|
|
addict
|
|
addict
Blackman, te¿ mam wyjebane w te kupione przez naszego niemieckiego trenera kurwy, ale czemu mam nie kibicowaæ takim pi³karzom jak Lewy czy Wasyl. Jak oni bêd± strzelaæ i wygrywaæ to wyjebane w tych niemców i francuzów.
Mamy u siebie impreze jakiej nigdy ju¿ nikt z nas nie prze¿yje, na ulicach za 7 godzin bêdzie w chuj ludzi, a Ty gadasz jakby Ciê w dupe kto¶ zapychal. kompleksy ma chlop ,ze stypa bedziee hahah dobre sobie chlopie ,nie udzielaj sie jak masz pisac takie glupoty. Nie chcesz nie kibicuj,proste!!! Moze zarabia za malo w Polsce i zal ze pseudo grajki graj± w Reprezentacjii ,a nie on !.Szanuj sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jako¶ niemieckie farbowane lisy nikomu nie przeszkadzaja, pierdolec Tomaszewski swoje jak widaæ zrobi³, a takie blakmany podchwyci³y zgadza sie, nie przeszkadzaja takim Januszom jak ty, oraz takim lizodupom POjebów jak Lis czy Olejnik. Ale PRAWDZIWI kibice PRAWDZIWEJ reprezentacji Polski dzisiaj tego syfu ogladac nie bed±. Zreszta zobaczysz na stadionie jaka bedzie stypa Chodzi³o o Polaków reprezentuj±cych Niemcy, ale jak ty mog³e¶ to zrozumieæ.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kibicowanie kibicowanie, ale b±dzmy realistami je¶li chodzi o bukmacherkê, czy buki nie za bardzo faworyzuj± naszych? Czy ja wiem, fakt kurs spada ale chyba jest taki jak powinien byæ. Nikt nie mówi ¿e bêdzie ³atwo, ale my¶lê ¿e bêdzie ¶miechu po meczu z farbowanych lisów. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rekreacyjnie pogra³em greków po dobrym kursie, ale g³owny kupon to Rosja+Federer i wiêcej nic mi nie trzeba 
|
|
|
|
|
a.k.a. "D¿in"
|
|
a.k.a. "D¿in"
Panowie , takie polemiki niczego nie wnosz± , jeden bêdzie lubia³ , Beniszów i Obraniaków a inny nie , ale ja sie pytam co to ma wspólnego z obstawianiem meczy ?
Jakby mi kto¶ napisa³ ¿e ma 100% pewno¶æ ¿e Polañski poniewa¿ jest "z importu" to dostanie kartkê - no to rozumiem a tak jakie ma to znaczenie w zak³adach kto jest sk±d i kim by³ jego dziadek/babcia , to s± tematy na inne forum
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co, tutaj jedynie mo¿na typy podawaæ? Podyskutowaæ nie mo¿na? To typy masz w dziale EURO2012, tam nie bêdziesz mia³ beniszów i perkisów.
Albo zignoruj sobie wszystkich i zostaw jedynie Uve87 to bêdziesz mia³ same typy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra, lecê. POLSKA  ¯eby wygrali i ¿eby strzelali POLACY. 
|
|
|
|
|
a.k.a. "D¿in"
|
|
a.k.a. "D¿in"
Dyskusja jak najbardziej , ale pierdolenie farmazonów hmmm KOKO SPOKO tylko po co ? ¿eby komu¶ na si³ê co¶ udowadniaæ ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "D¿in"
|
|
a.k.a. "D¿in"
Kibicujemy POLSCE ....a obstawiamy co kto woli
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zag³êbia
|
|
ten dzia³ bêdzie najwiêkszym hejtem w Polsce na czas Euro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten dzia³ bêdzie najwiêkszym hejtem w Polsce na czas Euro Wyobra¿am sobie, i ta rado¶ci blakmanów po meczu 1/4 ¿e nareszcie koniec 
|
|
|
|
|
|
|
na miejscu Piostara profilaktycznie na³o¿y³bym karencjê na ten czas dla kilku wynalazków 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja to ¿a³ujê ¿e nie ma aktywnych kilku gwiazdeczek. ze wspomne ze sta³ych bywalców : DJ Sachii czy Sosna a z przelotnych m.in. MacGyver 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska - Grecja Z jednej strony mamy ca³kiem niez³± dru¿ynê. "trzech muszkieterów" plus Rybus, Obraniak, Wasyl, czy Szczêsny. Ja nie widzê takich grajków u Greków, z drugiej strony Grecy zawsze polegali na grze zespo³owej, tworz± trudny do sforsowania monolit. Moim zdaniem ten mecz rozstrzygnie siê bardziej na gruncie psychiki, ni¿ umiejêtno¶ci pi³karskich, które de facto oceniam mniej wiêcej równo z niewielkim wskazaniem na Polaków. Pytanie brzmi, czy nasi wytrzymaj± presjê, czy doping im pomo¿e czy raczej zaszkodzi? Pamiêtam wielkie nadzieje za czasów "Los Engeles" czy pó¼niej za Janasa. Niby wszystko gra³o a wyników nie by³o. I tak siê zastanawiam, czy nie czas aby wreszcie ud¼wign±æ ten ciê¿ar? Niby trener nie ten, niby sk³ad dziwny jaki¶, ale przecie¿ nie mamy do czynienia z leszczami z or³em na piersi?! Mój typ: Polacy ud¼wign± i poradz± sobie z presj±. Po prostu ten mecz wygraj±, bo szczerze mówi±c nawet remis mo¿e okazaæ siê zbyt kiepskim wynikiem. Polska @ 1.95 Unibet
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grecy w czasie meczu maj± tzw. "popijankê z pole¿ank±" (lub z kole¿ank±) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak tam nasi kopacze pobstawiali swoje diengi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najgorsze przecie¿ w powo³aniach tych pajaców jest to, ¿e krzywdz± Polaków, którzy z powodzeniem mogliby byæ na ich miejscu. Czy Borysiuk, Sadlok, Glik czy tam inni s± tak bardzo s³absi od tych Niemców i Francuzów? Najwiêkszym najemnikiem w tej ca³ej reprezentacji jest Obraniak, ju¿ sporo czasu ma paszport, a po Polsku potrafi tylko dukaæ. Nasi ligowcy zza granicy po pó³ roku potrafi± byæ na poziomie komunikatywnym, a ten pajac jeszcze p³acze, ¿e mu jêzyk za trudny. W normalnym procesie starania siê o paszport bez znajomo¶ci jêzyka chuja by dosta³. Menago zwêszy³ widocznie szansê promocji kopacza i po euro bêd± konkretnie zarobieni. Je¿eli moje domys³y maj± potwierdzenie w rzeczywisto¶ci, to ¿yczê serii ciê¿kich kontuzji, za robienie 'rodaków' w chuja. A tak ju¿ odbijaj±c od transferów reprezentacji, to w tej chwili balon jest napompowany do granic wytrzyma³o¶ci. Ja osobi¶cie zaufam sparingom Polski i pogram X2 @1,72, nie ma co siê oszukiwaæ, ka¿da grupa by³aby ciê¿ka i ta te¿ taka jest, to tylko media nakrêcaj± te chore scenariusze.. i ¿eby nie by³o, jak wynik bêdzie w drug± stronê ni¿ typ, to te¿ siê uciesze, no w koñcu graj± z Or³em, pod szyldem Polski, po sukcesie by³by trochê niedosyt, ale i tak nic nie zmieniê, a karawana jedzie dalej 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
panowie na szybkie pytanie - mo¿na gdzie¶ ³±czyæ zak³ady na under/over bramek okre¶lonej reprezentacji w turnieju?
np. Szwecja over 2,5 + Dania under 3,5 ?
albo po³±czyæ H2H
np. Szwecja wiêcej ni¿ Dania + Rosja wiêcej ni¿ Ukraina?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
POLSKA 1 Rosja DNB 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie wiadomo czemu tak poszed³ kurs w góre na Rosje? W ekspekcie z 2.10 na 2,25
|
|
|
|
|