Ja zaczalem Touch - pierwszy odcinek całkiem niezły tylko jesli pozostale beda o tym samym to obawiam sie, ze szybko mnie znudzi... ale zapowiada sie fajnie
Sciagnalem confessions z dobrego zrodla i przy probie otwarcia pliku komunikat 'Syntax error at line 2308'. Wie ktos o co chodzi?
a ten film to razem z napisami w pliku .srt był ? jak tak, to wystarczy zmienić napisy - pobrać osobno jeszcze raz np. polskie zamist angielskich, albo obejrzeć w oryginale bez napisów
nie wiem cholera ale zobaczylem 20 min tego filmu i drazni mnie to jakos ze jest on zrobiony w takiej formie opowiadania, nie podchodzi mi to, no nic moze potem dam rade to dokonczyc
nie wiem cholera ale zobaczylem 20 min tego filmu i drazni mnie to jakos ze jest on zrobiony w takiej formie opowiadania, nie podchodzi mi to, no nic moze potem dam rade to dokonczyc
Na początku trochę dziwnie się to oglada, ale potem przestaje zauważać. Jeśli chodzi o formę to film jest super zrobiony. Świetne zdjęcia, montaż, muzyka, podoba mi się też kolejność w jakiej widz poznaje fabułę. Jednak sama treść jest wyjątkowo denna.