Widze że nikt nie dał jakieś daty więc ustaliłem 6-8 lipiec . Mam nadzieje że przynajmniej większości pasuje bo jak wiadomo nie da się każdemu dogodzić .
Dobe zaczynamy w piątek od godziny 16 a kończymy w niedzielę o 12 .
Mam nadzieje że te dwa dni nam starczy żeby każdy się upił

Co do atrakcji Kretowin zapewnione jest
- Boisko do piłki plażowej ( w siatkówke i w nóżke )
- Kort do tenisa ziemnego
- Cymbergaj i różne gry (boxer piłkarzyki itd)
- Jak ktoś będzie chciał się załapać na Karaoke czy też Dyskoteke z tym też nie ma żadnego problemu ( Dyskoteka kulturalna bez zbędnego "dresiartswa"
Dobre jedzenia w knajpkach można zjeśc dobrą rybkę czy też coś azjatyckiego .
Potrzebna jest wstępna liczba ilu nas będzie gdyż nie wiadomo ile już domków rezerwować .Co do dojazdów nie ma żadnych problemów . Bo dojechać każdy bez problemu dojedzie do Olsztyna lub Ostródy .
Dla ludzi z Trójmiasta polecam wybrać się pociągiem pośpiesznym . Nawet jak dojedziecie wcześniej to nie będzie problemu najwyżej wcześniej rozpoczniemy w Morągu . Tak żeby poczekać na resztę ekipy w Morągu gdyż i tak doba dla nas w Kretowinach rozpoczyna się o 16 . A wiadomo nie każdy będzie wiedział jak trafić . Do Ostródy dojeżdzają też Polskie Busy jak ktoś z Gdańska nie lubi koleji to może właśnie jechać takim busem do Ostródy a potem do Morąga gdzie autobusy kursują praktycznie co 30 minut . Z Warszawy tak samo polecam do Ostródy albo bezpośrednim pociągiem do Olsztyna i z Olsztyna do Morąga Okejkami/Pksami/Pociągami .
Będziemy mieli też do dyspozycji parking dla kierowców .
Mam też pewien pomysł żeby na zlot przygotować koszulki które będą wliczone w zlot tak żeby każdy wiedział że szlachta się bawi

, ale to tylko zależy od was czy coś takiego jest wam potrzebne .
No to zaczynamy liste chętnych
-fenomen (100%)
Ps : Tu proszę tylko o listę obecnośći i pytania związane ze zlotem . Tak żeby nie narobił się nam bajzel
Myślę że każdemu starczy czasu do namysłu który kończy się 6 czerwca