końcówa roku wytrzepała mój portfel do cna.. tak że musiałem powypłacać hajs z bukmacherów i zostałem obecnie z zerowym stanem konta, a taka sytuacja mi się bardzo nie podoba...
poszukuję miejsca gdzie pożyczę ok 2000zł na króki okres,bank odpada-nie pytać dlaczego.
gdzie braliście takie pożyczki? termin spłaty max.5miesięcy,ale myśle że wcześniej się uda.
gdzie dają młodym na niski%%%?
Zanim się zapożyczysz, zastanów się, czy chcesz pożyczać kasę na bukmacherkę.
Jeżeli bank odpada, to szkoda; bo tam na pewno oprocentowanie byłoby najniższe, no chyba, że nie wykazujesz żadnych dochodów, to pojawia się problem.
Możesz spróbować na kokosie (
www.kokos.pl), 2000zł pewnie uzbierasz; ale najpierw musisz zapłacić trochę za weryfikacje konta w rejestrach dłużników, itp.
Później pozostają Ci już tylko parabanki (drogie pożyczki w punktach kredytowych).
Ludzie z ogłoszeń (często tańsi od parabanków, ale jak nie oddasz w terminie chociaż jeden dzień, to mają swoje sposoby na odzyskanie, nie chodzi już o pobicia, ale będziesz spalony u sąsiadów, w miejscu pracy, szkole, wśród znajomych i wszędzie gdzie się tylko pokazujesz i mogłoby Ci zależeć na wizerunku, bo to na cwaniaków lepiej działa, niż oklep po mordzie tak po prawdzie

).
A na końcu zostaje pożyczka na forum, oprocentowanie możesz zaproponować jakie chcesz, jak już ktoś pożyczy to oddawać i tak nie musisz, tylko potem trzeba nick zmienić