem MMARIO.

Ja bym ci chetnie pomogl, jakbyco to wal na priv.

Do góry
#525423 - 06/03/2006 23:05 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
bursztyk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2004
Nie zapisałaś się pod niego podobno na pewno można tą sprawę załatwić polubownie! Po co wyciągać takie rzeczy na forum? INEZ to spoko typ , i na pewno się z nim dogadasz

Pozdrawiam Justysiu )))))))

Do góry
#525424 - 06/03/2006 23:10 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
Quote:

Witam.

a wypełniłas wszystkie warunki ? dotyczace .. odpowiedniej wpłaty na konto ? ... ten kod ma ustalone zasady działa ..poczytaj najpierw.. a pozniej pisz ...

Do góry
#525425 - 07/03/2006 06:21 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
zyziek_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/01/2005
Lol , a obrócileś i wplaciłeś kase bo tam trzeba wplacić , i ten kod refer to nie jest tak szybko ita k prosto , sporo sie czeka

Do góry
#525426 - 07/03/2006 07:49 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
justysia101 Offline
member

LOL Zyziek....zapytaj jeszcze czy się jeszcze w ogóle zarejestrowałam w GB.Oczywiscie ,ze wpłaciłam wymaganą sumę i zagrałam wymaganą ilość zakładów aby POGROMCA BUKóW niejaki MMARIO mógł otrzymać bonusa.O kodzie ref nie wspominam bo to chyba oczywiste.
Wątek założyłam jedynie po to aby ostrzec nowych użytkowników jesli zgłosi sie do pomocy ten Pan, aby nie wdawali się z nim w jakieś konszachty...bo to OSZUST
I to tyle.
PS.Treść powyższych komentarzy świadczy o dużym przyzwoleniu na tego typu działania....smutne.Oszukali mnie oszukam ja kogoś i jakoś się kręci:( Ot cała Polska i Polacy.
To taka mała dygresja na zakończenie.Pozdrawiam.

Do góry
#525427 - 07/03/2006 08:54 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
kewin Offline
Q

Quote:

LOL Zyziek....zapytaj jeszcze czy się jeszcze w ogóle zarejestrowałam w GB.Oczywiscie ,ze wpłaciłam wymaganą sumę i zagrałam wymaganą ilość zakładów aby POGROMCA BUKóW niejaki MMARIO mógł otrzymać bonusa.O kodzie ref nie wspominam bo to chyba oczywiste.
Wątek założyłam jedynie po to aby ostrzec nowych użytkowników jesli zgłosi sie do pomocy ten Pan, aby nie wdawali się z nim w jakieś konszachty...bo to OSZUST
I to tyle.
PS.Treść powyższych komentarzy świadczy o dużym przyzwoleniu na tego typu działania....smutne.Oszukali mnie oszukam ja kogoś i jakoś się kręci:( Ot cała Polska i Polacy.
To taka mała dygresja na zakończenie.Pozdrawiam.

puknij sie w łeb kobieto (jezli nia jesteś)
Na jaka kwote zrobiłas wpłate ? i jaką sumą obruciłas ..to Ci napisze czy mmario Cie oszukał ..tak sie składa ze ja mam konto w GB i wiem ze ten bonus niejest od tak od reki ... poczytaj dokładnie zasady przyznawania bonusów ... a nie wysyłasz od razu oskarżenia !!! to własnie Polska ...
niedoczyta i pisze głupoty !!!
co za naród

Do góry
#525428 - 07/03/2006 09:27 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
justysia101 Offline
member

Ręce opadają.Kewin czy Ty czytasz co ja napisałam?Wpłaciłam sumę większą niż 50E i zagrałam min.3 zakłady po min.stawce czyli 5E po kursie większym niż @1.20.
Rzecz się miała 2 tygodnie temu a nie dziś.
Kewin mam wrażenie że jesteś takim samym chamem jak Twój serdeczny koleżka MMARIO.
Pewnie razem tak ograbiacie bukmacherów ,ze juz póżniej nie ma pieniążków i liczycie na te pare ojro od nowych użytkowników.ŻENADA
PS.Stara klika kolesi typu mmario czy kewin wielkich guru bukmacherki mnie nie interesuje.OSTRZEGAM jedynie NOWYCH UZYTKOWNIKOW przed kontaktami z MMARIO.

Do góry
#525429 - 07/03/2006 09:58 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
kewin Offline
Q

bosze ... niekumasz tego bonusa kobieto !!!
On jest tylko dla osoby polecającej !!! ale zeby ona mogła go dostac musisz wypełnić wszystkie warunki !!!
tzn obrócić określoną kwotą !!! i Ty tego bonusa niedostaniesz ... a jedynie zwrot 10% stawki przegranego zakładu !!! czy to tak ciężko Ci zakumać ????????
I niejestem chamem .. tylko po prostu rece mi opadają jak czytam takie teksty !!!
koniec na ten temat bo tylko niepotrzebnie sie denerwuje

PS: poczytaj zasady przyznawania bonusów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry
#525430 - 07/03/2006 10:07 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
wiraszka Offline
journeyman

Meldunek: 25/03/2005
moze ty poczytaj uwaznie co dziewczyna napisala, a mianowicie ze mmario mial sie z nia podzielic bonusem ktory otrzyma w zamian za wpisanie jego referala. ona nie skarzy sie ze nie dostala bonusa tylko ze sie koles nie podzielil, proste?

Do góry
#525431 - 07/03/2006 10:10 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
yaaho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2005
Quote:

bosze ... niekumasz tego bonusa kobieto !!!
On jest tylko dla osoby polecającej !!! ale zeby ona mogła go dostac musisz wypełnić wszystkie warunki !!!
tzn obrócić określoną kwotą !!! i Ty tego bonusa niedostaniesz ... a jedynie zwrot 10% stawki przegranego zakładu !!! czy to tak ciężko Ci zakumać ????????
I niejestem chamem .. tylko po prostu rece mi opadają jak czytam takie teksty !!!
koniec na ten temat bo tylko niepotrzebnie sie denerwuje

PS: poczytaj zasady przyznawania bonusów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmmmmm, chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, przeciez wyraznie jest napisane, ze polecajacy sie mial podzielic bonusem, ktory dostal...nic nie ma o tym, ze polecana osoba chciala dostac bonsu od GB, tylko polecajacy mial polowe bonusa oddac polecanemu...pozdro

Do góry
#525432 - 07/03/2006 10:10 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
justysia101 Offline
member

Kewin ...bez obrazy ale myślenie nie jest Twoją mocną stroną.Przeczytaj uwaznie od początku.MMARIO miał się podzielić swoim bonusem w wysokości 20E za to,że podałam jego kod referencyjny i nie zrobił tego mimo ,że spełniłam wszystkie warunki.
Powtarzam ,że mam w d....e (sorry) te 10E ale trzeba tępić takich naciągaczy jak MMARIO.
Mam nadzieję,ze dzięki temu tematowi nikt nie skorzysta z "POMOCY" MMARIO.
PS.Pozdro dla nielicznych normalnych na tym forum.

Do góry
#525433 - 07/03/2006 10:16 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
kewin Offline
Q

..zgadza sie.. miał sie podzielić ... tylko ..czy aby na pewno spełniłas wszystkie warunki .. tego bonusa ?

bo jesli nie to mmario kasy niedostał i niedziwie mu sie ze Ci niedał tych 10e
..bo dlaczego ma robic komus prezent za 10e .. skoro druga osoba niespełniła warunków stawiany przez GB .... ale jesli zrobiłas wszystko to co jest napisane w tym bonusie ... to ... cierpliwosci ... na pewno dostaniesz obiecane 10e

Do góry
#525434 - 07/03/2006 10:19 Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
a tak tylko dla ustalenia uwagi...dlaczego kewin tak broni...a mmario sie zaszyl i siedzi cicho? ...moze on powie cos na ten temat?

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  rafal08