janko muzyk
addict
Meldunek: 08/09/2010
Originally Posted By: AMATORnowicjusz
Originally Posted By: janko muzyk
Dzisiaj Skra zagra napewno lepiej niz wczoraj i czuje, ze wygraja z Zenitem. Pogralem juz w Fortunie +1.5seta po 1.9 kilka grubych kuponow jako singiel oczywiscie i w Unibecie po 1.85 dwa kupony po 1000zl poszly. Jak nie ugraja 2 setow to bede mial najwieksza wtope w tym roku na raz lacznie
jaki sens ma granie +1.5 po 1,67 i to w dodatku za wieksza stawke niz po 1,85 ... no ale ja wszystkiego nie musze rozumiec ....
Co tu rozumiec? Na dana chwile mam troche ponad 3000zl w Unibecie i z 800zl w Pinku. Pogralem sobie za 2000zl w Unibecie i polecialem do fortuny zeby pocisnac jeszcze mocniej nawet po mniejszym kursie. Co w tym dziwnego? Ja mam do fortuny 3 minutu na piechotke, wiec prawie codziennie gram w necie i u ziemniaka. Na dodatek fortuna wyplacalna praktycznie z dnia na dzien wiec spory plus zawsze pod tym wzgledem.
jak nie widzisz w tym nic dziwnego to masz problem i radze Ci odpuscic sobei ta zabawe bo to zdecydowanie nie dla Ciebie i zle sie to skonczy niestety ....
janko muzyk
addict
Meldunek: 08/09/2010
Ja mam problem? Widze, ze to chyba Ty masz problem skoro Cie drazni, to, ze gram u ziemniaka i w necie. Zajmij sie soba INWESTORZE za trzy grosze.. Dobre rady zachowaj rowniez dla siebie.
nic nie wciskam , tylko staram sie poradzic koledze , zeby uniknal w przyszlosc katastrofy w swoim zyciu .... tylko chcialem pomoc , najwyrazniej niepotrzebnie ....