Pytanie do grających u nich wypłacał ktoś kase ostatnio bo mnie dali jakiś bonus ale jakoś obecnie ich nie kojarze i nie wiem jak tam z ich wypłacalnością na dni czy tygodnie?
borek_86
old hand
Meldunek: 27/09/2007
Witam! Wplacal ktos do nich ost przez bankowosc internetowa? po jakim czasie mieliscie kase na koncie? bo czekam juz troche a support milczy... z gory dzieki za odp
witam, zleciłem pierwszy raz wypłate na mb, na stronie pisze ze trwa to 24h, a ja juz czekam ok 40h. Czy wysłanie scanu dokumentu tożasości jest wskazane nawet jeśli o to nie proszą bezposrednio ?
Get a 5 pounds voucher on the FIFA Confederations Cup!
Place a two fold accumulator bet today or tomorrow of exactly 21 pounds on the upcoming confederations cup matches (1x2, no handicap, one coupon) and you will receive a 5 pounds voucher to be used at Bet24.
Wygraj voucher na spotkania FIFA Confederations Cup!
Postaw podwójny zakład (typu 1x2, bez handicap) dziś lub jutro na dokładnie 105 PLN na zbliżające się spotkania FIFA Confederations Cup a otrzymasz od nas voucher o wartości 25 PLN*.
*Voucher zostanie przesłany na Twój adres mailowy zarejestrowany z Bet24 w ciągu 5-ciu dni pracujących. Wartość bonusu przed wypłaceniem powinna zostać obrócona co najmniej 1 raz w zakładach sportowych po kursie min 1,5. Gracz może otrzymać tylko jeden voucher. Oferta jest ważna jedyne 12-go i 13-go czerwca b.r.
Jak na obecna chwile prezentuje sie ten buk ? Wyplaty, rozliczanie zakladow, support... szmat czasu tam nie gralem a widze ze nawet niektore kursy ciekawe
Ktoś brał udział w tej promocji weekendowej -stawiasz 25 zł na kombosa-2 mecze premier league albo primera division jak wygrasz dostajesz bonusa 75zł? kończy się tydzień i wciąż nie mam go na koncie.